Da mamika, fakat too much...cijene su paprene! Makar su dizajnom te trapke super, ali ono, nemojte me zezati s tim cijenama. I ja cu do mane skočiti, nadam se da cu nekaj iskopati...i pao mi je na pamet decathlon, oni imaju dosta modela tajica, ali nisam sigurna koliko su sad ok zbog trbuha...ali ako se uzmu broj vece mozda bi bile ok, samo da nisu prestegnute u trbuhu. Na kraju ispada da nemas di kupit trudničku robu...jos je najbolje furati haljine majkemi...
Kloksa hvala na savjetima…u vezi tih bočica i duda, četki za pranje…napisi molim te koji ducan ima taj asortiman koji preporucas, vidjela sam u dm da ima avent, najrađe bih popisala sve sta si rekla i otišla na jedno mjesto i to sve kupila, ne da mi se okolo hodati…malo lijeno, ali kad vec imamo tak dobre preporuke, onda to treba iskoristiti.
Daj molim te jos jedan savjet apropo stvari za bolnicu…neki dan mi je jedna frendica rekla da ne kupujem one mrežaste gaćice nego da postoje neke bokserice…kaj si ti koristila? I cure, jel planirate vi kupovat one steznike za trbuh? Kloksa savjet koji je dobar? Tnx!
Dućan: Muller
Dosta tog sam kupila preko mullerovih baby kupona. učanite se u te baby klubove :)
ima još masa tog što trebate kupiti prije poroda, npr morat ćete poharati apoteku, sprice, igla, sterilne gaze, fiziološka (ali o tom ćemo u zadnjem mjesecu :) )
mrežaste gaćice i oni ooogromni chicco ulošci, kao i nekih par paketa VIR uložaka su vaši najbolji prijatelji poslije poroda i za vrijeme lohija.. baš te mrežaste gaćice (ja inače nosim veličinu S, a te gaćice sam kupila M), su super, i trebalo mi je hrabrosti odbacit ih i vratit se na obične gaćice (zbog reza). Te mrežaste gaćice su zapravo te bokserice, one jesu u obliku bokserica tako da je to isto.
Ja sam bila blesava i nadobudna pa sam ponijela obične gaćice u bolnicu, ha ha ha :) (još kakti kupila nove u intimisimiju)
Steznik: imala sam ga, ali računajte da ste vi ljetnice pa ga nećete moći dugo nositi od vrućine. Ja sam svoj kupila u ljekarni, kod bolnice sv.Duh, koštao je oko 120-130kn. Obavezno se prije kupnje treba izmjeriti, dakle to kupujete POSLIJE poroda.
Za CR se preporučuje, a za prirodni porod ne znam baš.
Zaboravite skupe stezinke kao što je Anitin, ne treba vam.
Cure koje imate trudnicke trapke,dal se one mogu i kasnije nositi?Znaci,da se makne ona guma,jel bi to slicilo na ista,s obzirom na njihov kroj za trudnice!Jos si moram pogledati to i tajice pa sam onda mirna!Jucer sam isprobavala robu i uvidjela da i dalje stanem u svoju velicinu,naravno,osim trbuha pa sam si bila malo sretna!
Hm moje u biti nemaju cif.. a gumb je samo prisiven. Ali mozda da ti krojacica to nekak prekroji bi i mogla nositi zakaj ne.
Pa bilo bi mi steta platit ih 200-300 kn,ne znam tocno koliko a nosit ih samo 2-3 mjeseca!Budem vidjela!
Mamika ja imam samo jedne hlače, danas otišla u hm east malo pogledati ponudu, trudničke trapke po 299-399kn čak, mislim zgrozila sam se na cijene…400kn za trudničke traperice, malo too much po meni…a tajice sve brojevi xs ostali, užas…mislim, nismo svi super twiggyce…nema niti jedna m veličina.
Ajme,to mi je preskupo!Radije cu kupit par tajica pa se prisilit da hodam u njima-ne volim nikako svoje noge,dugacke i mrsave,zato kazem prislit!U Mani sam jucer vidjela tajice,po 100 kn!Netko je spomenuo da su u HM po 70 pa sam odustala od ovih!Ali kad vidim koju velicinu imaju budem se opet u Manu vracala!Ha ha….
netko je rekao da tajice iz hm nisu nešto,a i meni je tak frendica rekla... jel ima netko tajice iz mane?
i ja imam full mršave noge i uvijek sam ih se sramila, ali sad me baš briga...
