Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KFK
    14. Ožujak 2017. 09:07

mamika3

Gdje si ih kupila?Ja sam imala par dana neke jeftilen,ne poslije poroda nego ovako!Al to me tako stezalo da sam odustala!Mozda bi bile ok da su bile neke kvalitetnije

U Lisci. Jesu skupe, ali su poslije iskoristive npr za uske haljine na svadbe i sl. Po meni vrijede svake kn..

14. Ožujak 2017. 09:12

Meni na kraju ne trebaju tajice. Par starih tajica su mi skroz ok. I imam neke tajice-štrample i najlonke kaj sad furam na neke šire haljine. Imam dvoje štrampla za trudnice, ali one su boje kože - a ja više volim u boji  Problem mi je bio hudica, ali sam posudila jednu od buraza sa strganim šlicom. 

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 09:43

Pametno Lagertha! Ma i ja razmišljam otici u decathlon i uzeti neke obične tajice s malo sirom gumom gore, da ih poslije u bacim ne bude mi zao... meni su najveći problem majice jer imam sve s veličine koje su relativno kratke i onda izviri trbuh...bum otišla do mane, kika i c&a uzeti tih par stvari za po doma, a kad idem van ionako nosim haljine i štrample. Ps. Sad kad sam doma sama, evo me pila dana u pidžami hihi! 

OhSoBoho
    14. Ožujak 2017. 09:49

Ajme Kloksa, zlata nam vrijediš ovdje 
    Cure, olovku u ruke i pišite ;)
    Kloksa, ti si isto u ljeto rodila, ne?
    Kaj od robice treba imati i koliko čega? 

OhSoBoho
    14. Ožujak 2017. 09:51

Cure, ja imam obične trudnicke tajice iz hm-a i jedne s plaća na borongaju koje sam platila 30kn prije sto godina i ne izlazim iz njih. Bitno da nemaju jaku gumu gore i da su jako elastične.  Nemojte bacati novce ak bas nije potrebno 

mamika3
    14. Ožujak 2017. 09:52

Ofnica

Pametno Lagertha! Ma i ja razmišljam otici u decathlon i uzeti neke obične tajice s malo sirom gumom gore, da ih poslije u bacim ne bude mi zao… meni su najveći problem majice jer imam sve s veličine koje su relativno kratke i onda izviri trbuh…bum otišla do mane, kika i c&a uzeti tih par stvari za po doma, a kad idem van ionako nosim haljine i štrample. Ps. Sad kad sam doma sama, evo me pila dana u pidžami hihi!

Odi u c&a za majce!Ja bila ovaj vikend!Prezadovoljna!Lijepo prekriju trbuh,rastezljive-ima jos mjesta,vrlo ugodne!Za ovo vrijeme su jos tanke pa ispod mozes tanku dolcevitu,one bas tanke,al kad ce zatoplit bit ce super!Da nisam trudna mozda bi mi bile presiroke,al ovak su super!Jedna je bila 150,druga 130!Nosit cu ih i poslije trudnoce!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    14. Ožujak 2017. 09:54

Cure za nas koje ne znamo...dajte napišite malo u vezi tih švedskih pelena...jucer je mamika nesto spominjala pa nisam najbolje skuzila.

mrva2017
    14. Ožujak 2017. 10:05

Ofnica

Pametno Lagertha! Ma i ja razmišljam otici u decathlon i uzeti neke obične tajice s malo sirom gumom gore, da ih poslije u bacim ne bude mi zao… meni su najveći problem majice jer imam sve s veličine koje su relativno kratke i onda izviri trbuh…bum otišla do mane, kika i c&a uzeti tih par stvari za po doma, a kad idem van ionako nosim haljine i štrample. Ps. Sad kad sam doma sama, evo me pila dana u pidžami hihi!

rekla mi je frendica da je ona sve kupovala u teranovoj... jeftino, a dobro posluži dok smo okrugle..
    i moje su majice sve xs-s... iz gornjeg dijela piđame mi viri trbuh, ali glupo mi je kupovati sad novu kad mi uskoro neće trebati duga piđama....

mamika3
    14. Ožujak 2017. 10:07

To ti je punjena pelena koja sluzi za siroko povijanje kukova!Ima cicak,kad obuces bebicu,samo joj to stavis!Puno je jednostavnije i prakticnije od onih klasicnih tetra pelena!Ne znam staviti link pa si samo ukucaj -svedska pelena za previjanje!Ima ih u Bubamari,MTC......

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Elizabeth
    14. Ožujak 2017. 10:10

Žene, oprostite ako ponavljam pitanje, ali koliko vas ima da ste za primjenu epiduralne tijekom poroda? I što mislite o ovim pričama da se može ostati nepokretan i ostalo? I ako netko ima iskustvo sa splitskim rodilištem, molim da napiše utiske? Hvala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.