Ne znam, meni fakat nisu dali ni da legnem na drugi bok, a molila sam ih više puta. Sva sam se pokočila, užas. Totalno neprirodan položaj. Kad sam dobila epiduralnu onda više ništa nisam ni osjetila, samo sam htjela da sve završi. Mislim da je to do glupog doktora na kojeg sam naletila. Ovaj put ću itekako zahtjevat i inzistirat da sama odaberem položaj, a to bi nam i sami trebali dozvolit sad. Nadam se da vas nisam uplašila sad, meni je porod bio apsolutno najljepše iskustvo ikad, nema govora o nekakvoj traumi ili slično, ali sigurno je sve moglo proći bolje i prirodnije da nije moralo bit po njihovim usranim pravilima, jer je njima tako lakše.
I meni su tickeri zakon
Koskice, ti si stvarnoooo blizu.... Držim ti palčeve, kao i svima nama, da porod što bezbolnije i uspješnije prođe i za nas i za naše malce :)
Curke, što kažete da u onu našu tabelu uz spol, sad kad se bliže termini, stavljamo i imena? Vjerujem da nas većina ad već zna, a tko još ne zna nadodamo kad će znati ;)
Hej!prvi put pisem iako visim na klokanici zadnje 2god...od samog razmisljanja o bebi pa do pokusavanja,testa...i eto 22tj je tu!!u 8mj dolezi nase zlato!drugo!i svi se jaaaako veselimo!!😀😀😀😀😀😀😀
Sad sam procitala da sutra isplacuju doplatak!A komplikacije su prosli put isle kad i doplatak!Jesam blesava ako se malo ponadam?Mozda nas iznenade....😯
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pinkice bas mi je drago sto je uletio dragome posao :D
Ofnice zelim brz i sretan oporavak tatai :D
Ubrzo stizu prve bebe :D .. bilo bi dobro kada uhvatitie vremena da javite iz prve ruke sto vam je sve trebalo u bolnici i u to prvo vrijeme...
Ja sam danas istrazivala koliki je prosjecan neki trosak za bebe mjesecno i dosla do nekog iznosa od 5OO kn ako se ne doji ...
Sutra tek idem u Lidl da provjerim jeli ostalo jos nesto od one akcije jer smo tek sada uspjeli novce neke skupiti .. Nadam se da cu nesto naci makar majicu da imam neku za nositi ...
Doria je meni super ime :D
Ja sam imala samo zenska imena u glavi i za sina mi je jako tesko smisliti... Svidaju mi se Ivano i Noa samo sto ne volim popularna imena ,ali ni jedno drugo nemam trenutno...
A ljudi mi idu na zivce sto mi moraju naglasavati koje ime je njima ljepo i kako im je bolje od mog izbora. Ali to mozemo odabrati samo muz i ja :D
Ona tema za kolica je bas mrtva, a ja sam bas u tome, nasla sam neka polovna odlicna kolica , samo sto sam sada pocela traziti najlaksa kolica trenutno sam na graco evo, jer sam jedino ta nasla, i ublizini se jedna prodaju za 15OO kn
Mama dobro dosla :D
Ćurčić imam pitanje. Ulazim.u 24 tj. Nisam.do u nazad cca 7 dana imala neki iscjedak, međutim pojavio se neki vodenasti. Naravno u panici prošli petak išla kod gin i kaže ona beba ok za dob, plodne vode normalno. Kontrola za 4tj. Ja naravno i dalje zabrijavam da mi curka plodna voda. Luda od brige. Jel ima koja da ima taj vodenasti?
Ćurčić imam pitanje. Ulazim.u 24 tj. Nisam.do u nazad cca 7 dana imala neki iscjedak, međutim pojavio se neki vodenasti. Naravno u panici prošli petak išla kod gin i kaže ona beba ok za dob, plodne vode normalno. Kontrola za 4tj. Ja naravno i dalje zabrijavam da mi curka plodna voda. Luda od brige. Jel ima koja da ima taj vodenasti?
I ja sam mislila da mi curi plodna voda jer sam dvaput imala osjecaj da sam se upiskila,a nista nije bilo tako mokro... i sve je ok na kraju.. iscjedak je vodenkastiji.. glava je najgora... zabrijes si i onda panika... cak sam morala kasljati kod doktorice dok mi je stavila ono zeljezo jer sam bila uvjerena da mi curi plodna voda... pa je htjela provjeriti...nemoj se sekirati...
Koskice, ti si stvarnoooo blizu…. Držim ti palčeve, kao i svima nama, da porod što bezbolnije i uspješnije prođe i za nas i za naše malce :)
Curke, što kažete da u onu našu tabelu uz spol, sad kad se bliže termini, stavljamo i imena? Vjerujem da nas većina ad već zna, a tko još ne zna nadodamo kad će znati ;)
Meni se ideja svida..pa ako se cure slazu, moze... nas izbor je Šimun... mi nismo za moderna imena i makar se ime mnogima od nasih ne svida, briga nas...
Evo napokon i mene, stalno čitam ali nikako ne stignem pisati.
LittleG i ja sam jedno vrijeme imala vodenast iscjedak i prošlo je samo od sebe. Ja nekako nisam paničar pa nisam niti pomislila da je plodna voda već da sam se upiskila.
Tamara.. mislim da ti je super kupiti rabljena kolica ako nađeš neka dobra i očuvana. Ja sam kupila Maxi cosi 3u1 za 1500 kn, tako da mi je ostalo novaca za kupiti i sve ostalo što mi je potrebno. Malo su teška kolica ali živim u kuci pa ih ne trebam nositi uz stepenice, sviđa mi se stoje košara jako prostrana i laka su za upravljanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji