Evo da otvorimo i temu ljetnih beba 2017..Da se malo družimo,brbljamo i razgovaramo o trudničkim tegobama. Trudnice pa i one koje su imale spontani pa očekuju plusić. Bilo tko!
Ima li vas?
Imam ja. Ocajno mi treba neko sa kime bi podjelila nedoumicu :(
Elmita
Drage moje, ja UZV-u više ne vjerujem. Sa 12 tjedana su mi rekli da su dva dečka. Predzadnji uzv su mi rekli da su decko i cura,lijepo dodjem danas na Merkur, napravi doktor UZV i kaze: ovo dolje je sigurno curica a ovo gore, da, da, isto cura.
I šta bi vi mislile na mom mjestu?? Ja sam zbunjena ali totalno.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Martina ja ne bih vjerovala do 18. tjedna sta mi kažu jer sam čitala da su na početku spolne kvržice prilično slične.
Pandice, ja imam neki osjećaj da se ovaj moj neće dati van i da ću se poroditi tek u 6. mjesecu
Jooooj Martina dvije curiceeee blizankice! Nema ljepse stvari! Ja imam seku blizanku pa znam o čemu pricam! Evo jedne slikice iz '85. 🙊 😊
Mislim kao i lagertha... prerano su ti ista rekli prvi puta... u pocetku je kod curica klitoris vani i zato se ne bi trebalo prerano govoriti o spolu.. nama je doktorica rekla sa punih 17 tj, prije nije htjela ni spominjati spol.
Eh zato je najbolje kupovati neutralno i univerzalno..al ajde kako da odolim kad je dr rekao da je decko zadnja 2x i kad vidim sve one lijepe stvari za deckica 😊😊
Ofnicaa bas ste slatkice 😀 ja sam oduvijek htjela seku,a imam 2brata😕 haha
Sada sam u 24. tj pa mozda je stvarno istina da su dvije curice. Ali mislim da će iz bolnice ići obučene u bijelo ili žuto jer se ne usudim ići na boje više.
Ofnica, prekrasna slika, meni je samo želja da je oboje živo i zdravo a za spol čemo lako, što budu, budu.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Bas to, neka su bebe žive i zdrave!
Dao Bog da ja sljedeće dobijem dvojčeke, to je nešto najljepše!
Sada sam u 24. tj pa mozda je stvarno istina da su dvije curice. Ali mislim da će iz bolnice ići obučene u bijelo ili žuto jer se ne usudim ići na boje više.
Ofnica, prekrasna slika, meni je samo želja da je oboje živo i zdravo a za spol čemo lako, što budu, budu.
sada bi bilo cudno da fulaju,ipak je to 24.tj.. jesi prije bila na 3d/4d ili 2d?
Jutro cure!Koje prekrasno jutro!Treba iskoristiti ovaj dan za bit vani, sutra kazu da ce nesto opet zahladit.Ajme Martina, dvi curice, predivno!Ja isto mislim da je sad u 24-om tjednu to to i da bi se trebalo bas dobro vidit.
Sortiraj odgovore
Najstariji