Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    20. Travanj 2017. 15:22

LlamaFace

Cure,jel planira koja od vas koristit caj od lista maline i datulje? Kak se meni taj termin jaaaako brzo priblizava,pocela sam ceprkat malo sto (od prirodnih stvari) moze pomoci kod brzeg i lakseg poroda i oporavka nakon istog i to su dvije stvari na koje svugdje nalijecem pa me zanima jel koja probala ili ima u planu? Ja sam si jucer napravila mini zalihu 😬

nisam čula da datulje pomažu.. evo sad čitam i piše 6 datulja dnevno 4 tjedna prije termina... moram pravac Malešnice i uzeti si... 
    stvarno mi je super ova naša grupa, svašta se sazna pametnoga ovdje...      

Me+mybaby
    20. Travanj 2017. 15:40

Joj ja ih zaista ne volim. Ali si sve mislim probati s cajem od maline. Makar za njega nis pametno nisam bas procitala. Jer kao ne utjece na prvo porodno doba (koje i je najdulje), nego skracuje drugo porodno doba koje je u biti sam izgon djeteta i koji relativno kratko i traje. Ali ajde. Da ne kazem da nisam probala.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

koskica
    20. Travanj 2017. 15:42

Liamaface da čaj od maline je bljak, kao poparena trava sa okusom željeza... Ali ajde, pijem zvog svrhe. Mentu volim, a mama čaj od hipp-a mi je isto ok.

sve su to biljni čajevi i ne treba očekivari fini okus ha ha
    nego meni vam trbuh buja na oko iz dana u dan. Navodno je tako pred kraj. Meni danas točno 2 tjedna do termina

url=https://lilypie.com]

• blu5
    20. Travanj 2017. 15:47

treca_sreca

blu5

Uh, onda bi trebala i ja datulje jest, ali problem je što ne volim slatko.Treba iz zakamuflirat u nešto…

došla sam iz susjednih jesenskih, samo da javim ako još koja nije obavila kupovinu uložaka za poslije poroda - u BIPAi je 30% i imaju i mama donna i lola, pa čak i jednokratne mrežaste gaćice za bolnicu / prve dane nakon poroda.

A onda vidim pričate o datuljama….ja ih isto ne volim same, bljak su mi i preslatke. Ali mogu se lijepo iskombinirati kao sladilo (prethodno ih se namoči) u kombinaciji s kakao prahom (koje je također zdravo full), evo jednog primjera:
    http://zdravoislasno.net/recipe-view/bounty-puding-od-prosa-sa-coko-preljevom/
    ja ih jedino tako jedem, smiksane u kremu čokoladnu….može kao puding, kao preljev pa i za zdrave kolače….eto ideje.
    Pozz!

Super, hvala ti na info za BIPU. Uuu, ovo izgleda jako slasno, mogla bi napravit, thx:-)

mamika3
    20. Travanj 2017. 15:55

koskica

Liamaface da čaj od maline je bljak, kao poparena trava sa okusom željeza… Ali ajde, pijem zvog svrhe. Mentu volim, a mama čaj od hipp-a mi je isto ok.

sve su to biljni čajevi i ne treba očekivari fini okus ha ha
    nego meni vam trbuh buja na oko iz dana u dan. Navodno je tako pred kraj. Meni danas točno 2 tjedna do termina

Samo 2 tjedna?Kud prije???

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LlamaFace
    20. Travanj 2017. 16:59

Jos malo pa stizu prve bebe,ne mogu vjerovat koliko je to brzo doslo,barem meni 😂 
    me+mybaby,sto se tice caja od lista maline,meni se svidja sto pise da pomaze tonusu maternice,da se ucvrste misici prije poroda i da se prije vrate u normalu nakon poroda,sumnjam da moze znacajnije utjecat na sam tijek i trajanje porodjaja,pogotovo kod prvorotkinja.
    Koskice,tak nesto sam i kontala,al ovaj tvoj opis je genijalan 😂😂 jedva cekam probat poparenu travu s okusom zeljeza

koskica
    20. Travanj 2017. 17:02

mamika3
    20. Travanj 2017. 17:15

Ha ha...Koskice...A bas sam te htjela pitati kako se osjecas?Ja imam jos skoro pa 5 do kraja ali isto cendram!Ne znam....Mislim da ce nam pred kraj svima biti isto!Uzbudjenje,strah,nervoza,sreca,veselje....SVe ce nam se izmjesati!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

20. Travanj 2017. 18:00

Koskica a ja bas mislila da je to samo meni tako, sad vidim da je to ocito tako pred porod. Ja sam danas 36+2 i sva sam si bljak. Vec sama sebi idem na zivce sto sve radim u ratama i kad imam volje nesto napravit po stanu ili me pocnu leda bolit pa moram lec ili se pocnem znojit pa me uhvati nervoza. Neda mi se nikud ni ic kad znam da ce me za pol sata bolit leda ili pocet hvatat grcevi/trudovi... O cendranju da i ne pricam, to je posebna prica. Uff..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

koskica
    20. Travanj 2017. 18:06

Pandice upravo tak se osjećam i svi i sve mi ide na živce.
    baš mi postaje nekako teško. Al tješim se da sam blizu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.