Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Ožujak 2017. 22:41

Pozdrav cure :)
    Sve redovno citam al nikako da se ubacim :) 
    Danas bila na pregledu. Ctg i dalje super a bebac kaze gin da je napredniji prema nekim mjerama sto je radila. Sad sam 31tt, bebac ima 1600g i 42cm :D
    A sto se tice pupka vec mi je neko vrijeme skroz vani ali mi trbuh nije toliko velik. Vidi se naravno da sam trudna al mislim da mi nitko nebi dao 31tt haha 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

maruska
    15. Ožujak 2017. 06:58

Jutro..ja sam jučer radila ogtt, čak mi ni nije bila loša ta glukoza za popit s obzirom da sam bila gladna, veći mi je problem bilo vađenje krvi, jer mi jako teško pronađu vene..

Uglavnom moram čekati do prekosutra pregled da vidim jel to ok ili nije, natašte mi je bilo 5,2, nakon 60min 7,8, nakon 120min 7,1 (sumnjiv mi je ovaj rezultat natašte jer koliko sam čitala granica za trudnice je 5,1)

Jooj cure meni svi govore ajme kak ti je trbuh velik, ajme kako ti je trbuh narastao za par dana..pa sad više neznam jel normalno velik il prevelik , inače sam u 23 tjednu..kakav tek bude do kraja 

Planiram kupit dvije spavačice sa gumbičima, i vidjela sam baš taj dućan u Importaneu..nije skupo, a ok su spavačice..

Ofnica
    15. Ožujak 2017. 07:39

Maruska, sve mi imamo normalne trbuhe, netko veci netko manji...nije to nista čudno, isto kao sto netko ima vece cicke a netko manje 😂 Di si tocno vidjela taj ducan sa spavaćicama? Nitko ne pise o tome. Ja sam dosta toga prošla i slaba je ponuda tak da cak planiram otici i na trešnjevački plac.

mrva2017
    15. Ožujak 2017. 08:00

maruska

Jutro..ja sam jučer radila ogtt, čak mi ni nije bila loša ta glukoza za popit s obzirom da sam bila gladna, veći mi je problem bilo vađenje krvi, jer mi jako teško pronađu vene..

Uglavnom moram čekati do prekosutra pregled da vidim jel to ok ili nije, natašte mi je bilo 5,2, nakon 60min 7,8, nakon 120min 7,1 (sumnjiv mi je ovaj rezultat natašte jer koliko sam čitala granica za trudnice je 5,1)

Jooj cure meni svi govore ajme kak ti je trbuh velik, ajme kako ti je trbuh narastao za par dana..pa sad više neznam jel normalno velik il prevelik, inače sam u 23 tjednu..kakav tek bude do kraja

Planiram kupit dvije spavačice sa gumbičima, i vidjela sam baš taj dućan u Importaneu..nije skupo, a ok su spavačice..

daj zapiši kako se zove dućan, kada ćeš opet ići tamo....

maruska
    15. Ožujak 2017. 08:14

Ma znam..nisam baš do sad imala puno trudnica oko sebe, pa ni neznam kakav je trbuh u kojem mj..pa baš ostanem zatečena kad ljudi zinu kad vide moj trbuh 
    Valjda neće i bebica bit prevelika, primjećujem da je sve jači jer sve bolje lupka 
    Može, kad ću ići zapamtit ću dućan pa vam javim..nisam baš iz Zg, pa neidem često tamo..u prolazu sam vidjela da ima ok stvari..
    Vidjela sam i u:
    http://mama-nova.hr/kategorija-proizvoda/odjeca-za-trudnice/spavacice-za-trudnice/
    150kn, imaju gumbiće..

Rozaa
    15. Ožujak 2017. 08:18

Ofnica

Cure od jutra kad sam zadnje tipkala, napisale ste romane! Ja bila u shoppingu, u decathlonu kupila dvoje hlace za jogu kojima se pasica moze dignuti i budu bas kao trudničke, M velicina…mislim da sam uzela zadnje M, sve druge su vece… 95kn koštaju, a mogu ih i poslije nositi. Probat cu staviti sliku sad…

Genijalne su...ja sam ih kupila jos prije trudnoce za hodanje i vjezbanje i sad kad sam u fazi da u dosta stv jos stanem i dok ne naraste trbuh necu kupovati novo ove su se pokazale idealne jer cu ih moci zbog gornjeg dijela dugo nositi,a i poslije trudnoce.Prosli puta ih nisam pronasla...u kojem D si kupila

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

maruska
    15. Ožujak 2017. 08:19

Toliko ste već napisale da ne mogu pohvatat sve..pa prvo ujutro treba vremena da sve pročitam 
    Što se tiče uređenja sobe za malenog, mi smo u fazi krečenja, jedan zid je boja limete, ostali bijeli..namještaj isto planiram bijeli, pa ću se poigrat detaljima, igračkama..baš smo neki dan gledali krevetiće, ormare i komode..nismo još ništa konkretno izabrali..moramo još do adaxa vidjet ponudu..

• Kloksa
    15. Ožujak 2017. 08:25

Jutro cure, svakako se opskrbite spavacicama koje je lako skinuti, grudnjacima i majcama, tj potkošuljama za dojenje. Imate ih i u HM-u.
    Ja ne znam kako je kad dodje vizita, kako ide sa skidanjem, jer sam bila u rodilištu gdje se smije biti u pidjami.
    e da, sjetih se još jedne sitnice koju si ponesite u bolnicu. Imate za bebe one podloške za krevet, vodonepropusne:
    https://www.konzum.hr/klik/images/products/901/90153456_1m.jpg?1452900944

ovako nešto, ja sam imala neke iz mullera, uglavnom dobro dođu za na krevet, ako ih u bolnici ne daju. A kasnije vam to ionak treba za bebu.

• AnnaFit157
    15. Ožujak 2017. 08:29

Cure znate kj mi je palo na pamet? Napraviti sama svoju spavaćicu. Razrezat staru do ispod cica i našiti - šlic (mekani naravno). Pa ne bum se ja dala zezati sa sa milijon gumbića i bapskim dezenima :D Ionak bum imala vremena, mama ima šivaći mašinu i opleti :D 

Rozaa
    15. Ožujak 2017. 08:31

Mi smo kupili u Ikei krevet s ladicama i ormar...to smo planirali i prije trudnoce da kada nam netko dodje moze prespavati.Bijele boje je...a s obzirom da stize bebac sobu ce podignuti igracke,police sa slikovnicama,mozda na jedan zid stavim tapetu...beba ce biti s nama u sobi u pocetku a djecja spavaca soba ce super doci kada dolazi baka servis😉.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.