Cure moje…jučer mi rekao šef da ne brinem da će mi produžit ugovor i da me očekuje nazad nakon porodiljnog :-) Sad se napokon mogu opustit…još dobila neku stimulaciju tako da ću se danas počastit hip hip huraa
Grudnjak sam kupila jučer u h&mu al mi smetaju malo ti nepamučni..ić ću škicnut i liscu onaj za dojenje al se bojim da mi je pre preano..još ću rast. Trbuh mi se više ne može sakrit, prešla sam na haljine (kupila u h&mu pamučnu preveliku d ami je fino i u c&a par onih koje su kao dugačke košulje super su) i sad mi je baš fino.
Neko je savjetovao bademovo ulje, kupila i super je, tnx! Jel vas bole kosti guzici dok sjedite? Meni sve trne u žulja..razmišljam si da odem u decatlon po loptu pa na njoj sjedim na poslu..
Scenarij kao i kod moje druge trudnoće.Imala ugovor na određeno, produžili mi ugovor i dali mi za stalno:-)Čestitam ti, mogu mislit koliko si sada mirnija, ja sam bila isto presretna. Još i stimulacija jupiiiiii!Ja imam grudanjak pamučni za dojenje još od prošle trudnoće i predobar mi je. Ne mogu se stvarno sjetit di sam ga kupila ali nije bio skup.
Da li je neka mama radila cervikalne briseve? I da li su preporucljivi? Nesto me panika od one spravice,ili mozda moze i bez.toga? Zahalna na odgovorima :)
Meni je državni ginić napravio na prvom pregledu kad sam došla kod njega na praćenje trudnoće. Mislim da sam bila 9 tjedana tada. Bilo je malo neugodno no superbrzo obavljeno, možda minut-minuta i pol sve skupa.
Lagertha slažem se da nije bas jeftino, ali ako se uzme u obzir da se moze koristiti i nakon izlaska iz bolnice, ipak ajde jer je praktično. Dvodjelne pidžame nisu za bolnicu, svi mi vele da sad sve bolnice "traže" da se nose spavaćice, zbog donjeg pregleda prvenstveno. A o ukusima, svatko voli drukcije, nisu svi za te crtane likove, neki poput tebe ih ne vole, meni osobno su fora. Sviđa mi se posebno sto postoje ovi neklasično gumbići sa svake strane koji se lijepo mogu otkopčati ovisno iz koje cike dojis, a da pritom ne moraš imati 100 manevara usred noci s dizanjem majice ili spavaćice i slično…a tko zna za kaj se i ha sama jos odlučim… 😉
Al moraš otkopčavati gumbiće, to mi zvuči i kompliciranije od podizanja majice. Nije meni zbog crtanog lika, nego mi je kroj nekako loš i ne vrijedi mi 150 kn. Možda 50% od toga.
Frendica mi rekla da trebam imati što više piđama/spavačica za promijenit. Rekla je da se ona tuširala na početku skoro svaki put kad je išla na WC jer je onda to obavila ispod tuša - manje ju je boljelo. Treba imati i japanka za pod tuš!
Možda na Črnomercu na placu imaju sličnih piđama, a da su jeftinije. Ok je još kupiti jednu takvu, ali ako hoćeš 3-4 to je već 600 kn. Ne kužim što naprave u bolnici ako nemaš spavaćicu... vjerojatno ti onda kažu da skineš donji dio prije nego što doktor dođe u vizitu.
Ima na Črnomercu al su babaste i uopce nisu prejeftine.
A smijes ti imati pidzamu u bolnici, da vidim ko ce mi to zabranit, samo je lakse puno samo zadignuti spavaćicu nego sve skidati...sjecam se da mi je ustajanje i odlazak do WC-a bio muka, htjela sam svega sto manje, sve sto jednostavnije...
Užasno su skupe te spavaćice. Baš sam gledala u C&A ovaj vikend, ili je babsko ili sa Disney likovima pa je još skuplje (sve na Šilju i Minnie je za bankrot)...a zapravo nisam uopće posebno izbirljiva, stalo mi je toliko da ne izgledam kao moja baka. Sad kad dođe toplije vrijeme mislim da ću u tu nabavku na placu na Kvatriću. Ima tamo na početku (sa strane Kvaternikovog) par dućana sa tim stvarima. Taj jedan u kućici baš (prekoputa male Dubravice) znam da ima povoljne donje dijelove, možda su im i spavaćice ok cijene i isto pamučne.
Ofnica, tvoj trbuh uopće nije toliko velik s obzirom da još imaš samo 11 tjedana. Meni nenormalno brzo prolazi ova trudnoća, ne znam kako je vama..Ja još ništa nisam počela pripremat za bebu, al u biti sve i imam, tako da nema žurbe. Ofnice, ti više ne radiš?Ja još mjesec dana, ali sa još deset dana GO, dakle još 14 radnih dana. Idem na OGTT u petak, jedva čekam da i to prođe!
