Ja sam danasubolaone chicco uloške u King Crossu! Ok to nisu ulošci već pelene za poslije porođaja. Uslikala sam da vidite koliki su (ako već niste):
Tamo sam se učlanila u klub trudnica i dobila sam poklon paket: dvije dude varalice, dvoje čarapica i one jastučiće za dojenje.
Odnijela sam i urin pa sad čekam nalaze te urinokulture. Misliti ću pozitivno i nadati se najboljem
di si se učlanila u klub trudnica?

Mrva
Ah ja imam evo sad jos malo 21 god :-)
Meni je tih 20 TT samo tako proletilo,nisam imala mučnine ni nis nis jedino me sad leđa bole za poludit... i dobro imam secer tip 1 znači ovisna o inzulinu jer gušterača ne radi ali i on je super...dobro zna biti i visi oko 10 al to ne traje dugo...
Tak da..još da mi bar dr polovica bude takva i odlično!!!:-)
Mi smo skoro sve kupili jedino moram robicu i to i od većih stvari samo kolica i stolac za hranjenje :-D
Termin je 25.8. ali tad je 40 TT a meni moraju završit do 38 što znači carski rez,al nije me strah. :-)
E da btw kak si stavila ovu crtu dole koliko si trudna? ja to nikako da nademmmmm :-(
E da btw kak si stavila ovu crtu dole koliko si trudna? ja to nikako da nademmmmm :-(
odeš na stranicu lilypie.com.. moraš se registrirati... odeš na pregnancy i tamo odabireš te "naljepnice"... i na kraju odabereš dolje niže forums, pseudohtml,... i kopiraš zadnji link u svoj potpis na klokanici u profilu.... probaj...

Valentina sta ce ti stolac za hranjenje? To ti treba tek za sljedeci Uskrs, kad beba bude sjedila...
Koliko sam skuzila, Lagertha se učlanila u Chicco klub, ima ducan Chicco u King Crossu di je kupila one gigantske pelene-uloške za mame.
Što se tice anomaly scana, on se radi od 18-22tj i to je jako detaljan uzv na kojem doktori gledaju sve organe bebe, procjenjuju anatomiju i morfologiju, a mogu se vidjeti i određene anomalije bebe. Zašto se radi bas tad? Zato jer je do 23. ili 24.tj zakonski moguce napraviti pobačaj, ako postoje velike anomalije i retardacije bebe, po preporuci doktora. Znam da grozno zvuci, ali eto...

Mrva
Hvalaa :-)
Ofnica
Hahaha znammmmm. ... ali ja volim kad ja sve imam i onda sam bez brige,ako ulovim di dobru akciju onda ga kupim :-D
Ofnice, učlanila sam se u Bubamara klub za trudnice. Zaboravila sam to napisati. Znači, nema Chicco dućan u King Crossu (bar ga ja nisam našla), već Bubamara dućan u kojem su sve te Chicco stvari (pa i ulošci). I od Bubamare se dobije platnena vrećica Bubamara, čarapice Bubamara i dudice, to.to blazinice za dojilje. Imaju i to.to mrežaste gaćice. Taj Bubamara dućan je stvarno najveći dućan za djecu koji sam ikad vidjela Predivno je unutra. Imaju neku preslatku robicu na sniženju 30% i 50%, ali čovječe kak je skupa i dalje.
Što se tiče ovoga, imam 21 godinu i trebam roditi u kolovozu. SVAKA ČAST! Ja sa 21 godinom nisam znala gdje mi je guzica, a gdje glava. Fascinantno mi je kako se žene u današnje vrijeme odluče tako mlade imati djecu.
Meni su preslatki ti stolci za hranjenje u Ikei, ali isto to neću ni gledati još. Ipak živim u 45 kvadrata
Lagertha. . kak to??:-O
Ja se učlanila u Bubamara klub al nisam to dobila :-(
Da da,svi se tome čude..eto prošle godine sam se udala hehehe :-) :-)
Kad sam dobila Dijabetes to je uvelike promijenilo sve stvari i poglede na život :-)
Ja imam ogromnu kucu pa mogu nogomet po njoj igrat hahaha :-]
Ja ,muz i kućni ljubimci :-)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji