Dragi moji jel' ima netko da poklanja robicu za bebe od 3 mj nadalje meni bi trebala za curicu jawiti se na br0976627929
Vecer😀
Vidim da pišete o spavacicama, mislim da stvarno nisu nuzne, osim ako bolnica ne inzistira na njima. Ja sam prosle godine rodila u Petrovoj i bila sam u tajicama i pamučnoj majici cijelo vrijeme, osim na samom porodu gdje sam imala neku bezveznu spavacicu. I puno sam se bolje osjećala😀
Nisam se dugo javljala jer vec mjesec dana svi po redu vucemo neke viroze, napokon smo se stabilizirali 😉
U petak idem na pregled i nadam se da ćemo saznati spol. Inače termin mi je 25.8. i mislim roditi u Petrovoj pa ako ce netko studirati listu, neka me nadoda.
Pozdrav svima
Kad bude update ,djecak kod nas
Nije me duuugo bilo,toplije je vrijeme pa sam iskoristavala sto vise...
Bila sam na test glukoze ,sve je super i nije bilo toliko strasno kao sto sam mislila
Sad i nama pocinje bojanje unutarnjih zidova ,generalno ciscenje woooho
U pon me cekaju pregledi ,endokrinolog i ginekolog
Jel netko spomenuo grudnjake za dojenje H&M ? Koliko su ,kakvih ima?
Vecer😀
Vidim da pišete o spavacicama, mislim da stvarno nisu nuzne, osim ako bolnica ne inzistira na njima. Ja sam prosle godine rodila u Petrovoj i bila sam u tajicama i pamučnoj majici cijelo vrijeme, osim na samom porodu gdje sam imala neku bezveznu spavacicu. I puno sam se bolje osjećala😀
Nisam se dugo javljala jer vec mjesec dana svi po redu vucemo neke viroze, napokon smo se stabilizirali 😉
U petak idem na pregled i nadam se da ćemo saznati spol. Inače termin mi je 25.8. i mislim roditi u Petrovoj pa ako ce netko studirati listu, neka me nadoda.
Pozdrav svima
Marlon, u Petrovoj na porodu imaš svoju spavačicu ili njihovu?
Vecer😀
Pozdrav svima
Marlon, u Petrovoj na porodu imaš svoju spavačicu ili njihovu?
Svoju spavacicu imas na porodu.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Jutros sam prije posla navratila kratko u Importane pogledati gdje je ova trgovina s rubljem točno... i smotana, opet sam zaboravila kako se zove. Uglavnom, kad se s ulaza dođe do trgovine s cvijećem-Zrinjevac - lijevo i tu je na kraju hodnika. Imaju Devića, Faro i još neke marke i čini mi se da imaju baš jako puno robe...gaćice svakakvih vrsta i veličina, pidžame, spavaćice...i onda sam uspjela uslikati dio izloga, ali nešto mi forum ne da da stavim sliku, probat ću kasnije. Imaju i ovih sa kopčanjem sa svake strane, baš trudničke. Cijene nisam uspjela dobro vidjeti jer je još bio mrak, ali oko 100 kn mi se čini...
Curke ja ne znam dal se trebam zabrinuti ali jucer, dok sam legla na leda i pokusal se rastegnuti, bolio me cijeli trbuh. Mislim da ima veze s bebom boli bi me stalno zar ne, i u donjem djelu? Osjecaj nije bas bol nego kao dok istegnete zglob ili dobijete upalu misica. Jel ima jos netko sa slicnim problemom. Danas mi je bolje..
Curke ja ne znam dal se trebam zabrinuti ali jucer, dok sam legla na leda i pokusal se rastegnuti, bolio me cijeli trbuh. Mislim da ima veze s bebom boli bi me stalno zar ne, i u donjem djelu? Osjecaj nije bas bol nego kao dok istegnete zglob ili dobijete upalu misica. Jel ima jos netko sa slicnim problemom. Danas mi je bolje..
Mislim da se ne trebaš brinuti, zvuči kao rastezanje ligamenata, mišića...
Sortiraj odgovore
Najstariji