Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaa94
    29. Travanj 2017. 21:47

mamika3, osječaj je kao da imas hobotnicu u trbuhu! 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

mrva2017
    29. Travanj 2017. 22:02

Cure,mozda glupo pitanje ali moram pitat... kakvu da uzmem spavacicu za porod? Da gledam da bude tamnije boje, da ima gumbe ili je to sve nebitno... 

mamika3
    29. Travanj 2017. 22:30

mrva2017

Cure,mozda glupo pitanje ali moram pitat… kakvu da uzmem spavacicu za porod? Da gledam da bude tamnije boje, da ima gumbe ili je to sve nebitno…

Najbitniji su ti gumbi da ti cice mogu biti na izvol'te jer ce ti jedna stalno bit vani zbog dojenja!A ovo ostalo tipa boja ,dezen...ovisi o tome sta volis!Osobno sam uzela najjeftinije jer ih ja apsolutno nikad ne nosim i nemam namjeru tako da nisam htjela skuplje uzimat-ionako i ono sto nama treba kosta!Doma sam u pamucnim majcama tako da mi nije problem dici majicu zbog dojenja!Jedna mi je bez gumbiju,u njoj se namjeravat telit!I uzela sam xxl!Nije moja velicina,ali sam htjela da mi bude komotno!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Travanj 2017. 22:31

Ajoj,mrva,ja se raspisala,a ti pitala samo za ovu za porod!Sorry,zajeb!😄

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Travanj 2017. 22:33

Martinaa94

Ha ha ha...Ne mogu ni zamislit!E,ova slikica majice koja ti je na avataru,jel imas takvu?Preeeeeeedobra mi je!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

29. Travanj 2017. 22:51

mamika3

mrva2017

Cure,mozda glupo pitanje ali moram pitat… kakvu da uzmem spavacicu za porod? Da gledam da bude tamnije boje, da ima gumbe ili je to sve nebitno…

Najbitniji su ti gumbi da ti cice mogu biti na izvol'te jer ce ti jedna stalno bit vani zbog dojenja!A ovo ostalo tipa boja ,dezen…ovisi o tome sta volis!Osobno sam uzela najjeftinije jer ih ja apsolutno nikad ne nosim i nemam namjeru tako da nisam htjela skuplje uzimat-ionako i ono sto nama treba kosta!Doma sam u pamucnim majcama tako da mi nije problem dici majicu zbog dojenja!Jedna mi je bez gumbiju,u njoj se namjeravat telit!I uzela sam xxl!Nije moja velicina,ali sam htjela da mi bude komotno!

Znaci za porod ces bez gumbi? Al poslije poroda ce ti bebu staviti na prsa odmah!

mamika3
    29. Travanj 2017. 23:39

Lagertha

mamika3

mrva2017

Najbitniji su ti gumbi da ti cice mogu biti na izvol'te jer ce ti jedna stalno bit vani zbog dojenja!A ovo ostalo tipa boja ,dezen…ovisi o tome sta volis!Osobno sam uzela najjeftinije jer ih ja apsolutno nikad ne nosim i nemam namjeru tako da nisam htjela skuplje uzimat-ionako i ono sto nama treba kosta!Doma sam u pamucnim majcama tako da mi nije problem dici majicu zbog dojenja!Jedna mi je bez gumbiju,u njoj se namjeravat telit!I uzela sam xxl!Nije moja velicina,ali sam htjela da mi bude komotno!

Znaci za porod ces bez gumbi? Al poslije poroda ce ti bebu staviti na prsa odmah!

Ajoooooj.....Pa ja sam skroz zaboravila na to!HVALA NA PODSJETNIKU!A nis,zamolit cu mamu da mi usije  par gumbiju,da ju iskoristim!Vise nemam ni racun!A znas sta bilo mi je nesto cudno kad sam ju uzimala i mislila kak mi je to za porod,a sad znam i sta!😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Martinaa94
    30. Travanj 2017. 07:03

mamika3

Martinaa94

Ha ha ha…Ne mogu ni zamislit!E,ova slikica majice koja ti je na avataru,jel imas takvu?Preeeeeeedobra mi je!

imam takvu majicu  tu sliku sam stavila kad sam je naručila

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

• eGo4
    30. Travanj 2017. 15:54

mamika3

Sta ste vi spremile za izlazak iz bolnice?Polako spremam torbu za rodiliste,uz to robu za sebe i bebu za izlazak!Imam jos dosta,ali radije nek to bude spremno!Pocela sam danas robicu prati i odlucila da necu koristit omeksivac!Imam i duplo ispiranje i neki program Allergy plus-mislim da ce to bit ok!

evo jedan zgodan clanak:
    https://www.mojaljekarna.hr/savjeti/ostalo/torba-za-rodiliste

mamika3
    30. Travanj 2017. 16:08

Dobar clanak!Detaljan je!Nisam znala za ovaj grozdani secer,da se i on moze uzeti!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.