Mamika ima i sa ljubičastom pasicom umjesto sa sivom. 😉 Nije bilo M jer bi si i ja uzela…ima najviše L i XL
Joj,super,imaju i velicine!Rekao mi muz da ce me odvest ako cu poslije poroda vjezbat jogu!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sad mi je dobro, ali ne znam koliko mi je pametno da idem i dalje na posao.Vrti se meni svako malo, ali danas sam se prvi puta srusila u trudnoci, prije sam se znala tu i tamo.Sva sreca da sam sjedila.Bitno da je beba, od sada mali Noa dobro.
Mala Ružice vjerujem da ti nije bilo svejedno ali to je toliko normalno, iako ne baš ugodno :/ Neki dan mi se zamantalo na blagajni u konzumu (taman sam plaćala, možda zbog računa hehehe) . Previše faktora igra ulogu- od tlaka (oduvijek mi je nizak) zagušljivost (da ne spominjem) , nizak šečer u tom trenutku, lagana dehidracija- i eto, dovoljno za past u nesvijest. Ja lijepo platila, prošla tri metra i -sjela na pod. Fino po turski, 4 minutw, čekala da prođe, ljudi me okolo gledaju (sva sreća izgledam uvijek kao srednjoškolka s obzirom da sam sitna, ne šminkam se, imam prištiće i ruksak hahaha) tako da su mislili da vjerojatno klinka nekaj izvodi. Ali bolje sjest nego past i ozlijedit se! Ti si sva sreća sjedila, ali jedna moja klijentica doktorica preporuča bolje doslovno leć na autobusnu stanicu i dić noge u zrak nego opasno riskirat pad i udarac glavom. Malo je dramatičan primjer, ali to je poanta.
Cure od jutra kad sam zadnje tipkala, napisale ste romane! Ja bila u shoppingu, u decathlonu kupila dvoje hlace za jogu kojima se pasica moze dignuti i budu bas kao trudničke, M velicina…mislim da sam uzela zadnje M, sve druge su vece… 95kn koštaju, a mogu ih i poslije nositi. Probat cu staviti sliku sad…
Hlače izgledaju mrak. Btw- sladak trbuh :D Koji si ono tjedan?
Pozdrav cure :)
Sve redovno citam al nikako da se ubacim :)
Danas bila na pregledu. Ctg i dalje super a bebac kaze gin da je napredniji prema nekim mjerama sto je radila. Sad sam 31tt, bebac ima 1600g i 42cm :D
A sto se tice pupka vec mi je neko vrijeme skroz vani ali mi trbuh nije toliko velik. Vidi se naravno da sam trudna al mislim da mi nitko nebi dao 31tt haha
Kak ste vi veliki!!!👌😙
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni je jučer tlak na pregledu bio 95/65..I meni se isto događalo da se srušim iako sjedim..
Hmm pa što se tiče spavaćica, ja imam neke od prve trudnoće a sad sam planirala kupit još jednu ljetnu pidžamu koja ima dolje hlačice,a gore majicu na gumbiće. Nakon poroda mene nisu u viziti gledali dolje..
Meni je jučer tlak na pregledu bio 95/65..I meni se isto događalo da se srušim iako sjedim..
Hmm pa što se tiče spavaćica, ja imam neke od prve trudnoće a sad sam planirala kupit još jednu ljetnu pidžamu koja ima dolje hlačice,a gore majicu na gumbiće. Nakon poroda mene nisu u viziti gledali dolje..
to mi je i frendica rekla da nju nisu uopće nakon poroda pregledavali u bolnici (prošle god je to bilo)... još joj je mama rekla da je sigurno nešto krivo skužila, da su ju morali pregledat...
a ona tvrdi da ih nitko nije pregledavao....
Curke, ne znam koja je pitala, uglavnom, joga trenirke sam uzela u decathlonu na Jankomiru.
AnnaFit, sad sam 29tj, tj. sutra punim 29. Znaš da si mi uzela razmišljanje u vezi tih cifova...jucer sam razmišljala da bi bilo najbolje razrezati ove lijepe spavaćice i našiti gumbice, ali evo ti si mi sad s cifovima dala mrak ideju...a i moja mama ima mašinu. Vidi ovu slatku spavaćicu za 120kn iz C&A. Ovako pamučnih ima milijun, ali sve okrugle oko vrata.
Curke, ne znam koja je pitala, uglavnom, joga trenirke sam uzela u decathlonu na Jankomiru.
AnnaFit, sad sam 29tj, tj. sutra punim 29. Znaš da si mi uzela razmišljanje u vezi tih cifova…jucer sam razmišljala da bi bilo najbolje razrezati ove lijepe spavaćice i našiti gumbice, ali evo ti si mi sad s cifovima dala mrak ideju…a i moja mama ima mašinu. Vidi ovu slatku spavaćicu za 120kn iz C&A. Ovako pamučnih ima milijun, ali sve okrugle oko vrata.
Ovo je preslatko :) Morat ću do C&A :D
Meni je mama kupila ovo: https://www.xxxlesnina.hr/bebe/sobe-za-bebe/djecji-krevetici/c6c4c6/putni-krevetic.produkt-008944000902
To ide u dnevni boravak. Kako imam jako temperamentnog i zaigranog peseka, morala sam nešto smisliti
Komodu nisam kupila dječju već običnu u Ikei. Naručili smo rimske zavjese u Tepihcentru (nismo ih imali do sad). I još moramo kupiti zidni luster/lampu za spavaću sobu pa sam mislila uzeti možda neku poludječju Kinderbet od muževe sestre za spavaću sobu se farba u bijelo i po kolica moram otići kod ujaka. Dobiti ću i neku rasklopnu prematalicu i odjeću, pa neću više kupovati ništa od toga dok ne vidim što sam dobila.
Od odjeće već imam i nekih novih stvari što sam kupila u Primarku, ali mislim da sam uzela previše tih jako malih stvari. Imam i 2 pamučne kapice, 1 dekicu, 1 ručnik i 1 zvečku
Ofnice super su ti tajice, a i trbuščić. Moram priznati da sam te dobrano prestigla veličinom.
cure, jel vas bebe udaraju po noći? ovaj moj lupa da ne mogu spavat... ujutro sam ko zombi, a idem na posao još.. ne funkcioniram.... pomazim ga po trbuhu misleći da će prestat, a onda se on još više javlja....
Sortiraj odgovore
Najstariji