Eloa ja cu u Petovu vjerojatno. Nema neke recenzije. Sve kaj sam procitala po netu je vise onak blago negativno. Nema baš nekog ajmo reci maženja trudnica.
Zašto onda? Ginekologica kaže da ona sve visokorizične trudnoče šalje u Petrovu. Ako če trebat carski ili se nešto dogodi meni ili bebi prilikom poroda dio su KBC Zagreb, sveucilisna su bolnica i trebali bi biti najbrzi u reagiranju i imati najvece iskustvo. A sad pošto ocekuejm nikakav tretman mogu se pripremit na sve i onak mi je najbitnije da beba bude dobro a sad jel neko dobre volje ili ne kog briga...
A gdje se jos moze rodit u zgu? P.s. sundi kad kazes dio su kbc zagreb, to je kbc rebro?
Mamika3 ludi ti je ovaj opis za Ofnicu. Skoro sam se upiškila od smijeha. :)
Sundi blago tebi sa tako super gin. Meni je moj dao do sada samo 2 puta, kad sam išla na potvrdu trudnoće i kad je dragi išao s nama unutra. I jednu sam dobila u Vinogradskoj i to je to šta ja imam od slikica. I jednom sam slikala na mob. Malena raste, ali očito ne po onom sistemu kako si je ovaj dr zamislio. Ja obično zaspim na lijevom boku, ali ko zna koliko puta se u noći preokrenem pa ko zna kako sve spavam. Ponekad me već sve boli koliko sam na tom lijevom boku pa se okrenem na desni.
Meni je to isto koma kad neko zabada nos tamo di mu nije mjesto sa pitanjem dali je trudnoća bila planirana i bilo kakvim pitanjima koja mu nisu od životne važnosti. Daj imaš svoju obitelj i brini se za njih, a mene ostavi na miru.
Elao baš mi je drago da ste došli doma! Ja sam se odlučila za Vinogradsku valjda zato što sam i sama trebala biti rođena tamo(nisam jer se tad baš nešto preuređivalo rodilište pa sam na sv. duhu) i zato što sam sve tamo obavljala kako više nisam mogla u Klaićevoj, a i po osobnoj tamo pripadam.
Elao možeš na sv. duhu, Vinogradskoj, Merkuru, Petrova što i sama znaš i mislim da je to to. Ako sam šta izostavila, neka od cura će dodati.
Eloa samo se čuvaj. Preporučam Twinlabov magnezij, 100kn 100 kapsula od 375mg, pitaj Dr jel smiješ duplu dozu. I noge u zrak!
Apropo pitanja o planiranju, nas ne pitaju jer smo do trudnoće bili 1god u braku, nas su pitali: Šta, još nikakvih novosti kod vas? Ili: Šta čekate? Došlo mi je da velim: tebe pametnog s tim kretenskim pitanjima... Fakat takve ljude otvoreno treba pitati sa smješkom zašto ih zanima takva intimna stvar. Treba im odgovoriti da im bude neugodno sta pitaju takve gluposti. Pitanje jel planirano...o Boze koji ljudski mozak!
Moja kolegica dok je bila u vezi pitali su ju kad ce se zeniti,kad su se ozenili odmah su ju pitali da kad ce dijete....Ne znam zasto ljudi to rade!Ili kad je cura slobodna pa odmah pitaju kad ce naci nekog!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E sad sam se sjetila što sam vas htjela pitati! Završavam ručak sad i razmišljam si što je bilo, ee to trudničko tupilo!
Jesu vas ljudi puno pitali da li je trudnoća planirana?
Ne mislim na bližnje nego na poznanike, susjede i sl.?
Meni se to ne prestaje događati i više ne znam što bih odgovorila. Mislim da se radi o intimnom pitanju. Da im kažem i koju večer i kako smo ga napravili? Zašto ljudi zabijaju nos u to? Jel baš velik gušt kad čuju da nismo planirali?
Ok, očito smo prodiskutirali temu imanja djeteta i očito nismo suviše pazili kad se dogodilo iako DA - nismo planirali baš ono idemo sada napraviti bebača i revno radimo na njemu, aliii poboguuu…zašto ih to zanima, to je naša stvar. Sad se vama objašnjavam ali moram to ispucati iz sebe jer zaista ne mogu zamisliti da pitam trudnicu dal je planirala to dijete. Ali zaista. Zar nije ljepše pitati ime ili jede li mi se nešto posebno u ovoj fazi - bubam sad. Grrrr.
To je intimno pitanje i ne znam koji odgovor ljudi ocekuju. Ja to nikad nikog nebi pitala isto kao sto nebi pitala nekoga ko znam da se 10godina trudi 'a kad ce kod vas novosti?'
To su za mene gluposti a ljudi koji to pitaju bezosjecajni i zabadala.
Mene nitko nije pitao jesmo li planirali, ali su se moje 2 prijateljice prve pocele govoriti kako su njihove bebe planirane, a znam da NISU ali eto, njihova stvar i nikome nisam rekla 'daj ne lazi'. Jer lazu same sebi i zasto ljudi imaju potrebu o tome pricati ne znam.
Nije svaka beba medu nama planirana i to treba postovati, nije sramota ni grijeh ne planirati, ali svaka je vjerujem voljena, zeljena i slatko iscekivana..
Ovo zadnje si dobro napisala!Moji isto nisu bili bas tad u planu,ali bili su i voljeni i zeljno iscekivani!Nikad nisam pomislil joj,zasto bas sad!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da da Mamika, kad imas jedno dijete pitaju kad ce drugo, kad imas dvoje pitaju jer treće planirano, ako imas četvero vec te gledaju kao slučaj za promatranje, s petero ili si Hercegovac ili si parazit sustava jer planiraš zarađivati na naknadi za djecu i doplatku...itd...
Eloa, ja ti nisam iz zg a planiram tamo roditi, sto zbog epiduralne sto zbog losih iskustva prijateljica iz moje bolnice. Meni je kolegica preporucila vinogradsku a koliko sam i citala po forumima nisam naisla na los komentar. Jucer sam bas bila na pregledu i pitam ginekologicu za savjet i veli ona da je prvo rodila na sv duhu a drugo u petrovoj jer je tamo valjda stazirala ili kaj vec :) inace da bi i drugo na sv duhu. Ugl rekla je nesto kao da su na sv duhu najbolji strucnjaci ali da bi mi savjetovala mozda bolje petrovu cisto zbog toga sto nisu i bolnica za drugo pa ce gotovo sigurno biti slobodan anesteziolog za epi. Valjda nisam krivo shvatila i valjda vam nisam krivo rekla :) E sad ja mislim da cu ipak u vinogradsku... ima li koja kakvo iskustvo iz vinogradske ili iz koprivnice? :)
Curke, ja cu rodit u petrovoj. Mislim cijela trudnoca mi se vodi tamo ali svejedno sam mogla birat kuda cu ici rodit no ipak sam se odlucila tamo. Posebno nakon oslusanog tecaja u petrovoj kad sam dobila sliku kakva zapravo je tamo. I da vazno mi je sto je anesteziolog uvijek dostupan za epiduralnu I ne ovisi o tome da li je na carskom ili negdje drugdje. S druge strane I doktori I osoblje je jako ljubazno. I sve objasne sto god vas zanima. I mislim da je vazno se pripremit I znat sto vas ceka. Tako da sam se ja odlucila tamo. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji