Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    14. Ožujak 2017. 18:33

Sad mi je dobro, ali ne znam koliko mi je pametno da idem i dalje na posao.Vrti se meni svako malo, ali danas sam se prvi puta srusila u trudnoci, prije sam se znala tu i tamo.Sva sreca da sam sjedila.Bitno da je beba, od sada mali Noa dobro.

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 18:36

Cure od jutra kad sam zadnje tipkala, napisale ste romane! Ja bila u shoppingu, u decathlonu kupila dvoje hlace za jogu kojima se pasica moze dignuti i budu bas kao trudničke, M velicina...mislim da sam uzela zadnje M, sve druge su vece... 95kn koštaju, a mogu ih i poslije nositi. Probat cu staviti sliku sad...

MalaRuzica
    14. Ožujak 2017. 18:37

Nisu nista rekli samo mi je sestra izmjerila tlak koji je ok, inace mi je uvijek nizak zadnji puta je bio 100 sa 55.I ginekolog je pogledao bebu, zatvorena jesam tak da je to dve ok.A vjerojatno mi je tlak malo prenisko pao jer mi je pocelo i zujati u glavi prije nego sto sam se srusila.

• gala_28
    14. Ožujak 2017. 18:37

Idi na komplikacije i odmaraj. Dodatan stres ti je strah da se ne ponovi, uz sve stresove na poslu i transport u dva smjera. Nećeš biti ni prva ni zadnja, a imaš dobro opravdanje. Neke idu na komplikacije sa puno manjim problemima. Ne junači se ;) i čuvaj malog Nou.

Naš je Alan po novom (Bruno je neslavno otpao na radost tate :( ), ali u samom startu je isto bio Noa u slučaju da je momak. :)

mrva2017
    14. Ožujak 2017. 18:38

MalaRuzica

Sad mi je dobro, ali ne znam koliko mi je pametno da idem i dalje na posao.Vrti se meni svako malo, ali danas sam se prvi puta srusila u trudnoci, prije sam se znala tu i tamo.Sva sreca da sam sjedila.Bitno da je beba, od sada mali Noa dobro.

Bolje ti budi doma i odmaraj... jel imas problema s niskim tlakom?

mrva2017
    14. Ožujak 2017. 18:39

Sto se pupka tice mene je poceo izlaziti na jednoj strani,onako rubno. bas mi je smjesan....

Ofnica

U Bubamari imate jastuke ta dojenje na snizenju, 160 umjesto 200, i njega sam ubola danas. I jos neku dječju robicu u kiku hehe! Jedino sta bas nisam nasla neke tunikica pamučne, moram otici do teranove sta he Lagertha preporucila. E cure jos jedna stvar...danas sam gledala spavaćice, nigdje spavaćica gore s gumbima a da nisu bapske na cvjetale i neke zastarjele dezene. A mama mi veli da obavezno mora inati bar 5-6 gumbiju zbog dojenja. Di cete ih vi kupovati?

• gala_28

Ofnica

Cure od jutra kad sam zadnje tipkala, napisale ste romane! Ja bila u shoppingu, u decathlonu kupila dvoje hlace za jogu kojima se pasica moze dignuti i budu bas kao trudničke, M velicina…mislim da sam uzela zadnje M, sve druge su vece… 95kn koštaju, a mogu ih i poslije nositi. Probat cu staviti sliku sad…

Kako su dobre!
    Jao sad bih psovala najrađe...pa bila sam doslovno pored tog vraga u subotu i nije mi palo napamet škicnuti što imaju. Grrrr!
    Btw. koji si mjesec? Meni je pupica iskočila ovaj vikend, čak mi se čini negdje oko subote u dva popodne haha...i kad se pogledam iz profila čini mi se da ću te stići za tjedan dva :D a ušla sam u 17. tjedan.

MalaRuzica
    14. Ožujak 2017. 18:42

gala_28

Idi na komplikacije i odmaraj. Dodatan stres ti je strah da se ne ponovi, uz sve stresove na poslu i transport u dva smjera. Nećeš biti ni prva ni zadnja, a imaš dobro opravdanje. Neke idu na komplikacije sa puno manjim problemima. Ne junači se ;) i čuvaj malog Nou.

Naš je Alan po novom (Bruno je neslavno otpao na radost tate :( ), ali u samom startu je isto bio Noa u slučaju da je momak. :)

Eto skoro pa su bila dva Noe :).A ne znam vidjeti cu jos par dana, jos mi je nekako rano, pa izluditi cu doma.Meni je na poslu super, jedino mi je taj put problem, ali beba je najbitnija, tak ako mi se jos jednom samo zavrti definitivno cu na komplikacije.Ali mislim da se samo ja mogu srusiti iz sjedeceg polozaja :(

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 18:44

Gala ja sam ti preksutra 29.tj... sad kad gledam sliku imam osjećaj da mi je prek slike malo manji trbuh nego uživo hehe! Bas sam sretna kak sam nasla te hlace-tajice, dolje nisu skroz uske pa mi je to super...a i kad smršavim  ako mi i budu malo komotne, opet dobro jer te hlace i moraju biti malo šire.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.