mrva meni je isto tako kako i blu sto kaze. Mali udara non stop. Od jutra do sutra :D
Jucer mi gin kaze na pregledu da se beba polako spusta iako sam i ja sama osjetila da imam pritisak na mjehur i kad udari ako nisam blizu wca jao meni, pogotovo ako sam pila nesto prije haha
Po noci me nekad tako zna udarat da se probudim i obvezno bar dva puta moram na wc. Evo iskreno ja mislim da u danu sve ukupno ima par sati mozda da ga ne osjetim ostalo se sve vrti, udara.. i to mi se bas jako vidi na trbuhu ako podignem majicu bas se vidi kako se trbuh izoblici. Zao mi je jedino sto ne mogu raspoznati dal gurne glavu ili nogu, sta mislite hoce se to uopce moci vidjeti do kraja trudnoce?
HOćeš, vidit ćeš:-)To je baš super kad izleti nogica hahah
Da li je neka mama radila cervikalne briseve? I da li su preporucljivi? Nesto me panika od one spravice,ili mozda moze i bez.toga? Zahalna na odgovorima :)
Ja sam ih radila jer često imam problema sa streptokokom. bolje napravit pa bit na miru. Željezo pretrpis tu minutu ;)
Da li je neka mama radila cervikalne briseve? I da li su preporucljivi? Nesto me panika od one spravice,ili mozda moze i bez.toga? Zahalna na odgovorima :)
Ja sam radila prije amniocenteze. Ništa neugodno, kao papa test
Ja sam kupila na stranici Malena moda za 69 kn. A vidjela sam da Lisca ima jedan model za 109 kn na akciji sada. Za plave i roze je ostalo malo veličina, no bijela ima sve.
Cure evo update iz westgatea, spavaćice po 150kn, mogu se nositi kasnije za dojenje, imaju ove gumbice gore sa strane, za svaku ciklicu posebno. I ogrtač je 150. Na sajmu sad u travnju bude jos -10%.
Poslije odgovaram svima koje su me nesta pitale…
Meni to nije ni lijepo ni jeftino. Već sam ih vidjela zimus u Mami Novoj i odlučila da neću to kupiti. Meni je frendica rekla da uzmem bilokakvu majicu/pidjamu/spavačicu... kaj god i samo podignem majicu. Kućne ogrtače ne nosim, a nemam ni mjesta u ormaru za to.
Mene isto ovaj moj mali vragec lupka često, ponekad mi se zatrese cijeli trbuh od udarca.
Elizabeth eh da jedino to moze biti problem, iako ga ja osobno nemam jer imam skroz uvucene bradavice. Mislila sam da ce se to u trudnoci "popravit" ali eto nije.. jel ima jos netko takav "problem" kao ja i jel mi to moze stvarat probleme kod dojenja??
blu joj, sad me bas veseli to :D :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure moje...jučer mi rekao šef da ne brinem da će mi produžit ugovor i da me očekuje nazad nakon porodiljnog :-) Sad se napokon mogu opustit...još dobila neku stimulaciju tako da ću se danas počastit hip hip huraa
Grudnjak sam kupila jučer u h&mu al mi smetaju malo ti nepamučni..ić ću škicnut i liscu onaj za dojenje al se bojim da mi je pre preano..još ću rast. Trbuh mi se više ne može sakrit, prešla sam na haljine (kupila u h&mu pamučnu preveliku d ami je fino i u c&a par onih koje su kao dugačke košulje super su) i sad mi je baš fino.
Neko je savjetovao bademovo ulje, kupila i super je, tnx! Jel vas bole kosti guzici dok sjedite? Meni sve trne u žulja..razmišljam si da odem u decatlon po loptu pa na njoj sjedim na poslu..
Sundi izgleda da sam naisla na neke bas lose naljepnice ali eto nema ih vise
Ja sam bila u tom dućanu u Importaneu ali nemam pojma kako se zove...uglavnom, na prizemlju je, moguce da je prvo ili drugo skretanje lijevo, pa do kraja.
Ali nije mi jasno kako vas nisu pregledali dolje kad ste rodile? 😳
U Petrovoj prije 4 godine, svako jutro dolazi dokt u vizitu, svi gaće dolje i on gleda šavove valjda, šta li... Ali samo se onak malo nalukne i to je to. Ali svako jutro obavezno.
Lagertha slažem se da nije bas jeftino, ali ako se uzme u obzir da se moze koristiti i nakon izlaska iz bolnice, ipak ajde jer je praktično. Dvodjelne pidžame nisu za bolnicu, svi mi vele da sad sve bolnice "traže" da se nose spavaćice, zbog donjeg pregleda prvenstveno. A o ukusima, svatko voli drukcije, nisu svi za te crtane likove, neki poput tebe ih ne vole, meni osobno su fora. Sviđa mi se posebno sto postoje ovi neklasično gumbići sa svake strane koji se lijepo mogu otkopčati ovisno iz koje cike dojis, a da pritom ne moraš imati 100 manevara usred noci s dizanjem majice ili spavaćice i slično...a tko zna za kaj se i ha sama jos odlučim... 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji