Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    13. Travanj 2017. 17:16

Koskice šta si ti imala dvije sonde od ctg-a? I  meni i svima u Vinogradskoj su stavljali samo jednu sondu. Dekica ti je preslatka.

koskica
    13. Travanj 2017. 17:31

D
    a, dvije sonde su. Jedna mjeri otkucaje djeteta, druga trudove. Ako Cura nosi blizance onda su tri sonde. Po jedna za svako dijete za otkucaje i treća za trudove. Tako je kod nas u vžd-u.

url=https://lilypie.com]

Pinkica93
    13. Travanj 2017. 18:25

Baš gledam sad po netu i vidim da inače idu po dvije sonde. Zašto su nama samo jednu stavljali pojma nemam.

• Anjaaa
    13. Travanj 2017. 18:26

I meni su bile uvijek po dvije sonde. Dekica je preslatka :)
    Imamo dvije Doris na putu znači? Baš lijepo :) Ma imate pravo, mi ćemo se držat svog izbora i briga nas.
    Joj kako sam ja zamrzila taj ctg na porodu jer sam morala ležat u istoj pozi satima zbog njega a to mi je pogoršavalo bolove do ludila. Došlo mi u jednom trenu da ih skinem na silu, ali srećom stigla epiduralna pa nisam. Inače ne znam šta bi bilo, možda bi me vezali za krevet ko luđakinju, haha!

Pinkica93
    13. Travanj 2017. 18:32

Šta nije da imaš mogućnost i šetanja i još tih stvari koje pomažu pri porodu? Ja ću poludit ovako i onako ako neću smjet ni mrdnut.

koskica
    13. Travanj 2017. 18:55

Super mi je što imamo u potpisu lilypie pa ne moramo stalno ispitivati: u kojem si tt ?
    ja se isto nadam da ću moći i da će mi dopustiti u rađaoni dok čekam barem da stanem na noge, možda lopta ako budem raspoložena.

• Anjaaa
    13. Travanj 2017. 18:56

Pa sad po novom bi trebalo bit, i ja računam na to. Ne drže sve rodilje stalno na ctg-u, ne znam zašto mene jesu. Jest da je porod trajao dulje pa su morali, ali to nismo znali odmah kad sam došla u box. Možda ovisi i o doktoru na kojeg naletiš

Pinkica93
    13. Travanj 2017. 19:09

Ma daj šta njima nije bilo nehumano satima te držati u potpuno istoj pozi? Bar da te koji put skinu s tog čuda. Pa pokočiš se u tom položaju i u trudovima. Ili to tako samo ja razmišljam. Ako ću ja morat bit stalno na tome, ja ću se napraviti dobrom pacijenticom pa lijepo to skinuti sa sebe i isključiti aparat čisto da ne radi bez ikakve potrebe. Također se nadam da neću morat bit stalno na leđima ili na boku. Svugdje se govori da to nije prirodni položaj za rađanje i da tako porod traje dulje nego što treba. Ako neće bit potrebe da apsolutno sve bude po njihovom, nek me pokušaju svezati za taj krevet ako uspiju. Jest da mi je praksa 0 bodovo, ali ja sama ću ipak bolje znat šta hoće mom tijelu odgovarati, a šta neće.
    Ti tickeri u potpisu su super stvar fakat.

koskica
    13. Travanj 2017. 19:10

Na tečaju su nam rekli dokle sežu žice ctg-a toliko imamo prostora za kretanje ali s njima na nama, ne znam kak budemo to izveli. Živi bili pa vidjeli 😃

Pinkica93
    13. Travanj 2017. 19:16

Sve u svemu bit će veselo nam na porodu. Samo da nam svima porod prođe bez ikakvih komplikacija i da ne traje predugo i da bebice budu dobro. I dojenje isto da bude ok ako je to ikako moguće. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.