Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    15. Ožujak 2017. 19:40

Neki kazu da si mogu za bolnicu ponjeti ono u cemu mi je udobno pa makar to bile i tajice da ne mora bas biti spavacica..
    Mici drago mi je da ce ti produzit ugovor pa bar nemas brige oko toga 😊
    Ja odbrojavam jos 12 radnih dana,pa cu 2tj GO i onda porodiljni..iskreno jedva cekam 😀
    Sinoc nisam mogla spavat noge su mi trnule i nisam se nikako mogla namjestit pa mi je postalo uzasno hladno, pa sam maltretirala dragog jer mi je bilo najbolje kad noge stavim na njega haha..

• Kiselibomboni
    15. Ožujak 2017. 19:44

Dragi moji jel' ima netko da poklanja robicu za bebe od 3 mj nadalje meni bi trebala za curicu jawiti se na br0976627929

Marlon
    15. Ožujak 2017. 21:04

Vecer😀
    Vidim da pišete o spavacicama, mislim da stvarno nisu nuzne, osim ako bolnica ne inzistira na njima. Ja sam prosle godine rodila u Petrovoj i bila sam u tajicama i pamučnoj majici cijelo vrijeme, osim na samom porodu gdje sam imala neku bezveznu spavacicu. I puno sam se bolje osjećala😀
    Nisam se dugo javljala jer vec mjesec dana svi po redu vucemo neke viroze, napokon smo se stabilizirali 😉
    U petak idem na pregled i nadam se da ćemo saznati spol. Inače termin mi je 25.8. i mislim roditi u Petrovoj pa ako ce netko studirati listu, neka me nadoda.
    Pozdrav svima

Marlon
    15. Ožujak 2017. 21:05

*Azurirati listu😁

Bebusko@2017
    15. Ožujak 2017. 23:09

Kad bude update ,djecak kod nas
    Nije me duuugo bilo,toplije je vrijeme pa sam iskoristavala sto vise...
    Bila sam na test glukoze ,sve je super i nije bilo toliko strasno kao sto sam mislila
    Sad i nama pocinje bojanje unutarnjih zidova ,generalno ciscenje woooho 
    U pon me cekaju pregledi ,endokrinolog i ginekolog

Bebusko@2017
    15. Ožujak 2017. 23:10

Jel netko spomenuo grudnjake za dojenje H&M ? Koliko su ,kakvih ima?

mrva2017
    16. Ožujak 2017. 07:46

Marlon

Vecer😀
    Vidim da pišete o spavacicama, mislim da stvarno nisu nuzne, osim ako bolnica ne inzistira na njima. Ja sam prosle godine rodila u Petrovoj i bila sam u tajicama i pamučnoj majici cijelo vrijeme, osim na samom porodu gdje sam imala neku bezveznu spavacicu. I puno sam se bolje osjećala😀
    Nisam se dugo javljala jer vec mjesec dana svi po redu vucemo neke viroze, napokon smo se stabilizirali 😉
    U petak idem na pregled i nadam se da ćemo saznati spol. Inače termin mi je 25.8. i mislim roditi u Petrovoj pa ako ce netko studirati listu, neka me nadoda.
    Pozdrav svima

Marlon, u Petrovoj na porodu imaš svoju spavačicu ili njihovu?

Me+mybaby
    16. Ožujak 2017. 07:48

mrva2017

Marlon

Vecer😀
    Pozdrav svima

Marlon, u Petrovoj na porodu imaš svoju spavačicu ili njihovu?

Svoju spavacicu imas na porodu.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    16. Ožujak 2017. 08:41

Jutros sam prije posla navratila kratko u Importane pogledati gdje je ova trgovina s rubljem točno... i smotana, opet sam zaboravila kako se zove. Uglavnom, kad se s ulaza dođe do trgovine s cvijećem-Zrinjevac - lijevo i tu je na kraju hodnika. Imaju Devića, Faro i još neke marke i čini mi se da imaju baš jako puno robe...gaćice svakakvih vrsta i veličina, pidžame, spavaćice...i onda sam uspjela uslikati dio izloga, ali nešto mi forum ne da da stavim sliku, probat ću kasnije. Imaju i ovih sa kopčanjem sa svake strane, baš trudničke. Cijene nisam uspjela dobro vidjeti jer je još bio mrak, ali oko 100 kn mi se čini...

Sundi
    16. Ožujak 2017. 08:41

Curke ja ne znam dal se trebam zabrinuti ali jucer, dok sam legla na leda i pokusal se rastegnuti, bolio me cijeli trbuh. Mislim da ima veze s bebom boli bi me stalno zar ne, i u donjem djelu? Osjecaj nije bas bol nego kao dok istegnete zglob ili dobijete upalu misica. Jel ima jos netko sa slicnim problemom. Danas mi je bolje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI