Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Ožujak 2017. 10:12

Meni se čini jako skupo za majice 150 i 130 kn.  Ja sam u Mami Novoj u Westgateu kupila jednu majicu kratkih rukava za trudnice za 70 kn s onom malom bebom što maše.  Radije bih pogledala u Decahtlonu ili u New Yorkeru ili u Terranovoj. Ove moje tajice koje su mi dobre i sad sam kupila u Terranovoj za tridesetak kuna na sniženju prije par godina. Nije neka kvaliteta, ali su jako udobne i ne pritišću mi ni sad trbuh. A trenutno su i u modi široke majice ovog tipa: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/58/99/6e/58996e43881d00b577c4c56eb3f344ef.jpg
    Samo treba naći veći broj.

14. Ožujak 2017. 10:14

mrva2017

Ofnica

Pametno Lagertha! Ma i ja razmišljam otici u decathlon i uzeti neke obične tajice s malo sirom gumom gore, da ih poslije u bacim ne bude mi zao… meni su najveći problem majice jer imam sve s veličine koje su relativno kratke i onda izviri trbuh…bum otišla do mane, kika i c&a uzeti tih par stvari za po doma, a kad idem van ionako nosim haljine i štrample. Ps. Sad kad sam doma sama, evo me pila dana u pidžami hihi!

rekla mi je frendica da je ona sve kupovala u teranovoj… jeftino, a dobro posluži dok smo okrugle..
    i moje su majice sve xs-s… iz gornjeg dijela piđame mi viri trbuh, ali glupo mi je kupovati sad novu kad mi uskoro neće trebati duga piđama….

Eto  Terranova je zakon. 

14. Ožujak 2017. 10:16

mamika3

To ti je punjena pelena koja sluzi za siroko povijanje kukova!Ima cicak,kad obuces bebicu,samo joj to stavis!Puno je jednostavnije i prakticnije od onih klasicnih tetra pelena!Ne znam staviti link pa si samo ukucaj -svedska pelena za previjanje!Ima ih u Bubamari,MTC……

To moja prijateljica ima - ali ona ne koristi kupovne pelene. Ako ću koristiti te kupovne-jednokratne pelene da li mi to uopće treba?

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 10:17

Ma daaaa, bas sam htjela reci da cu se zadovoljiti majicama po 70ak kn...samo da nisu neki poliester nego pamuk. Tnx cure na savjetima!

• Kloksa
    14. Ožujak 2017. 10:18

OhSoBoho

Ajme Kloksa, zlata nam vrijediš ovdje
    Cure, olovku u ruke i pišite ;)
    Kloksa, ti si isto u ljeto rodila, ne?
    Kaj od robice treba imati i koliko čega?

da, moja beba je svibanjska beba, trebala je biti lipanjska :)

zato mi je i zanimljivo vas čitati...

od robice, pa broj 50 treba jako malo, jer stvarno brzo prerastu. Mi smo imali 2-3 kompletića 50, i možda 4-5 bodija.

Brzo smo prešli na 56. A 62 smo najkraće nosili.

Apropo epiduralne... rađajte sa epi. To je sve što imam za reći. Ne junačite se :)

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 10:21

Tnx mamika za info u vezi pelene...skuzila sam da je za povijanje, ali sam jos dodatno mislila da planirate koristiti platnene pelene umjesto ovih jednokratnih. Sve vise zena počinje koristiti platnene, ali ja nejsm nisam za to, tko ce to sve prati i sušiti...ove jednokratne su po meni bolje samo treba naci odgovarajući model i koje pasu bebi.

14. Ožujak 2017. 10:22

Elizabeth

Žene, oprostite ako ponavljam pitanje, ali koliko vas ima da ste za primjenu epiduralne tijekom poroda? I što mislite o ovim pričama da se može ostati nepokretan i ostalo? I ako netko ima iskustvo sa splitskim rodilištem, molim da napiše utiske? Hvala.

Ne vjerujem takvim pričama. Po meni je to ista vjerojatnost kao da ostaneš nepokretan nakon bilo kojeg drugog operativnog zahvata. Ako me pitaju da li hoću epiduralnu ili bilokoji drugi lijek, reći ću da hoću.

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 10:25

Kloksa moram se vratiti par stranica i sve redom popisati, hvala ti! Ja cu isto epiduralnu traziti, iako imam visok prag tolerancije boli, ne mislim izigravati hrabricu. 
    Eee pitanje za vas...posto je moj muz vec molio da ga ne silom da ide sa mnom na porod jer bi pao u nesvjest 😂 (Ali ce čekati pred vratima, Haha), moja seka blizanka bi isla sa mnom. Kvaka je jedino u tome sta ona nije rodila jos i sta ce biti 4mj trudna tad pa he znam koliko je to pametna ideja. One želi da se i sama zna pripremiti sta ju ceka, a ha se bojim da joj ne bi bio neki šok. Sta vi mislite? 

14. Ožujak 2017. 10:26

Ofnica

Tnx mamika za info u vezi pelene…skuzila sam da je za povijanje, ali sam jos dodatno mislila da planirate koristiti platnene pelene umjesto ovih jednokratnih. Sve vise zena počinje koristiti platnene, ali ja nejsm nisam za to, tko ce to sve prati i sušiti…ove jednokratne su po meni bolje samo treba naci odgovarajući model i koje pasu bebi.

Ista stvar vezano za platnene - njih ću koristiti samo ako ću morati (npr. beba će dobivati osip od jednokratnih). Ali još uvijek ne kužim zašto će nam te švedske pelene? Što je to povijanje? 

14. Ožujak 2017. 10:28

Ofnica

Kloksa moram se vratiti par stranica i sve redom popisati, hvala ti! Ja cu isto epiduralnu traziti, iako imam visok prag tolerancije boli, ne mislim izigravati hrabricu.
    Eee pitanje za vas…posto je moj muz vec molio da ga ne silom da ide sa mnom na porod jer bi pao u nesvjest 😂 (Ali ce čekati pred vratima, Haha), moja seka blizanka bi isla sa mnom. Kvaka je jedino u tome sta ona nije rodila jos i sta ce biti 4mj trudna tad pa he znam koliko je to pametna ideja. One želi da se i sama zna pripremiti sta ju ceka, a ha se bojim da joj ne bi bio neki šok. Sta vi mislite?

Žene u trudnoći su podložnije stresu i proživljavaju stvari jače. Sjećam se kako sam u tako 4-5 mjesecu gledala neki film o životu jednog konja i jecala za vrijeme cijelog filma. Mislim da nije pametna ideja da ona trudna ide s tobom u rađaonu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.