Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2017. 11:03

Sanjalica23

Da li je neka mama radila cervikalne briseve? I da li su preporucljivi? Nesto me panika od one spravice,ili mozda moze i bez.toga? Zahalna na odgovorima :)

Radila sam ih. Ni ja ne volim ono nešto željezno kad mi stavi, ali šta je tu je. Mislim da je to obavezno napraviti.

Što se tiče piđama s gumbićima, ovdje ima jako jeftinih: http://hr.sportsdirect.com/ladies/ladies-pyjamas
    ali kad tako naručuješ on-line onda ne možeš isprobati... 

15. Ožujak 2017. 11:29

Ja od kad su mi u zadnje vrijeme malo porasle cike uopce ne nosim grudnjak i super mi je :D 
    bas kad idem kod dr ili negdje tako obucem i pretrpim tih par sati ali posto sam vecinu vremena kod kuce ne nosim ga uopce. Cak i ako muz i ja idemo setat ili na kavu ili negdje ne obucem ga.  Jest da mi curi iscjedak iz grudi i to dosta ali ionako po doma nosim stare majice (ili muzeve za spavanje) pa samo bacim na pranje i to je to.. 
    Kad budem isla u bolnicu i za poslije poroda kupit cu si grudnjake i potkusulje one za dojit u hm-u i to je to.. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    15. Ožujak 2017. 11:30

Cure vidim da ste se neke pocele baviti krecenjem kao i mi.. do sad smo imali u spavacoj dekoracije zaljepljene na zid. Moj savjet je bjezite od tih naljepnica ma kolko slatke bile, mi smo se toga jedva rijesili i jos je ostalo puno ljepila na zidu. Katastrofa

Sundi
    15. Ožujak 2017. 11:36

Sanjalica23

Da li je neka mama radila cervikalne briseve? I da li su preporucljivi? Nesto me panika od one spravice,ili mozda moze i bez.toga? Zahalna na odgovorima :)

Ja sma ih radila kao pripremu za trudnocu. Sjecam se spravice ali kod moje ginkologice su ti instrumenti grijani.  Uopce nemam neku nelagodu od toga...

Sundi
    15. Ožujak 2017. 11:39

Ninche9

Cure vidim da ste se neke pocele baviti krecenjem kao i mi.. do sad smo imali u spavacoj dekoracije zaljepljene na zid. Moj savjet je bjezite od tih naljepnica ma kolko slatke bile, mi smo se toga jedva rijesili i jos je ostalo puno ljepila na zidu. Katastrofa

Hm ja sam svoje naljepnice kupila u Bauhausu i skinula par puta... I nis nije ostalo na zidu. Ali moje se ne lijepe lijepilom. Samo se pritisnu imaju na sebi ljepilo. Jos sam ih i premjestala po zidovima..

Ofnica
    15. Ožujak 2017. 11:52

Cure evo update iz westgatea, spavaćice po 150kn, mogu se nositi kasnije za dojenje, imaju ove gumbice gore sa strane, za svaku ciklicu posebno. I ogrtač je 150. Na sajmu sad u travnju bude jos -10%.
    Poslije odgovaram svima koje su me nesta pitale...

mrva2017
    15. Ožujak 2017. 11:54

Ofnica

Cure evo update iz westgatea, spavaćice po 150kn, mogu se nositi kasnije za dojenje, imaju ove gumbice gore sa strane, za svaku ciklicu posebno. I ogrtač je 150. Na sajmu sad u travnju bude jos -10%.
    Poslije odgovaram svima koje su me nesta pitale…

ajme super je.. koji dućan? 

• Elizabeth
    15. Ožujak 2017. 11:55

Pandica1510

Ja od kad su mi u zadnje vrijeme malo porasle cike uopce ne nosim grudnjak i super mi je :D
    bas kad idem kod dr ili negdje tako obucem i pretrpim tih par sati ali posto sam vecinu vremena kod kuce ne nosim ga uopce. Cak i ako muz i ja idemo setat ili na kavu ili negdje ne obucem ga. Jest da mi curi iscjedak iz grudi i to dosta ali ionako po doma nosim stare majice (ili muzeve za spavanje) pa samo bacim na pranje i to je to..
    Kad budem isla u bolnicu i za poslije poroda kupit cu si grudnjake i potkusulje one za dojit u hm-u i to je to..

I ja ga danas nisam obukla. Ali ako nosim tanju odjeću vide mi se bradavice, pa me je sramota... Pogledat ću i u lidlu i u h&m-u ;)

Ofnica
    15. Ožujak 2017. 12:02

Da oprostite nisam napisala ducan, mama nova...

Ofnica
    15. Ožujak 2017. 12:03

U lidlu sam uzela paket 2 grudnjaka za 99kn, bas za dojenje, bilo prije nekih mjesec dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.