Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    08. Ožujak 2017. 17:18

I mi smo razmisljali da muz uzme mjesec dva porodiljni, ali dobivao bi samo 67% place a to nam se cini malo  a i svekrva ce doci na 2 tjedna..
    Ne znam dal ima pravo ostati koji dan doma kad rodim, nadam se da da jer ne mogu zamislit da samujem u bolnici tu bez ikog svog.
    Hvala Bogu ja sam radila i dobivam placu i sad kad sam doma pa se oko toga ne moram brinuti, vise se brinem dal cu znati sve o djetetu kad stigne..i sto je normalno a sto ne, pogotovo kad place..jel gladan, jel ga boli..
    Ali mislim da ce nam biti jako lijepo, mala obitelj 

• AnnaFit157
    08. Ožujak 2017. 17:31

Ofnica

AnnaFit157

Bok cure, sretan vam dan žena, nadam se da uživate, bar u suncu ;) ! Ja ne znam, ovih par dana nisam se nikako uspjela prijaviti, nekaj su zeznuli s prijavama na forum a ja baš s pitanjima :D

1) Da li koga svrbi trbuh ? Mene dosta, nije velik i non stop se mažem jer pretpostavljam da je zbog rastezanja kože, nisu se pojavile nikakve strije ali su se zato pojavili …kao neki blag mjestimični crvenkasti osip koji sat vremena splasne, pa opet malo bukne….da više pripazim na prašak s kojim perem veš?

2) 23. mi je tjedan i u zadnja dva tjedna trbuščić je evidentno narastao :D Je li ovo to čuveno razdoblje naglog rasta? Je li se još netko tek nakon 21. tjedna počeo osjećati (super) trudno?

Sretan Dan žena svima nama!
    AnnaFit157, daaaa, vidjet ćeš kako će sad naglo početi rasti…a tek dok uđeš u 3. semestar. Meni je kolegica na poslu danas rekla kak mi je od jučer narastao trbuh, hehe, tako me to nasmijalo… Ja sutra punim 28. tjedana tako da je službeno gotov prvi tjedan trećeg tromjesečja! Osjećam se super-pregnant! Dobila sam 9 kg ali sve je nekud otišlo u trbuh i ponešto u noge i dupe…a isto ne jedem ništa više nego uobičajeno. Doručak su mi danas bili breakfast keksi + kava, a sad sam ručala salatu s tunom i maslinovim uljem. Još popodne neko varivo i kasnije eko voće i to je to…ali kilice idu hehe!

Poznato. Danas sam došla do zaključka (haha tek danas)  da koliko god žena pazila na doslovno svaki zalogaj, vagala , mjerila itd. i trenirala, protiv prirode nemožeš i netrebaš ići , tako da bitno da je zdravljetu a sa svakim gramom mi se neda zamarati. Do sad (jel,do 23 tj sam dobila oko 3 kg (+/- koji gram) i vidim da je sve u trbuhu i super :) Još sam da ne svrbi :D Hahhah, imale smo isti ručak , lol :D 

• AnnaFit157
    08. Ožujak 2017. 17:39

blu5

AnnaFit, kao da ja pišem post:-) Mene ti trbuh svrbi i to baš, i ne samo trbuh. I sa strane i ledja također. Male crvene točkice su ti od češanja, ako se češeš, a pretpostavljam da da. Ja sam baš neki dan pisala kako mi je odjednom narastao trbuh i baš se osjećam super trudno, dobar izraz:-) Da, to je ono razdoblje naglog rasta. Koliko si se udebljala? Sad počinje i to razdoblje, malo većeg dobivanja kg

E da, iritantne crvene točkice!!!! :/ -.....udebljala se oko 3 kg i nešto grama kroz 23 tjedna. Sve štima, o'šlo sve u bušu (mali je super težak, bar je bio na zadnjem pregledu) ...koliko si ti dobila? 

Ninche9
    08. Ožujak 2017. 17:54

AnnaFit157

blu5

AnnaFit, kao da ja pišem post:-) Mene ti trbuh svrbi i to baš, i ne samo trbuh. I sa strane i ledja također. Male crvene točkice su ti od češanja, ako se češeš, a pretpostavljam da da. Ja sam baš neki dan pisala kako mi je odjednom narastao trbuh i baš se osjećam super trudno, dobar izraz:-) Da, to je ono razdoblje naglog rasta. Koliko si se udebljala? Sad počinje i to razdoblje, malo većeg dobivanja kg

E da, iritantne crvene točkice!!!! :/ -…..udebljala se oko 3 kg i nešto grama kroz 23 tjedna. Sve štima, o'šlo sve u bušu (mali je super težak, bar je bio na zadnjem pregledu) …koliko si ti dobila?

Oko 23.tjedna je i mene jako svrbio trbuh, a onda je porasao, kao kroz noc, 3tjedna + 3kg vise na vagi. To me je sokiralo. A sad se malo smirilo to brzo debljanje.
    Ja jedem u trudnoci sve, ipak malo vise svejezeg povrca nego prije, ali si nista ne zelim uskratiti. Pojedem i slatko, i pecivo, i pizzu. Ne vidim nikakvu poantu da brojim kalorije i zalogaje dokle god sve ide svojim tokom. Dal ce na kraju biti + 11 ili +15kg nema veze, uz trudnicke hormone mislim da ne bih izdrzala da jos moram paziti na svaki zalogaj.

NevaNevičica
    08. Ožujak 2017. 19:41

Hej, cure, ja sam sutra 23. tjedan i dobila sam 4kg, ali kako je krenulo zadnjih dana to će se brzo povećati. Stalno sam gladna, kao da 5 dana nisam ništa okusila, pogotovo kasno popodne i navečer. Vama kojima jabuke pomažu, divim se i pomalo sam ljubomorna  , meni se nakon jabuke želudac pretvori u crnu rupu koja bi sve progutala, ali tako mi je bilo i prije

Rozaa
    08. Ožujak 2017. 19:47

blu5

Rozaa, nemoj se toliko nervirat, barem pokušaj. Sve je ok, nemaš nikakvih naznaka da nešto nije dobro, pa se probaj malo opustit.

Tek sad dolazim u tu fazu...nakon tri spontana 

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Rozaa
    08. Ožujak 2017. 19:48

Rozaa

blu5

Rozaa, nemoj se toliko nervirat, barem pokušaj. Sve je ok, nemaš nikakvih naznaka da nešto nije dobro, pa se probaj malo opustit.

Tek sad dolazim u tu fazu…

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Trenta
    08. Ožujak 2017. 20:13

Babuska03 ja sam konacno danas kupila komp carape u rosy step za vene 140den, za 120kn.  A za kremumi je dr preporucio kesten ili heparin, i noge sto vise na povisenom drzati i sto manje sjediti. 
    Inace pregled jucer prosao ok, bebac odlicno ali eto nabacila jos 2kg. Sad sam +8kg:( nadam se da se nece sad poduplari. 
    Hvala za info za porod u vodi. Mada nekak muz naginje petrovoj i vulgaris porodu. Samo da mi ga je vidjeti hoce li izdrzati tecaj od mjesec dana:)

• Anuska-st
    08. Ožujak 2017. 21:33

Ko ce vas pohvatat koliko ispisete stranica:)
    Sretan dan zena svima.. ❤🌹

• Anuska-st
    08. Ožujak 2017. 21:45

Ugl ginic nam je rekao da je vrlo vjerovatno deckic ali nije sto posto pa cemo cekat iduci pregled.. dobila samo po kila jupiii 🙂
    Jeste vi cure isle na kombinirani test? Ja ovaj put nisan 31 god drugi porod gin rekao da ne treba a s prvim sam isla iako jos pogotovo nisam trebala jer sam imala 27 kao..
    I mene svrbi drobic i leda me vec pocela bolit i kukovi i trne mi ona strana na kojoj spavan.. sve mi se to nekako cini prerano jer mi je u prvoj to sve bilo pri kraju 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.