Cure evo I nas s pregleda :) sve super, bebacica aktivna, cak je uspio mm snimiti super video kako se malecka drma :) I iako je pupkovina izmedju noga, rekla je doktorica da je prilicno sigurna da je curica!!! :)) Tako da izgleda da nama stize mala Elajza <3
I dobila sam jezikovu juhu kako sam prebrzo dobila 4kg u 3 tjedna. Sta cu kad sam tek sad pocela jesti normalno :))
Čestitam! Nisam još čula za ime Elajza! Otkud je to ime?
Meni dolazi u posjetu patronažna sestra. Otišla sam na tečaj u dom zdravlja i oni su joj javili pa me nazvala danas. Na tom tečaju su nam rekli i da svaka trudnica ima pravo od 12. tjedna na jednu posjetu patronažne sestre tjedno. Ne znam da li sam već to negdje napisala... čini mi se da jesam
Meni moj bebač navlači trbuh na sve strane. Više to nisu ni udarci, već kao da se isteže i pokušava si napraviti više mjesta. Imam osjećaj da mi je trbuh ogroman i da sam se počela kriviti u leđima, kad počnem brže hodati onda me zna i zaboljeti. Kile se stalno povećavaju, mislim da sam sada na +16. Valjda ne bum preko 20 išla
Ofnica,mi smo slobodan termin za tecaj dobili tek od 8.6. Al sve sto cujem cu naravno javiti...
Lagertha, sad za vrijeme trudnoće ti dolazi patronažna? Sta cete raditi kad ti dolazi? Nisam jos za to cula moram priznati... To si isla na tečaj na Baruna Filipovica? Ja planiram sad za 10 dana.
Lagertha, sad za vrijeme trudnoće ti dolazi patronažna? Sta cete raditi kad ti dolazi? Nisam jos za to cula moram priznati… To si isla na tečaj na Baruna Filipovica? Ja planiram sad za 10 dana.
Nisam otišla sam u drugi dom zdravlja, može se bilo koji. Više mi je pasao termin. Pa popričati ćemo o svemu, upoznati ćemo se... Ako je predviđeno da dolazi kod trudnice 1 tjedno od 12. tjedna, onda vjerujem da mi ima što za reći. Pitala me da li želim da dođe i ja sam rekla da želim.
https://www.trudnoca.hr/zanimljivosti/aktualnosti/djecji-dobrotvorni-buvljak-prikljuci-se/
Ako se nekome šece ili blizu živi možete doći..
Elajza??Jel to iz one pjesme-Where the wild roses grow-Nick Cave i Kylie M.?......He called me a wild rose but my name was Elisa day??Bas sa se sjetila pjesme sad!☺
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Elajza??Jel to iz one pjesme-Where the wild roses grow-Nick Cave i Kylie M.?……He called me a wild rose but my name was Elisa day??Bas sa se sjetila pjesme sad!☺
Ja sam neki dan pjevusila tu pjesmu i skontala da je to isto ime!! :)) Zaljubila sam se u njega kako radim na poslu jednu biokemijsku analizu ELISA, a elajza se izgovara odlucila sam da ce se tako zvati curica prije 5 godina :))
A da, ime Elisa znam, ali kad je napisano po Vuku mi je čudno.
Ja više nemrem piti ni laganu kavu Svaki put kad je popijem bude mi loše i tako već tjedan-dva.
Netko je prije par dana stavio filmic sa youtubea za jogu. Hvala, hvala, hvala. Jucer sam probala malo tib 20min i super mi pase. Jedino me pas u cudu gledao sto izvodim.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji