Bok cure, sretan vam dan žena, nadam se da uživate, bar u suncu ;) ! Ja ne znam, ovih par dana nisam se nikako uspjela prijaviti, nekaj su zeznuli s prijavama na forum a ja baš s pitanjima :D
1) Da li koga svrbi trbuh ? Mene dosta, nije velik i non stop se mažem jer pretpostavljam da je zbog rastezanja kože, nisu se pojavile nikakve strije ali su se zato pojavili ...kao neki blag mjestimični crvenkasti osip koji sat vremena splasne, pa opet malo bukne....da više pripazim na prašak s kojim perem veš?
2) 23. mi je tjedan i u zadnja dva tjedna trbuščić je evidentno narastao :D Je li ovo to čuveno razdoblje naglog rasta? Je li se još netko tek nakon 21. tjedna počeo osjećati (super) trudno?
AnnaFit, kao da ja pišem post:-) Mene ti trbuh svrbi i to baš, i ne samo trbuh. I sa strane i ledja također. Male crvene točkice su ti od češanja, ako se češeš, a pretpostavljam da da. Ja sam baš neki dan pisala kako mi je odjednom narastao trbuh i baš se osjećam super trudno, dobar izraz:-) Da, to je ono razdoblje naglog rasta. Koliko si se udebljala? Sad počinje i to razdoblje, malo većeg dobivanja kg
Ninche i ja imam takva probadanja. Par puta na dan i to jako kratko, onako na trenutke al posto je mali jako aktivan i stalno lupa sam mi da doznanja da je sve ok haha
Mamika ovo za boju ociju haha pa mozda ima netko iz obitelji plave? Mm ima plave i meni je to tak lijepo i bas zelim da to naslijedi od njega :D a osim toga muz mi je celav tj sisa se tako pa mali oce nece mora licit na njega cim se rodi haha osim ak se ne rodi sa kosurinom e onda ce i moj muz pocet sumnjat haha
Uzivajte zene u nasem danu! Ja sam dobila caj u krevet ujutro (inace ja muzu kavu nosim svako jutro haha) a sad sam ga poslala u trgovinu po rucak pa mozda se sjeti i neke cokolade haha
Mene nekako probode kad se ustajem, ali i moja se stalno baca po trbuhu tako da nema panike. Ja sam dobila poruku za Dan žena, budući drugo i ne mogu dobit s obzirom da mi muž nije tu...
Sretan dan žena!!!
Mene sutra čeka kontrola u Vinogradskoj pa me malo hvata panika jer mi prvi OGTT nije bio dobar ( drugi je ), a oni su dosta osjetljivi na to.
U prvoj trudnoci mi se mala puno micala ali blizamci su fascinantni,osjecam se kao da imam hobotnicu u trbuhu.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Blu i Anna, tako i ja! Danas mi je 22+3 tt i svrbi me trbuh, a i grudi! Za trbuh imam osjećaj da je odjednom narastao, negdje prošli tjedan. :) Dosad sam dobila 5kg, baš me zanima koliko ću još. S tim da ne jedem nešto puno više nego prije.
Eh da mamika jos sam nesto htjela napisat. Kad rodim muz ce isto uzet 2 tjedna godisnjeg jer mu se ne isplati ic na porodiljni zbog place pa si nekad mislim da je to pre malo 2 tjedna a nekad si kazem ma ajde za dva tjedna cu ja to sve znat sa bebom ko prava haha
Ne brini,nece ti biti premalo!Sigurna sam da ces se itekako dobro snalaziti za dva tjedna!Kod nas ocevi dobiju tri dana fraj povodom rodjenja djeteta bez obzira na godisnji!Je li tako i kod vas?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pandice..Zaboravih....Moj tata ima plave oci pa je vjerojatno otuda to doslo!Al muz mi je tvrdoglav ko magarac pa eto,njemu to nista ne znaci!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozz. Nova sam ovdje. 😊 Za pocetak, tko sve ima termin krajem 8.mj.? I btw sretan Dan zena! 🌷🌹🌼🌺
https://lbdf.lilypie.com/QaIj.png
Cure, sretan vam dan žena! Jučer bili na pregledu sve je u redu, sad smo 7,73 cm. Danas rekla šefu...tako ostao u čudu i zbunjen..pitao me samo do kad ću radit...imali smo 2 minute između sastanka tako da do ugovora nismo došli. Ja sam sad mirnija i bolje spavam :-)
Bok cure, sretan vam dan žena, nadam se da uživate, bar u suncu ;) ! Ja ne znam, ovih par dana nisam se nikako uspjela prijaviti, nekaj su zeznuli s prijavama na forum a ja baš s pitanjima :D
1) Da li koga svrbi trbuh ? Mene dosta, nije velik i non stop se mažem jer pretpostavljam da je zbog rastezanja kože, nisu se pojavile nikakve strije ali su se zato pojavili …kao neki blag mjestimični crvenkasti osip koji sat vremena splasne, pa opet malo bukne….da više pripazim na prašak s kojim perem veš?
2) 23. mi je tjedan i u zadnja dva tjedna trbuščić je evidentno narastao :D Je li ovo to čuveno razdoblje naglog rasta? Je li se još netko tek nakon 21. tjedna počeo osjećati (super) trudno?
Sretan Dan žena svima nama!
AnnaFit157, daaaa, vidjet ćeš kako će sad naglo početi rasti...a tek dok uđeš u 3. semestar. Meni je kolegica na poslu danas rekla kak mi je od jučer narastao trbuh, hehe, tako me to nasmijalo... Ja sutra punim 28. tjedana tako da je službeno gotov prvi tjedan trećeg tromjesečja! Osjećam se super-pregnant! Dobila sam 9 kg ali sve je nekud otišlo u trbuh i ponešto u noge i dupe...a isto ne jedem ništa više nego uobičajeno. Doručak su mi danas bili breakfast keksi + kava, a sad sam ručala salatu s tunom i maslinovim uljem. Još popodne neko varivo i kasnije eko voće i to je to...ali kilice idu hehe!
Sortiraj odgovore
Najstariji