mamika3, osječaj je kao da imas hobotnicu u trbuhu!
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Cure,mozda glupo pitanje ali moram pitat... kakvu da uzmem spavacicu za porod? Da gledam da bude tamnije boje, da ima gumbe ili je to sve nebitno...
Cure,mozda glupo pitanje ali moram pitat… kakvu da uzmem spavacicu za porod? Da gledam da bude tamnije boje, da ima gumbe ili je to sve nebitno…
Najbitniji su ti gumbi da ti cice mogu biti na izvol'te jer ce ti jedna stalno bit vani zbog dojenja!A ovo ostalo tipa boja ,dezen...ovisi o tome sta volis!Osobno sam uzela najjeftinije jer ih ja apsolutno nikad ne nosim i nemam namjeru tako da nisam htjela skuplje uzimat-ionako i ono sto nama treba kosta!Doma sam u pamucnim majcama tako da mi nije problem dici majicu zbog dojenja!Jedna mi je bez gumbiju,u njoj se namjeravat telit!I uzela sam xxl!Nije moja velicina,ali sam htjela da mi bude komotno!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajoj,mrva,ja se raspisala,a ti pitala samo za ovu za porod!Sorry,zajeb!😄
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ha ha ha...Ne mogu ni zamislit!E,ova slikica majice koja ti je na avataru,jel imas takvu?Preeeeeeedobra mi je!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,mozda glupo pitanje ali moram pitat… kakvu da uzmem spavacicu za porod? Da gledam da bude tamnije boje, da ima gumbe ili je to sve nebitno…
Najbitniji su ti gumbi da ti cice mogu biti na izvol'te jer ce ti jedna stalno bit vani zbog dojenja!A ovo ostalo tipa boja ,dezen…ovisi o tome sta volis!Osobno sam uzela najjeftinije jer ih ja apsolutno nikad ne nosim i nemam namjeru tako da nisam htjela skuplje uzimat-ionako i ono sto nama treba kosta!Doma sam u pamucnim majcama tako da mi nije problem dici majicu zbog dojenja!Jedna mi je bez gumbiju,u njoj se namjeravat telit!I uzela sam xxl!Nije moja velicina,ali sam htjela da mi bude komotno!
Znaci za porod ces bez gumbi? Al poslije poroda ce ti bebu staviti na prsa odmah!
Najbitniji su ti gumbi da ti cice mogu biti na izvol'te jer ce ti jedna stalno bit vani zbog dojenja!A ovo ostalo tipa boja ,dezen…ovisi o tome sta volis!Osobno sam uzela najjeftinije jer ih ja apsolutno nikad ne nosim i nemam namjeru tako da nisam htjela skuplje uzimat-ionako i ono sto nama treba kosta!Doma sam u pamucnim majcama tako da mi nije problem dici majicu zbog dojenja!Jedna mi je bez gumbiju,u njoj se namjeravat telit!I uzela sam xxl!Nije moja velicina,ali sam htjela da mi bude komotno!
Znaci za porod ces bez gumbi? Al poslije poroda ce ti bebu staviti na prsa odmah!
Ajoooooj.....Pa ja sam skroz zaboravila na to!HVALA NA PODSJETNIKU!A nis,zamolit cu mamu da mi usije par gumbiju,da ju iskoristim!Vise nemam ni racun!A znas sta bilo mi je nesto cudno kad sam ju uzimala i mislila kak mi je to za porod,a sad znam i sta!😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ha ha ha…Ne mogu ni zamislit!E,ova slikica majice koja ti je na avataru,jel imas takvu?Preeeeeeedobra mi je!
imam takvu majicu tu sliku sam stavila kad sam je naručila
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Sta ste vi spremile za izlazak iz bolnice?Polako spremam torbu za rodiliste,uz to robu za sebe i bebu za izlazak!Imam jos dosta,ali radije nek to bude spremno!Pocela sam danas robicu prati i odlucila da necu koristit omeksivac!Imam i duplo ispiranje i neki program Allergy plus-mislim da ce to bit ok!
evo jedan zgodan clanak:
https://www.mojaljekarna.hr/savjeti/ostalo/torba-za-rodiliste
Dobar clanak!Detaljan je!Nisam znala za ovaj grozdani secer,da se i on moze uzeti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji