Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kloksa
    14. Ožujak 2017. 18:45

Mamicaaa

Kloska ako boli ko menga uhh jao meni jer sam uvijek imala dosta bolne pogotovo prvi dan hah al ajde sve se to da prezivjeti..
    Definitivno za pocetak cu uzet samo duge bodice,a velicinu 62 cu uzet onda i dugih i kratkih..e da to sam zaboravila pitat te male pamucne kapice beba mora imat stalno i po danu i po noci?koliko dugo?
    A one vrece za spavanje jesu bolje nego dekice?
    Cure sto mislite o onim nosiljkama za bebe? Navodno je bolja marama,moze u nju i novorodence,a i fora mi izgleda..
    Joj te gazice/tetre do sad samo samo nasla one velike,a zelim i te male navodno da ih ima po dm-u i mülleru..gledala sam u dm-u prije par mjeseci al nisam nasla poslije sam cula da te male budu u pakovanju kao vlazne maramice..a tad nisam znala kak se kaze na njemackom za te tetre pa nisam mogla ni pitat haha 😂😂
    Sad sam se zainteresirala za tu knjigu i bas bi mi dobro dosla pogotovo u periodu kad cu zadnja 2mj bit doma…
    Kod mene je pupak isto kao i kod Lagerthe vec valjda mj dana ak ne i vise haha..

a da, boli kao menga, i onak jako je napeto, ko da ćeš se raspuknut, osjetiš pritisak non stop. Baš je drugačije od BH trudova koje će vas početi mučiti zadnjih mjesec dva (čitajte si o tome).

ovo za bodije ti je dobra odluka jer je u 6.mj užasno vruće, kako nama tako i bebama.

kapica baš po noći ne treba, a po danu ako ideš van je nužna.

vreće za spavanje su ti za veće bebe kad se otkrivaju, za male bebice koje samo leže kak ih staviš ti je dovoljna dekica.

NOsiljke - mi imamo ergobaby i to je nešto genijalno. nije baš skroz od rođenja, ali nije niti jedna. mi smo ju upogonili sa oko 2 mjeseca.

Tetre su meni najbolje one od bamusa iz bubamare. Male tetre sam kupila u mulleru, budu ti pakirane u male bijele vrećice kao od tila.

• gala_28
    14. Ožujak 2017. 18:46

MalaRuzica

gala_28

Idi na komplikacije i odmaraj. Dodatan stres ti je strah da se ne ponovi, uz sve stresove na poslu i transport u dva smjera. Nećeš biti ni prva ni zadnja, a imaš dobro opravdanje. Neke idu na komplikacije sa puno manjim problemima. Ne junači se ;) i čuvaj malog Nou.

Naš je Alan po novom (Bruno je neslavno otpao na radost tate :( ), ali u samom startu je isto bio Noa u slučaju da je momak. :)

Eto skoro pa su bila dva Noe :).A ne znam vidjeti cu jos par dana, jos mi je nekako rano, pa izluditi cu doma.Meni je na poslu super, jedino mi je taj put problem, ali beba je najbitnija, tak ako mi se jos jednom samo zavrti definitivno cu na komplikacije.Ali mislim da se samo ja mogu srusiti iz sjedeceg polozaja :(

Ma može se i iz ležeg, pogotovo ako imaš oscilacije u tlaku ;) bolje se ne zezati s tim. 
    Budeš se navikla doma nakon nekoliko dana. Pogotovo sada kad ima toliko toga za proučavanje: o porodu, babinju, odgoju, bebama,...sve do dekora dječje sobe :) 

• Kiara19
    14. Ožujak 2017. 18:47

Ja sam kupila danas onu knjigu "Mama zna najbolje (i tata) i umirem na dio u kojem tata prica kako mu je bilo na porodu :)))) jel citala mozda koja od vas?

• gala_28
    14. Ožujak 2017. 18:48

Ofnica

Gala ja sam ti preksutra 29.tj… sad kad gledam sliku imam osjećaj da mi je prek slike malo manji trbuh nego uživo hehe! Bas sam sretna kak sam nasla te hlace-tajice, dolje nisu skroz uske pa mi je to super…a i kad smršavim ako mi i budu malo komotne, opet dobro jer te hlace i moraju biti malo šire.

Suuuper izgledaš! :) 

Kod mene se skoro ništa nije vidjelo doslovno do ovog vikenda. Prošli tjedan su me frendice zezale da izgledam kao da sam se najela čevapa. A saaad :O Doslovno u jednom danu je stomak iskočio i osjećam se skroz čudno no još nisam dostigla predtrudničku kilažu od prije mučnina. U 29. tjednu ću izgledati tenkić :) 

mamika3
    14. Ožujak 2017. 18:52

Pravac u Decathloooooooon!!!!!!!Super su mi!Bolje nego tajice jer nisu dolje uske!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 18:53

Haha gala...znas kak je kod mene...koliko raste trbuh, toliko i guzica. Kolegice na poslu su me zezale da kad prolazim pored njihovog ureda prvo ide trbuh pa ja pa jos jedan trbuh-guzica naravno! Ovdje cak mršavije izgledam, nisam ti ja twigica, dobila sam vec 9kg, navecer je sigurno i 10 sad. 

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 18:54

Mamika ima i sa ljubičastom pasicom umjesto sa sivom. 😉 Nije bilo M jer bi si i ja uzela...ima najviše L i XL 

Eloa
    14. Ožujak 2017. 19:49

Kiara19

Ja sam kupila danas onu knjigu "Mama zna najbolje (i tata) i umirem na dio u kojem tata prica kako mu je bilo na porodu :)))) jel citala mozda koja od vas?

Hehe,ja ju posudila iz knjiznice i taman sam danas bila na tom dijelu...odlicna mi je knjiga do sad,stvarno puno korisnih savjeta. Upoznaje nas sa svime kroz zbilja zabavan nacin..

Ninche9
    14. Ožujak 2017. 19:59

Mamice ima i na amazonu pod mullbinden ili spucktücher, bas sam gledala jucer pa zaviri ako zelis.
    Ofnice izgledas super 

donna83
    14. Ožujak 2017. 21:52

Cure, ima u Pletixu spavaćica i pidžama i skoro sve imaju gumbe! I ima slatkih bas onako jednobojne pa samo neki lik gore i tako. Ljetne su tek dobili pa nisu bas jeftine, oko 160 kn, ali oni često imaju sniženja pa treba malo pricekati, ionako imamo jos vremena. Inace sam tamo danas uzela i grudnjak za dojenje, platila ga 38 kn!! Imali jos samo 2 komada, na sniženju 70% jer navodno vise nece raditi te grudnjake pa ih se zele rijesiti. Tako da ako imate Pletix negdje usput, provjerite. Oni su meni jako kvalitetni..
    Za cure iz Zagreba, neki dan sam u Importane centru naletjela na maaaali dućančić u kojem imaju samo rublje i pidžame. I imaju dosta bas ovih s gumbima a nisu babasta. Oko 100 kn.
    Ako bas niste tip za spavaćice (kao ni ja), natjerajte se uzeti si barem za bolnicu jer je puno lakse kad dodje vizita samo dignut spavaćicu nego sve skidati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.