Cure koje imate trudnicke trapke,dal se one mogu i kasnije nositi?Znaci,da se makne ona guma,jel bi to slicilo na ista,s obzirom na njihov kroj za trudnice!Jos si moram pogledati to i tajice pa sam onda mirna!Jucer sam isprobavala robu i uvidjela da i dalje stanem u svoju velicinu,naravno,osim trbuha pa sam si bila malo sretna!
Hm moje u biti nemaju cif.. a gumb je samo prisiven. Ali mozda da ti krojacica to nekak prekroji bi i mogla nositi zakaj ne.
Pa bilo bi mi steta platit ih 200-300 kn,ne znam tocno koliko a nosit ih samo 2-3 mjeseca!Budem vidjela!
Mamika ja imam samo jedne hlače, danas otišla u hm east malo pogledati ponudu, trudničke trapke po 299-399kn čak, mislim zgrozila sam se na cijene…400kn za trudničke traperice, malo too much po meni…a tajice sve brojevi xs ostali, užas…mislim, nismo svi super twiggyce…nema niti jedna m veličina.
Ajme,to mi je preskupo!Radije cu kupit par tajica pa se prisilit da hodam u njima-ne volim nikako svoje noge,dugacke i mrsave,zato kazem prislit!U Mani sam jucer vidjela tajice,po 100 kn!Netko je spomenuo da su u HM po 70 pa sam odustala od ovih!Ali kad vidim koju velicinu imaju budem se opet u Manu vracala!Ha ha….
netko je rekao da tajice iz hm nisu nešto,a i meni je tak frendica rekla… jel ima netko tajice iz mane?
i ja imam full mršave noge i uvijek sam ih se sramila, ali sad me baš briga…
Ma ja se nekad smijem sama sebi!Znam vidjeti toliko gojaznih,ali bas gojaznih zena koje se uvuku u tajice i uske majce,salo ispada,sve se ocrtava...I onda ih je meni muka obuci jer su moje noge mrsave!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mislim da sve ovisi o porodu. Ja sam imala te mrežaste gaćice, ali ih nisam ni jednom koristila nego samo obične. Rodila sam vaginalno, bez rezanja tak da meni nije trebalo. A steznik za nakon poroda nisam imala, nego obične stezne gaće i bile su mi super.
Gdje si ih kupila?Ja sam imala par dana neke jeftilen,ne poslije poroda nego ovako!Al to me tako stezalo da sam odustala!Mozda bi bile ok da su bile neke kvalitetnije
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kloksa si mozda isprobala koju izdajalicu. Ja sam gledala Avent, tomee tippee i Nuk.. Ovak to mi sve izgleda isto...
Mislim da sve ovisi o porodu. Ja sam imala te mrežaste gaćice, ali ih nisam ni jednom koristila nego samo obične. Rodila sam vaginalno, bez rezanja tak da meni nije trebalo. A steznik za nakon poroda nisam imala, nego obične stezne gaće i bile su mi super.
Blago tebi!
Da, istina, svakako sve ovisi o porodu.
Ja sam rodila na cr i nema tih gaca koje bi bile ugodnije za rez i zategnuto podrucje od super laganih mrezastih.
A drugo, ako su lohije jace, kao kod mene, jedan chicco i 1 vir kojeg sam nosila nisu mogli biti "montirani" na obicne gace :) (sjecam se trenutka kad sam zavirila pod spavacicu i skuzila da imam tu kombinaciju na sebi )
Da, niti jedna moja prijateljica koja je rodila vaginalno nije nosila steznjak, a carice vecinom jesu.
Kloksa si mozda isprobala koju izdajalicu. Ja sam gledala Avent, tomee tippee i Nuk.. Ovak to mi sve izgleda isto…
Ja ih nisam trebala, ali neke moje prijateljice jesu. I znam da su na kraju većinom kupile električne. Mislim da ti je to isto individualno.
Ja sam kupila taje na amazonu. Jako su tanke ali su ok na cizme i bit ce ok za ljeto i neke tunike haljine..
MNislim da je s postarinom ispalo 9 eura..
https://www.amazon.de/gp/product/B00ZVAXSXU/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Sortiraj odgovore
Najstariji