Jutro cure! Imala sam šta i čitat, baš mi je drago. Ja sam na godišnjem i zato ne stignem pogledat Klokanicu, ali noćas sam opet bila budna, pa sam si dala truda. Svakako, ja nosim tajice i haljine preko njih, u svakom slučaju nikakve hlače nemam i ne volim sa ovom pasicom preko stomaka. Ja sam sada 24 tjedna, i mislim da je Annafit pisala o veličini trbuha. Daaaa, narastao baš, baš! Ofnica, tvoj trbuh uopće nije toliko velik s obzirom da još imaš samo 11 tjedana. Meni nenormalno brzo prolazi ova trudnoća, ne znam kako je vama..Ja još ništa nisam počela pripremat za bebu, al u biti sve i imam, tako da nema žurbe. Ofnice, ti više ne radiš?Ja još mjesec dana, ali sa još deset dana GO, dakle još 14 radnih dana. Idem na OGTT u petak, jedva čekam da i to prođe! Pregled 22.-og, baš se veselim da vidim koliko smo narasli. Dobila sam 3 kg do zadnjeg pregleda, sad je to već sigurna barem 4,5kg. Konačno je lijepo vrijeme, iako ova bura nikako da prestane!Aha, sad sam se sjetila i epiduralne. Cure, bez straha i panike je prihvatite, pitajte, tražite!Ja sam je uzela na oba poroda, i nakon muke od trudova, stvarno bude blaženstvo! Nikad nisam čula za neku komplikaciju nakon epiduralne, tako da te priče rekla-kazala mi čupaju živce!Dakle, žena mora biti patnica na porodu, zašto?
cure, jel vas bebe udaraju po noći? ovaj moj lupa da ne mogu spavat… ujutro sam ko zombi, a idem na posao još.. ne funkcioniram…. pomazim ga po trbuhu misleći da će prestat, a onda se on još više javlja….
Ja kad god sam budna, mala me lupa i udara. Po ovom sada, uvijek je aktivna. Možda samo kroz jutro nekih par sati da je ne osjetim, a sve drugo je tu:-)
Još je ovo i dobro jer beba još nije toliko velika, ali tamo nakon 30-og tjedna kad se počne bacat po trbuhu, zna bit i bolno na momente kad bubne u rebra.
cure, jel vas bebe udaraju po noći? ovaj moj lupa da ne mogu spavat… ujutro sam ko zombi, a idem na posao još.. ne funkcioniram…. pomazim ga po trbuhu misleći da će prestat, a onda se on još više javlja….
Ja kad god sam budna, mala me lupa i udara. Po ovom sada, uvijek je aktivna. Možda samo kroz jutro nekih par sati da je ne osjetim, a sve drugo je tu:-)
Još je ovo i dobro jer beba još nije toliko velika, ali tamo nakon 30-og tjedna kad se počne bacat po trbuhu, zna bit i bolno na momente kad bubne u rebra.
lupa me i po danu.. al navečer kad se smirim pogotovo.. od 20 kreće na dalje....
lupa me i po danu.. al navečer kad se smirim pogotovo.. od 20 kreće na dalje….
Da, kad legnem u krevet, to je sou!Onda se probudim još nekoliko puta po noći, i ona je budna:-)
mrva meni je isto tako kako i blu sto kaze. Mali udara non stop. Od jutra do sutra :D
Jucer mi gin kaze na pregledu da se beba polako spusta iako sam i ja sama osjetila da imam pritisak na mjehur i kad udari ako nisam blizu wca jao meni, pogotovo ako sam pila nesto prije haha
Po noci me nekad tako zna udarat da se probudim i obvezno bar dva puta moram na wc. Evo iskreno ja mislim da u danu sve ukupno ima par sati mozda da ga ne osjetim ostalo se sve vrti, udara.. i to mi se bas jako vidi na trbuhu ako podignem majicu bas se vidi kako se trbuh izoblici. Zao mi je jedino sto ne mogu raspoznati dal gurne glavu ili nogu, sta mislite hoce se to uopce moci vidjeti do kraja trudnoce?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Da li je neka mama radila cervikalne briseve? I da li su preporucljivi? Nesto me panika od one spravice,ili mozda moze i bez.toga? Zahalna na odgovorima :)
Gdje kupiti dobar grudnjak za trudnice? U zadnje vrijeme me grudnjaci sa žicama ubiše. Baš mi smetaju.
Da li je neka mama radila cervikalne briseve? I da li su preporucljivi? Nesto me panika od one spravice,ili mozda moze i bez.toga? Zahalna na odgovorima :)
ja mislim da su obavezni.. ja sam ih radila sa 17 tjedana, koliko se sjećam...
Gdje kupiti dobar grudnjak za trudnice? U zadnje vrijeme me grudnjaci sa žicama ubiše. Baš mi smetaju.
ja sam uzela u h&m-u... po 100 kn su.... imam osjećaj kao da nemam grudnjak na sebi...
Meni su najbolji iz Lidla!
Sortiraj odgovore
Najstariji