Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    20. Travanj 2017. 18:14

Hvala na info za bipu :-) nego,jel zna koja kolko otprilike treba tih ulozaka i mrezastih gacica? Da znam kolko kupit

koskica
    20. Travanj 2017. 18:20

puno sam se raspitivala za to i dobila odg da je paket tih mrežastih gaćica od 5 kom dovoljan, a od uloška sam uzela 4 paketa vir 80 po 10 kom i jedan paket chiccovih od 30 kom.

url=https://lilypie.com]

Eloa
    20. Travanj 2017. 18:36

Hvala ti koskica :-)

Ofnica
    20. Travanj 2017. 19:07

Meni danas ravno 34tj. Jos se dobro držim...svaki dan nesto napravim, sutra me ceka usisavanje i presvlačenje posteljine. Danas sam isla pjeske u ducan i obukla zimsku jaknu koju sam jedva zakopča...tek sad vidim po jakni koliko mi je trbuh narastao. Dobro spavam jos moram priznati, mozda također spavam zbog premorenosti brigama koje sam imala u zadnje vrijeme, jedino idem 2x na wc. Ne bih se htjela ureći, ali osjecam se kao s 30tj. Sutra počinjem slagati stvari u torbu hihi! 

Ofnica
    20. Travanj 2017. 19:09

Eloa ja sam kupila 2 paketa gaćica i paket od 30 chicco uložaka. Ako mi ostane gaćica, dat cu ih seki, a po dodatne uloške lako posaljem seku ili muža u Kaufland, tamo ima nekoliko vrsta Vira.

20. Travanj 2017. 20:46

Ofnica

Eloa ja sam kupila 2 paketa gaćica i paket od 30 chicco uložaka. Ako mi ostane gaćica, dat cu ih seki, a po dodatne uloške lako posaljem seku ili muža u Kaufland, tamo ima nekoliko vrsta Vira.

Nama je rekla patronažna na tečaju da ne treba više od 10 tih chicco uložaka za bolnicu, pitaj i ti možda svoju na tečaju slijedeći tjedan ako se sjetiš. Ja sam si stavila 15 pa ću još mužu pripremiti vrećicu koju će mi donjeti ako će mi trebati, a u nju ću staviti još uložaka. I mislim da ću jedan dan sve opet izvaditi iz torbe i probrstiti ono što mi ne treba 
    Ova patronažna na tečaju na koji sam ja išla ne voli ni Petrovu bolnicu, a ni Vinogradsku baš  Rekla je i kao da nisu popravili od zime neki aparat za provjeru sluha kod novorođenčadi. 

20. Travanj 2017. 21:39

Svaki dan čitam klokaonicu i pogotovo pratim ovaj forum ljetnih beba jer i ja iščekujem svoju za koji dan...Samo sam htjela reći da je lijepo što ovo postoji, uvijek se negdje u priči pronađem i znam da postoje žene koje prolaze kroz slično. Hvala vam :)

Rozaa
    20. Travanj 2017. 21:56

Curke...koje ste knjige o trudnoci ili bebicama procitale a da su vas odusevile i preporucile bi ih?

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Eloa
    20. Travanj 2017. 22:00

Rozza ja zasad preporucam " Mama zna najbolje, ( i tata)." Prepuna je korisnih savjeta te ju planiram ponovno uzet pred porod. Možda čak sa aobom u bolnicu. Ja ovih dana krećem na citanje "Duhovni pristup rađanju" jer sam čula samo pohvale za nju.

mamika3
    20. Travanj 2017. 22:11

Ja sam uzela 30 kom ulozaka i dva paketa mrezastih gacica!Ako ce zatrebati jos lako se donese!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.