Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    24. Studeni 2016. 10:57

i da je bolovanje ide 70% od plaće zar ne? Pa mi nije jasno kako si samo ovoliko dobila

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 10:58

Ja sam na komplikacijama vec mj dana Na zalost 4250 (il 4270) je max iznos zato nisam htjela na komplikcije al sta ces...

Bitno je ako odes na komplikacije da se ne vracas na posao tako da ti komplikacije ne udju u prosjek za prvih 6 mj porodiljnog kada bi trebala dobiti prosjek svoje place

• blu5
    24. Studeni 2016. 11:00

Aha, znači ako sam na komplikacijama, opet ću kad otvorim redovni porodiljni dobit punu svoju plaću prije otvaranja komplikacija?

• Gita214
    24. Studeni 2016. 11:06

Pozdrav svim trudnicama!
    Pratim ovaj forum već od kraja 8. mjeseca, kad sam saznala za svoju trudnoću...a sada sam odlučila konačno postati i aktivan član....čitala sama već proljetnice 2017 prije nesretnog raspada grupe i stalno sam se mislila aktivirati, ali mi nikako nije uspjelo...bolje pozno, kot pa nikoli, kažu ovdje kod nas. 
    Inače sam iz HR, ali je već prošlo mnogo godina, otkad sam se odselila. Volim pa čitati hrvatske portale, i kad sam naišla na klokanicu sam bila baš oduševljena. Pored zanimljivih objavljenih članaka, ima i forum koji ponekad postane prava meksička sapunica. Ne može se sakriti, koliko god to htjela, uvijek ćemo je prokužiti...i slažem se s vama, da je baš šteta uludo trošiti energiju na takvu osobu. A tko zna kakav jad i bijeda se skriva iza tih različitih profila, to moramo sažalijevati i ne poklanjati pozornost.
    Sama imam rok 21.4.2017; prvo sam imala rok 29.4. (računano po zadnjoj menstruaciji), a onda su mi na nuhalnoj promijenili na 21.4. (zbog veličine ploda), tako da sad računaju, da sam trudna 19+6 umjesto 18+6. Kod nas je tako, da ako promijene datum poroda, onda to učine na mjerenju nuhalne i onda do kraja trudnoće ne mijenjaju datum.
    Gdju kupujete odjeću za trudnice kod vas? Ja sam kupila par hlača i tajica u H&M i čine mi se OK, majice pa mi se ne čine baš kvalitetne.
    Ima možda koja iskustva sa njemačkom online trgovinom Zalando? Naišla sam na lijepu odjeću po normalnim cijenama, ali ne znam, kakva je kvaliteta. Mislim da je mamikaaa napisala, da živi u Njemačkoj- poznaješ možda tu trgovinu? Hvala za odgovor..
    Nadam se da ćemo se družiti i da nećete sve pobjeći...pozdrav

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 11:14

blu5 tako je Kad otvaras komolikacije onda u Hzzo nosis i prosjek zasnjih 6 placa, ako su komplikacije otvorene do porodiljnog onda ti tih 6 placa vrijedi za porodiljni prvih 6 mj..

Gita214 dobrodosla
    Ja sam kupila samo hlace u H&Mu i zadovoljna sam, inace sam stalno u tajicama obzirom da sam kod kuce. 
    Ovaj drugi ducan mi nije poznat 
    Meni je termin 28.4 blizu smo 

Ne bjezimo nikud 

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 12:02

Gita214 ja sam u Njemackoj nekih godinu i pol..robu kupujem vise manje u New Yorkeru ili H&M ovisi gdje sta nadem i sta mi se svida..za sad i dalje nosim robu koju imam jer jos stanem u tu robu al vecinom nosim tajice i trenirke u tome se najbolje osjecam.. za Zalando sam cula na reklamama tu al nisam nista narucivala pa neznam kakva je..

LlamaFace
    24. Studeni 2016. 12:11

Ja sam na sto muka..taman nekako ulazim u drugo tromjesečje i nemam mučnine ali mi se morbidno spava,moram stalno piškit (i to najčešće po noći,naravno) i hormoni su me udarili na onu najgoru stranu da planem doslovno ako me netko krivo pogleda (a bila sam takva flegma na samom početku)  e sad,radim uredski posao ali sam u konstantnom kontaktu sa strankama i kolegama(i to hrpetinom),postoji jedan toalet na 40 žena i UVIJEK je zauzeto i njih par čeka u redu,telefon mi zvoni 7-15h skoro bez prestanka i skontala sam da sam cijelo vrijeme na rubu živaca.Sad kad sama čitam ovo zvuči mi kao prenemaganje,ali nikad mi nije bilo ovako i jedina želja u ovom trenutku mi je maknut se s posla.Čula sam da moja ginekologinja nije sklona davati održavanje i sad se bediram a još nisam ni pitala,hahahahah..pa ja sam poludila totalno!moram se žalit ovdje,sve ste trudne i kontam da ćete me barem malo razumijet a tu na poslu ne želim ni govoriti još nikome da ne krenu s prosipanjem pameti 

• blu5
    24. Studeni 2016. 12:17

Uhh, u potpunosti te razumijem. Tako mi je i samoj. Iako sam ja od samoga početka na rubu sloma živaca, pa se nadam da će proći. Ne znam što bi ti rekla vezano uz komplikacije, uvijek je do ginekologa...neki daju bez problema, neki ni mrtvi! Ali možda bi mogla već reći na poslu s obzirom da je to već pristojna trudnoća?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.