Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KFK
    14. Ožujak 2017. 15:50

Knjiga opisuje porod ne samo kao tjelesno iskustvo, nego kao i duhovno. Na početku je opisan mehanizam straha i njegov utjecaj na tijek poroda, te kako se tijelo priprema za porod i koje su njegove faze. Razliku u lažnim i pravim trudovima, položajima djeteta, disanju i sl.Taj medicinski dio pisali su doktori, tako da je pristup stručan i znanstven i mislim da je svima prihvatljiv. Sadrži i neka iskustva babica i obitelji koje su znale za ove činjenice. Ja bih knjigu, tj. ovaj dio svima preporučila

Dodatno sadrži i dio u kojem je naglasak na duhovno i molitve za dijete, trudnicu, citate iz Biblije tako da taj drugi dio ovisi o vjerskom opredijeljenju. 

• AnnaFit157
    14. Ožujak 2017. 16:01

Cure moje samo da javim da se trudnoća otela kontroli haha. Kaj je s tim razdobljem od 21-25 tjedna?Trbuh se doslovno poduplao, naročito kod nas sa duuuuuugo malim trbuhom i onda odjedno- pop.Sad se trebam neloliko dana privikavat na to iznenadno stezanje /rastezanje i popratne ligamente koji ubijaju. Je li još netko doživio taj nagli....procvat :D? Kako se nosite s time? ...ne ciljam na izgled, nego više na nelagodu tog svog stezanja u području trbuha . Trenutno me opušta samo rastezanje. točnije joga pokreti za opuštanje zdjelice, baš za trudnice. Šta reći....struggle is real. E da, ako se u dm-u učlanite u onaj baby program / program za trudnice dobije se dobar popust na Avent izdajalice

• AnnaFit157
    14. Ožujak 2017. 16:02

I da, pupak je izletio tako da u nekim trnucima prvo u prostoriju uđe pupak  tek onda ja nakon nekog vremena. Kako vaš pupak? Ovaj moj vodi svoju politiku.

14. Ožujak 2017. 16:09

AnnaFit157

I da, pupak je izletio tako da u nekim trnucima prvo u prostoriju uđe pupak tek onda ja nakon nekog vremena. Kako vaš pupak? Ovaj moj vodi svoju politiku.

Moj još nije, ali već nekoliko tjedana izgleda kao da će svako malo izletiti van.

OhSoBoho
    14. Ožujak 2017. 16:18

A pupak, sta reci, gledam ga i ne vjerujem 
    Uvijek sam imala skroz uvučen pupak a sad strši ispod majice 

14. Ožujak 2017. 16:37

Meni samo strši pupčani bruh 

Mamicaaa
    14. Ožujak 2017. 18:06

Kloska ako boli ko menga uhh jao meni jer sam uvijek imala dosta bolne pogotovo prvi dan hah al ajde sve se to da prezivjeti..
    Definitivno za pocetak cu uzet samo duge bodice,a velicinu 62 cu uzet onda i dugih i kratkih..e da to sam zaboravila pitat te male pamucne kapice beba mora imat stalno i po danu i po noci?koliko dugo?
    A one vrece za spavanje jesu bolje nego dekice?
    Cure sto mislite o onim nosiljkama za bebe? Navodno je bolja marama,moze u nju i novorodence,a i fora mi izgleda..
    Joj te gazice/tetre do sad samo samo nasla one velike,a zelim i te male navodno da ih ima po dm-u i mülleru..gledala sam u dm-u prije par mjeseci al nisam nasla poslije sam cula da te male budu u pakovanju kao vlazne maramice..a tad nisam znala kak se kaze na njemackom za te tetre pa nisam mogla ni pitat haha 😂😂
    Sad sam se zainteresirala za tu knjigu i bas bi mi dobro dosla pogotovo u periodu kad cu zadnja 2mj bit doma...
    Kod mene je pupak isto kao i kod Lagerthe vec valjda mj dana ak ne i vise haha..

MalaRuzica
    14. Ožujak 2017. 18:09

Ja sam se danas uspjela onesvijestiti i to u vlaku dok sam sjedila, pala sam sa sjedala i lupila glavom.Naravno od trenutka kada mi se zamracilo nemam dalje film.Ljudi su me podigli, cak je i vlak zaustavljen ( ajde da i on zbog mene jednom ceka :D).A kada sam se osvjestila bilo mi je dobro. Za svaki slucaj sam otisla na hitnu, a oni su me uputili kod ginekologa koji nije moj.Uglavnom sve je uredu, i sada bar znam spol, jos jedan decko u ovim nasim ljetnim bebama :)

OhSoBoho
    14. Ožujak 2017. 18:27

MalaRuzica

Ja sam se danas uspjela onesvijestiti i to u vlaku dok sam sjedila, pala sam sa sjedala i lupila glavom.Naravno od trenutka kada mi se zamracilo nemam dalje film.Ljudi su me podigli, cak je i vlak zaustavljen ( ajde da i on zbog mene jednom ceka :D).A kada sam se osvjestila bilo mi je dobro. Za svaki slucaj sam otisla na hitnu, a oni su me uputili kod ginekologa koji nije moj.Uglavnom sve je uredu, i sada bar znam spol, jos jedan decko u ovim nasim ljetnim bebama :)

Ajoj MalaRužica, nadam se da je sad sve ok! Dobro si prošla! I dobro nam došao još jedan muškic ;)
    Curke će imati izbora koliko ih volja ;)

• gala_28
    14. Ožujak 2017. 18:31

MalaRuzica

Čestitke za momka! :) Pravo muževno ljeto nam slijedi :)

Kako se sada osjećaš? Jesu ti rekli zašto ti je pozlilo? 
    Odmaraj ovih dana koliko god si u prilici i čuvajte se oboje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.