Blu5, ja sam ti doma od ovog tjedna. Ovaj tjedan koristim GO/2016, a sljedeća dva tjedna GO/2017. Onda ide 17dana bolovanja i od 18.4. mi ide službeni porodiljni. Kakvo je olakšanje biti doma! Makar sam prekjučer navratila na posao nešto još pomoći kolegici. Sad kad sam doma moći ću sve u miru pripremiti za bebu. Još malo i ti blu5 na svoj zasluženi odmor!
Cure moje…jučer mi rekao šef da ne brinem da će mi produžit ugovor i da me očekuje nazad nakon porodiljnog :-) Sad se napokon mogu opustit…još dobila neku stimulaciju tako da ću se danas počastit hip hip huraa
Jel vas bole kosti guzici dok sjedite? Meni sve trne u žulja..razmišljam si da odem u decatlon po loptu pa na njoj sjedim na poslu..
Mici hvala Bogu da je i to prošlo! Eto ipak s malo previše strahovala od šefa, a on te i nagradio!
Što se tiče sjedenja i guzobolje, meni je bilo koma...čak me bilo pokočilo u leđima da sam tri dana ležala i nisam se mogla pomaknuti...to su ti naznake trudničkog išijasa...uffff! Ma mislim da ništa ne pomaže, ni jastuk ni lopta, jednostavno se moraš sjetiti ustati svakih sat vremena i prošetati, ja sam neka znala sjediti doslovno 3,5sata pred kompom da nisam popila ni kap vode ni protegnula noge, to je koma. Moraš se češće prošetati jednostavno, odi po čaši vode, na wc, opali kruh po ured, nešto...što god...
Užasno su skupe te spavaćice. Baš sam gledala u C&A ovaj vikend, ili je babsko ili sa Disney likovima pa je još skuplje (sve na Šilju i Minnie je za bankrot)…a zapravo nisam uopće posebno izbirljiva, stalo mi je toliko da ne izgledam kao moja baka. Sad kad dođe toplije vrijeme mislim da ću u tu nabavku na placu na Kvatriću. Ima tamo na početku (sa strane Kvaternikovog) par dućana sa tim stvarima. Taj jedan u kućici baš (prekoputa male Dubravice) znam da ima povoljne donje dijelove, možda su im i spavaćice ok cijene i isto pamučne.
Pa da, nisu uopće jeftine, slažem se... a najjače su mi one u C&A bapske s dezenima i mustrama kao iz prošlog stoljeća, a isto koštaju po 120-150kn, ajme majkooooo. Treba malo proguglati šta Lagertha kaže, i kupiti preko neta, samo je bed šta se nemru probati. Javi ako ideš na Kvatrić gledati spavaćice u taj mali dućan.
Sad mi je dobro, ali ne znam koliko mi je pametno da idem i dalje na posao.Vrti se meni svako malo, ali danas sam se prvi puta srusila u trudnoci, prije sam se znala tu i tamo.Sva sreca da sam sjedila.Bitno da je beba, od sada mali Noa dobro.
Mala Ružice vjerujem da ti nije bilo svejedno ali to je toliko normalno, iako ne baš ugodno :/ Neki dan mi se zamantalo na blagajni u konzumu (taman sam plaćala, možda zbog računa hehehe) . Previše faktora igra ulogu- od tlaka (oduvijek mi je nizak) zagušljivost (da ne spominjem) , nizak šečer u tom trenutku, lagana dehidracija- i eto, dovoljno za past u nesvijest. Ja lijepo platila, prošla tri metra i -sjela na pod. Fino po turski, 4 minutw, čekala da prođe, ljudi me okolo gledaju (sva sreća izgledam uvijek kao srednjoškolka s obzirom da sam sitna, ne šminkam se, imam prištiće i ruksak hahaha) tako da su mislili da vjerojatno klinka nekaj izvodi. Ali bolje sjest nego past i ozlijedit se! Ti si sva sreća sjedila, ali jedna moja klijentica doktorica preporuča bolje doslovno leć na autobusnu stanicu i dić noge u zrak nego opasno riskirat pad i udarac glavom. Malo je dramatičan primjer, ali to je poanta.
Da to sam i ja malo guglala, i vidjela te savjete.Nadam se da se nece ponoviti.Pametno si se dosjetila, sta te briga sto drugi misle.Jos me danas boli glava pa sam se ocito dobro odalamila.
Neki kazu da si mogu za bolnicu ponjeti ono u cemu mi je udobno pa makar to bile i tajice da ne mora bas biti spavacica..
Mici drago mi je da ce ti produzit ugovor pa bar nemas brige oko toga 😊
Ja odbrojavam jos 12 radnih dana,pa cu 2tj GO i onda porodiljni..iskreno jedva cekam 😀
Sinoc nisam mogla spavat noge su mi trnule i nisam se nikako mogla namjestit pa mi je postalo uzasno hladno, pa sam maltretirala dragog jer mi je bilo najbolje kad noge stavim na njega haha..
Sortiraj odgovore
Najstariji