Pitanje ste kupile sterilazator za mikrovalnu ili ovaj elektricni?
Ja sam uzela elektricni jer nemam mikrovalnu :)
Za vikend smo imali radnu akciju,dragi je radio za vikend pa kad je dosao smo se uhvatili krecenja spavacih soba..ciscenje nakon krecenja me izmorilo nisam znala sto me vise boli noge,leda ma sve haha a gdje je jos sredivanje ostatka stana 😥
Dns smo kupili krevetic,madrac,posteljinu, onu zavjesu za krevetic i komodu za presvlacenje..jedva cekam da dragi uhvati vremena da to slozi i smontira 😀
Danas smo bili na pregledu,neznam koliki mi je secer,al su rekli da je super,bebac se odlicno razvija i napreduje,sad ima oko 1100 grama mozda i malo vise tako dr rekao..
Doktor priblizi uzv prema glavici a bebac digne ruke u gard,doktor pomakne on spusti rukice ovaj opet krene pa bebac opet ruke u gard haha 😊 kaze doktor on vec sad boksa 😂😂
Od zadnjeg pregleda sam dobila oko 2kg..sto znaci da sam od pocetka do sad dobila 3.3kg..😊
Inace sam spavalica i volim spavat,a sad i kad sam slobodna za vikend i mogu odspavat koliko hocu budim se u rano jutro cak iako sam vecer prije isla spavat u 1ujutro i nema sanse vise zaspati..a sto se tice umorna,to ovisi kako koji dan..nekad sam puna snage i leprsam,a nekad sam kao bakica od 150god hah..ustajanje iz kreveta mi je sad vec malo teze pogotovo kad mi se mjehur napuni pa bude bas neugodan osjecaj kao sto je netko vec napisao..dok radim,setam,spremam sve je super,a kad legnem onda tek shvatim da sam preumorna..
Svaka čast! Stvarno ste bili radišni! Nas čeka ova krečenje akcija idući mjesec kad obavimo neke predradnje. :)
Koje boje ste odabrali?
Kakve boje birate vi ostale?
Dok sam brijala da je cura htjela sam jedan zid u žuto, a ostale u bijelo. Iako je žuto unisex boja, sad bih ipak neku zelenu za momka.
Hahaha, Gala, ja sam uvijek govorila kak ću sve u neutralno ofarbati, a ono, čim je doktor rekao da je dečko ja mu sasila sve neke 'muške' igračke i sobu obojila u plavo ;) i bas sam sretna :D
Napravila si igračke? :O Kaaakvee?
E da, ja sam još kao na ne sa tom plavom :D iako već vidim neki plavkasti zid :D makar tirkizni!
Gala, napravila mu brdo dinosaura i mobile za kindac s kitovima ;)
Mislim da ću sad preci na nes pitomije tipa prase, koka i sl :P
Mi danas idemo na drugi pokusaj 4d ultrazvuka. Prosli nam je put okrenuo guzu i zaspao. A sad opet osjetim da se nisko spustio. Ali se nadam da ce se okrenuti do veceras. Mi jos nismo krenuli s uredenjem. Cekamo njegov GO kao ozeblo sunce. Ali stignemo sve. Deda je vec spreman na krecenje 😂
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
O da, ima nečeg i u samoj generaciji :) baš smo nekako nesigurni u sebe. Pa toliki ljudi osnivaju obitelji sa 20-22 godine, do 28. imaju i po dvoje, troje djece…realno nemam pojma čega se toliko bojimo. Kad totalno zabrijem čini mi se da stari život više ne postoji, a novi tko zna kakav će biti…doslovno kao da sam u postupku reinkarnacije…i sve je tako ultra dramatično. :D.
Jao, lakše mi je kad vidim da nisam jedina sa suludim punjenjem košarica pa odustajanjem hihi. Ja sam tako odabrala čak i neke žvečke i ne znam više što sve ne pa na kraju ostavila košaricu da visi u zraku. Tako i za robicu. E baš ću otići vidjeti ponudu na amazonu, samo što ću zaobići haljinice :D Hvala na ideji!
Rekao mi je neki dan direktor da se trebat zenit i radit djecu dok si mlad jer se poslije opametis, zna covjek…
P.S. imaju i outlet za bebe (na amazon.de) ponekad i sa 50% snizenja.. Smijesno je kaj se ja inace ne lickam.. Maksimum šminke mi je puder ako se probudim dovoljno rano ujutro… Ali sam vec kupila 2 haljinice na nekom standu s rucnim radovima kaj je bio na trgu prosli vikend… I to za curicu od godinu dana…
Nazalost ni ostatak moje familije nije nis pametniji i baka i teta su se raspametile… Svaki dan kapne neka benkica.. A bijelog i zutog i onak imam od necaka tak da to ne kupujemo kao… Uglavno ak ispadne decko bit ce trazenja racuna i mjenjanja.. ili poklona za babinje za frendice XD…
Ma uživajte u uzbuđenju i pripremama! Baš kao što kažeš, ako slučajno i bude momak, uvijek možete nešto proslijediti a nešto zamijeniti. :)
Mene spašava što čekam isplatu tog the honorara kroz idućih deset dana. Ali kad lova sjede, ajme, netko će me morati držati za ruke i noge. Tako da imam tu otegotnu okolnost po pitanju punih košarica na čekanju :D.
Kod nas nitko još ništa ne kupuje. Sad kad znamo spol, većinu ćemo naslijediti od dečkovog nećaka koji sada ima nekoliko mjeseci, a ove krupnije stvari što treba kupiti budemo u hodu...moji starci su praznovjerni i načelno su kao one babe koje vjeruju u uroke uranjene kupovine. Dečkovi...hm...oni su čudni sami po sebi, miljama smo udaljeni od tog pitanja što nam treba i treba li nam uopće pomoć, to će vjerojatno pitati tamo negdje u srpnju - mjesec dana pred termin kad će biti teško praviti se blesav. Iako, službeno se raduju. I da, pod ovim hormonima prolazila sam žešća raspoloženja po pitanju tog radovanja.
Mi danas idemo na drugi pokusaj 4d ultrazvuka. Prosli nam je put okrenuo guzu i zaspao. A sad opet osjetim da se nisko spustio. Ali se nadam da ce se okrenuti do veceras. Mi jos nismo krenuli s uredenjem. Cekamo njegov GO kao ozeblo sunce. Ali stignemo sve. Deda je vec spreman na krecenje 😂
Sretno!
Držimo fige da mališa bude raspoložen za poziranje.
Za vikend smo imali radnu akciju,dragi je radio za vikend pa kad je dosao smo se uhvatili krecenja spavacih soba..ciscenje nakon krecenja me izmorilo nisam znala sto me vise boli noge,leda ma sve haha a gdje je jos sredivanje ostatka stana 😥
Dns smo kupili krevetic,madrac,posteljinu, onu zavjesu za krevetic i komodu za presvlacenje..jedva cekam da dragi uhvati vremena da to slozi i smontira 😀
Danas smo bili na pregledu,neznam koliki mi je secer,al su rekli da je super,bebac se odlicno razvija i napreduje,sad ima oko 1100 grama mozda i malo vise tako dr rekao..
Doktor priblizi uzv prema glavici a bebac digne ruke u gard,doktor pomakne on spusti rukice ovaj opet krene pa bebac opet ruke u gard haha 😊 kaze doktor on vec sad boksa 😂😂
Od zadnjeg pregleda sam dobila oko 2kg..sto znaci da sam od pocetka do sad dobila 3.3kg..😊
Inace sam spavalica i volim spavat,a sad i kad sam slobodna za vikend i mogu odspavat koliko hocu budim se u rano jutro cak iako sam vecer prije isla spavat u 1ujutro i nema sanse vise zaspati..a sto se tice umorna,to ovisi kako koji dan..nekad sam puna snage i leprsam,a nekad sam kao bakica od 150god hah..ustajanje iz kreveta mi je sad vec malo teze pogotovo kad mi se mjehur napuni pa bude bas neugodan osjecaj kao sto je netko vec napisao..dok radim,setam,spremam sve je super,a kad legnem onda tek shvatim da sam preumorna..
Svaka čast! Stvarno ste bili radišni! Nas čeka ova krečenje akcija idući mjesec kad obavimo neke predradnje. :)
Koje boje ste odabrali?
Kakve boje birate vi ostale?
Dok sam brijala da je cura htjela sam jedan zid u žuto, a ostale u bijelo. Iako je žuto unisex boja, sad bih ipak neku zelenu za momka.
Hahaha, Gala, ja sam uvijek govorila kak ću sve u neutralno ofarbati, a ono, čim je doktor rekao da je dečko ja mu sasila sve neke 'muške' igračke i sobu obojila u plavo ;) i bas sam sretna :D
Napravila si igračke? :O Kaaakvee?
E da, ja sam još kao na ne sa tom plavom :D iako već vidim neki plavkasti zid :D makar tirkizni!
Gala, napravila mu brdo dinosaura i mobile za kindac s kitovima ;)
Mislim da ću sad preci na nes pitomije tipa prase, koka i sl :P
Ajmee, genijalno!!! :) Kakvu mamu će imati! I unikatne igračke!
Pusti pitome gice i koke :D slijedi svoj osjećaj ;) mali će biti ratnik :D
Haha Gala28 ovo kaj si rekla za deckove mi je totalno poznato. Ja kad sam rekla da sam trudna suprugovima oni su to primili s jednako entuzijazma kao da sam rekla da mi je puknuo nokat. Dobro sad vec pitaju kaj treba kupit itd.. Ali ta njihova rekacija me je fakat pogodila... Kad sam rekla da je sinek upisal to 4 i 5 godinu faksa to je bilo malo slavlje.. Kad sam rekla da smo trudni to je bilo ono it is ok... Nije da nismo oženjenji vec 2 godine... Moram prihvatiti da su njegovi drugaciji od mojih i da imaju emocija u tragovima... I da mi nece oprostiti kaj ne zivimo kod njih kod su zivi...
Djevojke, slučajno naiđoh na ovu temu pa vidim neke cure koje znam još sa "planiranja" - OhSohoBoho :) ...
Ja sam ona koja ti je slala lh trakice :) . Ali zaboravila sam i username i passw, pa dok se ne sjetim koristim ovaj profil :) ...
Divno vas je čitati, sjetim se svojih doživljaja i svega o čemu pišete.. imam doma bebu od 10 mjeseci pa ako vas nešto zanima slobodno pitajte dok je još svježe :) ... za početak koliko vas čitam, vidim da treba lista nekih nužnih i nekih nepotrebnih stvari za bebu :)
Uglavnom, pozdrav svima, divne ste
Sterilizator ti ne treba definitivno,a izdajalicu ipak uzmi!Nikad ne znas kako ce to biti u pocetku s dojenjem!Ja necu uzimat tetra pelene nego bas tu koju si navela!Zadnji put sam ju kupila u Adaxu,neki sitni novci,a puno je prakticnija nego tetra!Normalno obuces bebicu i samo ju stavis,i gotovo!A bocice stavi na 5 min u kipucu vodu,poklopljene,voda ne mora kipjeti dok su one unutra i nakon toga ili dobro isperes ili u deterdjent pa isto dobro isperes!Tako sam ja radila,cesce u pocetku!
Cure nisam skužila...to što spominjete tetra ili švedske pelene...to mislite koristiti platnene pelene za bebe umjesto onih kupovnih jednokratnih? I ja sam mislila sterilizirati bočice u vrućoj vodi, a izdajalicu nisam mislila unaprijed kupovati, ako mi baš zatreba, muž ili sestra mi se zalete u dm po nju...što mislite je li to preležerni stav u vezi izdajalice?
Cure koje imate trudnicke trapke,dal se one mogu i kasnije nositi?Znaci,da se makne ona guma,jel bi to slicilo na ista,s obzirom na njihov kroj za trudnice!Jos si moram pogledati to i tajice pa sam onda mirna!Jucer sam isprobavala robu i uvidjela da i dalje stanem u svoju velicinu,naravno,osim trbuha pa sam si bila malo sretna!
Hm moje u biti nemaju cif.. a gumb je samo prisiven. Ali mozda da ti krojacica to nekak prekroji bi i mogla nositi zakaj ne.
Pa bilo bi mi steta platit ih 200-300 kn,ne znam tocno koliko a nosit ih samo 2-3 mjeseca!Budem vidjela!
Mamika ja imam samo jedne hlače, danas otišla u hm east malo pogledati ponudu, trudničke trapke po 299-399kn čak, mislim zgrozila sam se na cijene...400kn za trudničke traperice, malo too much po meni...a tajice sve brojevi xs ostali, užas...mislim, nismo svi super twiggyce...nema niti jedna m veličina.
Sortiraj odgovore
Najstariji