Cure,jel planira koja od vas koristit caj od lista maline i datulje? Kak se meni taj termin jaaaako brzo priblizava,pocela sam ceprkat malo sto (od prirodnih stvari) moze pomoci kod brzeg i lakseg poroda i oporavka nakon istog i to su dvije stvari na koje svugdje nalijecem pa me zanima jel koja probala ili ima u planu? Ja sam si jucer napravila mini zalihu 😬
Ja imam datulje iz Tvornice zdrave hrane: http://www.tvornicazdravehrane.com/ducan/datulje-bez-kostica-1kg-nutrigold
Kila očišćenih 33 kn - to mi se čini najjeftinije što sam igdje vidjela. Budem kupila i taj čaj, čula sam za to i mislila sam koristiti pred kraj. Preporuča se od 36. tjedna, ali se može i ranije početi.
Ja isto pijem čaj od maline, mama čaj od Hippa, i mentu. Svaku večer po šalicu jednog i tako ukrug
url=https://lilypie.com]
Ja nikako da uhvatim ritam tog vježbanja…odvježbam jedan dan pa opet neke obaveze pa ne stignem…i tako mi se zna desit i da po tjedan dana ništa ne vjebam :-/ Osim trbuha i noge su već ogromne…ne stanem u niti jedne hlače. došla do L..krenula od S…nije zbog izgleda al morala bi jer imam sjedeči posao i leđa me ubijaju..
Sad ste me podsjetile..večeras opet Jogam :-)
Ko da sebe gledam:-) vježbam nekoliko dana, i onda stop jer ne stignem...imam milijardu obaveza, pa mi je malo i tlaka vježbat kad dođem doma mrtva umorna. Ja sam još uvijek u istoj robi od prije trudnoće, dobila sam 6 kg do sada, jučer bila na pregledu.
Supika,nadam se samo da ce imat nekakvog efekta,ak nis drugo,datulje su barem fine i obozavam ih jest. Koskice, kakvog je okusa caj? Citala sam da je bljakica 😅
Cure,jel planira koja od vas koristit caj od lista maline i datulje? Kak se meni taj termin jaaaako brzo priblizava,pocela sam ceprkat malo sto (od prirodnih stvari) moze pomoci kod brzeg i lakseg poroda i oporavka nakon istog i to su dvije stvari na koje svugdje nalijecem pa me zanima jel koja probala ili ima u planu? Ja sam si jucer napravila mini zalihu 😬
Ja imam datulje izTvornice zdrave hrane:http://www.tvornicazdravehrane.com/ducan/datulje-bez-kostica-1kg-nutrigold
Kila očišćenih 33 kn - to mi se čini najjeftinije što sam igdje vidjela. Budem kupila i taj čaj, čula sam za to i mislila sam koristiti pred kraj. Preporuča se od 36. tjedna, ali se može i ranije početi.
Obozavam datulje....I ovaj forum jer sam saznala da postoje one i bez kostica.....😂Uvijek sam uzimala one s kosticama pa su me zivcirale!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Datulje su već u upotrebi (i to baš te iz Tvirnice zdrave hrane jer su najpovoljnije) oduvijek. Prije svega, probava od njih radi ko luda, doslovno eliminiraju zatvor u trudnoći , općenito bi trebale biti ne meniu ,ne samo zadnjih par tj. Tople preporuke.
Uh, onda bi trebala i ja datulje jest, ali problem je što ne volim slatko.Treba iz zakamuflirat u nešto...
Bok curke, da vam se kratko javim.
Čitam redovno ali nikako na tipkati nešto. Mi smo od nedjelje navečer u krevetu, temperatura, učestalo mokrenje...dobila antibiotik za urinoinfekt a u međuvremenu od pada imuniteta stradala usna šupljina i limfni na vratu...svašta nešto. Ugl nadam se da će polako početi prolaziti ove tegobe jer se već tjedan dana nisam najela a shodno tome ni bila na wc-u. Šou program
Ofnice, ja isto slj tjedan idem tam na tečaj, možda se i skužimo
OhSoBoho tebi onda isto kao i meni. Ja sam već 3 dana u krevetu, idem samo na tečaj. Stalno sam umorna, imam neku glupu temperaturu 37.2- 37.4 i također sam na antibioticima.
Uh, onda bi trebala i ja datulje jest, ali problem je što ne volim slatko.Treba iz zakamuflirat u nešto…
došla sam iz susjednih jesenskih, samo da javim ako još koja nije obavila kupovinu uložaka za poslije poroda - u BIPAi je 30% i imaju i mama donna i lola, pa čak i jednokratne mrežaste gaćice za bolnicu / prve dane nakon poroda.
A onda vidim pričate o datuljama....ja ih isto ne volim same, bljak su mi i preslatke. Ali mogu se lijepo iskombinirati kao sladilo (prethodno ih se namoči) u kombinaciji s kakao prahom (koje je također zdravo full), evo jednog primjera:
http://zdravoislasno.net/recipe-view/bounty-puding-od-prosa-sa-coko-preljevom/
ja ih jedino tako jedem, smiksane u kremu čokoladnu....može kao puding, kao preljev pa i za zdrave kolače....eto ideje.
Pozz!
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji