Ha ha ha....Blu....mozda i moj muz previse razmislja!Ja sam za kcer birala izmedju tri imena i kad sam ju vidjela znala sam!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo ime izabrali prije nekoliko godina kad sam radila u vrtiću po jednoj djevojčici. Većinom mi se svide imena djece s kojima se najviše povezem, jednostavno mi se uvuku pod kožu , ima toliko djece koju sam obožavala čuvati da bi mogla dati imena za 10 djece
Meni je Jakov predivno ime! Muž i ja smo se isto jedva složili oko imena, budući da imamo različite ukuse.
Carmen šestero si ih čuvala ti jedna? svaka čast meni bude totalni cirkus kad čuvam još sestrinog malog uz svog, rade buku kao da ih je deset!
Netko je spomenuo Graco Evo, mi ih imamo. Definitivno najlakša kolica koja se mogu naći a da nisu kišobran, mi smo ih isto uzeli uglavnom radi toga.
Bolovi u zdjelici su vam normalni u trudnoći. Mene kukovi znaju bolit, kao da me štrecne pa jedva hodam. Opet imam bolne i jake kontrakcije, budući da sam dosta nosil malog zadnjih dana
Meni se sviđaju sva imena koja ste spomenuli: Šimun, Jakov, Marija, Doris, Doria... Šimun sam ja isto predložila mužu, al on neće jer ima "Š".
Mi smo za vikend pokupili kolica od mog ujaka (moj ujak i ja smo više ko brat i sestra jer je mala razlika): jane nomad. Vidjela sam da nisu preskupa ni na njuškalu, a čine mi se baš super: http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/kolica-jane-nomad-pro-oglas-5276826
Nisu ni jako teška, ali sam vidjela sam neki kažu da su malo glomazna kad se sklope i da ne stanu u manje gepeke.
Ova što sam ja dobila su dobro ušćuvana iako su bila za dvoje djece full upotrebljavana. Košara i jaje su lijepi, a sportski dio malo je izblijedio. Ja i tako mislim možda kupiti kolica za trčanje pa ću ovako uštediti novce za to.
Lijepa su vam sva imena, Šimun je lijepo ime, bez obzira što ti netko kaže ;)
Ja sam od prve htjela da bude Fran, mom mužu se nije dopalo pa smo malo razmišljali i sastavljali popis od imena koja nam se još sviđaju.Na kraju smo došli do zaključka da nam je zajedničko ime još jedino lijepo Jan.
Sad sam neko vrijeme razmišljala i odlučila da mojem malcu puno bolje stoji ime Jan nego Fran, tako da će se zvati Jan :)
Anjaaa meni je najteže bilo kuhanje, djeca na čuvanju i u vrtiću su drugačija nego kod kuce (većinom), više slušaju i trude se. Prednost mi je bila i što oni odu do 16 h kući pa tek tada obavljam sve kućanske poslove( osim kuhanja), znaci potpuno sam posvećena njima što kao roditelj baš i nije moguće. U vrticu sam ih imala 25-28 u skupini, tako da mi je ovo bilo super.
Lagertha - tako je i na mojim kolicima sportski dio malo izblijedio ali vidjela sam da ima za kupiti predivnih podložaka pa me to ne brine :)
Za oku su mi zapele one ljulja za bebe ( viper), ima li netko to? Ja sam razmišljala kupiti preko njuškala ali ne poznajem nikoga tko to ima.
Eloa, mi smo isto birali između Fran i Jan i odlučili se za Jan ;)
Zezaju nas moji kako smo izabrali pravo hrvatsko ime
Bitno da se nama svidja. I prijetim ljudima okolo da ga ne smiju zvati Janko ili Jankec ali mislim da tupim u prazno
Joj cure, toliko lijepih vijesti od svih :)
Pinkice, cestitam na poslu, nadam se da ce vam sada krenuti nabolje :)
Ofnice, drago mi je da je tata bolje, i da sve bude kako treba. Sretan i rodjendan sa zakasnjenjem
Mici, terminuso, super za anomaly! Ja jedva cekam svoj, iducu srijedu. Mice li se bebica? Moja divlja cesto, kao da nikad ne spava :)
Za imena, joj joj joj. Imamo ime za curicu, ali ako bude deckic jadni mi. Nama nije problem u slaganju, nego bas nemamo nikakve ideje. Kako mi je muz stranac, imamo dosta "egzoticno" prezime, tako da moramo naci ime koje ide i s prezimenom. A dogovorili smo se da nece biti standardno hrvatsko ni bjelorusko/rusko (jer je bjelorus muz), pa sad problemi. Uglavnom, saznat cemo nadam se u srijedu je li curica ili deckic :))
Lijepa su mi sva vasa imena, posebice Jan, Jakov i Doria. :)
Nadam se da ste svi dobro danas i uzivate u lijepom vremenu :D
Anjaaa meni je najteže bilo kuhanje, djeca na čuvanju i u vrtiću su drugačija nego kod kuce (većinom), više slušaju itrude se. Prednost mi je bila i što oni odu do 16 h kući pa tek tada obavljam sve kućanske poslove( osim kuhanja), znaci potpuno sam posvećena njima što kao roditelj baš i nije moguće. U vrticu sam ih imala 25-28 u skupini, tako da mi je ovo bilo super.
Lagertha - tako je i na mojim kolicima sportski dio malo izblijedio ali vidjela sam da ima za kupiti predivnih podložaka pa me to ne brine :)
Za oku su mi zapele one ljulja za bebe ( viper), ima li netko to? Ja sam razmišljala kupiti preko njuškala ali ne poznajem nikoga tko to ima.
Kad pricate o viperima jel to nesto kao ovo
http://www.njuskalo.hr/njihaljke-lezaljke/4moms-mamaroo-silver-plush-newborn-insert-oglas-21906754
ili one male lezaljke di staivs bebu i trcis na wc kod neotpuže:
http://www.njuskalo.hr/njihaljke-lezaljke/fisher-price-njihaljka-lezaljka-sjedalica-3-1-oglas-21997324
Ovo drugo sam dobila od sister.. Jel ovo prvo neophodno ili mogu se pouzdat u skakanje na plates lopti i cupkanje s bebom na rukama :)
Sortiraj odgovore
Najstariji