Mrva
Ah ja imam evo sad jos malo 21 god :-)
Meni je tih 20 TT samo tako proletilo,nisam imala mučnine ni nis nis jedino me sad leđa bole za poludit... i dobro imam secer tip 1 znači ovisna o inzulinu jer gušterača ne radi ali i on je super...dobro zna biti i visi oko 10 al to ne traje dugo...
Tak da..još da mi bar dr polovica bude takva i odlično!!!:-)
Mi smo skoro sve kupili jedino moram robicu i to i od većih stvari samo kolica i stolac za hranjenje :-D
Termin je 25.8. ali tad je 40 TT a meni moraju završit do 38 što znači carski rez,al nije me strah. :-)
E da btw kak si stavila ovu crtu dole koliko si trudna? ja to nikako da nademmmmm :-(
E da btw kak si stavila ovu crtu dole koliko si trudna? ja to nikako da nademmmmm :-(
odeš na stranicu lilypie.com.. moraš se registrirati... odeš na pregnancy i tamo odabireš te "naljepnice"... i na kraju odabereš dolje niže forums, pseudohtml,... i kopiraš zadnji link u svoj potpis na klokanici u profilu.... probaj...
Valentina sta ce ti stolac za hranjenje? To ti treba tek za sljedeci Uskrs, kad beba bude sjedila...
Koliko sam skuzila, Lagertha se učlanila u Chicco klub, ima ducan Chicco u King Crossu di je kupila one gigantske pelene-uloške za mame.
Što se tice anomaly scana, on se radi od 18-22tj i to je jako detaljan uzv na kojem doktori gledaju sve organe bebe, procjenjuju anatomiju i morfologiju, a mogu se vidjeti i određene anomalije bebe. Zašto se radi bas tad? Zato jer je do 23. ili 24.tj zakonski moguce napraviti pobačaj, ako postoje velike anomalije i retardacije bebe, po preporuci doktora. Znam da grozno zvuci, ali eto...
Mrva
Hvalaa :-)
Ofnica
Hahaha znammmmm. ... ali ja volim kad ja sve imam i onda sam bez brige,ako ulovim di dobru akciju onda ga kupim :-D
Ofnice, učlanila sam se u Bubamara klub za trudnice. Zaboravila sam to napisati. Znači, nema Chicco dućan u King Crossu (bar ga ja nisam našla), već Bubamara dućan u kojem su sve te Chicco stvari (pa i ulošci). I od Bubamare se dobije platnena vrećica Bubamara, čarapice Bubamara i dudice, to.to blazinice za dojilje. Imaju i to.to mrežaste gaćice. Taj Bubamara dućan je stvarno najveći dućan za djecu koji sam ikad vidjela Predivno je unutra. Imaju neku preslatku robicu na sniženju 30% i 50%, ali čovječe kak je skupa i dalje.
Što se tiče ovoga, imam 21 godinu i trebam roditi u kolovozu. SVAKA ČAST! Ja sa 21 godinom nisam znala gdje mi je guzica, a gdje glava. Fascinantno mi je kako se žene u današnje vrijeme odluče tako mlade imati djecu.
Meni su preslatki ti stolci za hranjenje u Ikei, ali isto to neću ni gledati još. Ipak živim u 45 kvadrata
Lagertha. . kak to??:-O
Ja se učlanila u Bubamara klub al nisam to dobila :-(
Da da,svi se tome čude..eto prošle godine sam se udala hehehe :-) :-)
Kad sam dobila Dijabetes to je uvelike promijenilo sve stvari i poglede na život :-)
Ja imam ogromnu kucu pa mogu nogomet po njoj igrat hahaha :-]
Ja ,muz i kućni ljubimci :-)
Lagertha. . kak to??:-O
Ja se učlanila u Bubamara klub al nisam to dobila :-(
Da da,svi se tome čude..eto prošle godine sam se udala hehehe :-) :-)
Kad sam dobila Dijabetes to je uvelike promijenilo sve stvari i poglede na život :-)
Kužim. Kad imaš takav križ u životu nekako brže odrasteš i postaneš odgovorniji. Ja priznajem da sam tek s 24-25 bila dovoljno zrela za tako nešto, ali eto život mi se okrenuo u drugom smjeru.
Ne znam, ja sam rekla baš da se hoću učlaniti u Bubamara klub za trudnice i onda mi je gospođa otvorila karticu na licu mjeste i rekla mi da bacim ovu koja će mi doći na kućnu adresu pa je potražila poklon paket. Prvo ih uopće nisu mogle naći, ali onda su ipak našle. Baš me to obradovalo nekak jer mi je cijeli dan ful naporan (pa i jučer bio)... vađenje krvi, mup zbog nove vozačke, odlazak veterinaru, pa na veterinarski faks, pa dobivanje loših nalaza, pa danas opet kod ginekologa po uputnicu pa u Mirogojsku s urinom pa u King Cross u Tepihcentar pa opet kod veterinara
A pas se upiškil od staha pa je onda i meni užasan stres ga vodit, a mora ići.
Sortiraj odgovore
Najstariji