Ofnica, blago tebi.... uživaj sad doma.. Lagertha još malo....
Ja imam još 6 tjedana, luda sam već... ne da mi se više biti ovdje....
blu5 8.7.2017. C
maruska 8.7.2017. D
donna83 8.7.2017. D
Elen 8.7.2017. D
Asti!!!:-)))))
Za listu- da nam popravim prosjek. Mi čekamo curu :-) Tako bar ispalo na harmonyju…
Danas ću ić po bademovo ulje i babybonus..kreče mazanje… Ako neko negjde vidi duge tajce trudničke nek javi pliz..
Mici supr!Ako je po Harmonyu, nema greške:-)
Ok,hvala!Ma najbitnije su mi hlace!Jer dosad sam nosila trenirke,al zbilja vise ne mogu!Kad padnu ispod trbuha,nije ugodno!Ne mogu ni sjedit jer me steze!Tak da sam mislila uzeti dvoje hlace,par tunila i jedne tajice -za po kuci!Ne volim ih nosit jer imam dugacke i tanke noge,ali doma me nitko ne vidi!😆
Vi koje ste ste na pocetku treceg tromjesjecja,jeste skinule prstenje s ruku?Ja se jucer namucila,ali muz uskocio pa sam uspjela!
Ja sam ihbila skinula, no onda sam ihopet vratila. Ne otičem za sad. Mislim da ću ih opet skinuti uskoro, za svaki slučaj.
Inace ga skinem bez problema no jucer sam skuzila da je vrag odnio salu!Sumnjam da je oticanje u pitanju prije bih rekla da su moje kile!U odnisu na moju idealnu kilazu,koja bi bila 68-70 kg,ja imam 90!!!!Zbilja previse!Nije dobro ni za zdravlje!Ali time cu se bavit nakon poroda,sad bome ne!
Ma kod mene je ista stvar. Moja bi idealna kilaža bila58 kila na 168 cm, a imam 77 (po vazikodginekologa imam 80). Samo ja ne radim frku oko kila ako mi je BMI normalan.
Meni ruke ne otiču nego noge za poludit…jučer sam pekla kolače za posao pošto mi je danas zadnji dan, do 23:30 su mi noge bile kao balvani, komaaaaaa! Ja sam zatrudnila s 57,5 na 164 (idealna mi je 55-56), a sad s punih 28tj imam 66,5 ujutro. Nadam se da danas popodne kod doktorice vaga neće premašivati 67,5 uffff!
Ja još ne otičem, samo trbuh buja iz dana u dan:-)
blu5 8.7.2017. C
maruska 8.7.2017. D
donna83 8.7.2017. D
Elen 8.7.2017. D
Asti!!!:-)))))
Hehe, još jedan dečko , AnnaFit157 : 10.7. D :D
Ofnice Dobro da si spomenula Cvjetni!Njega se uopce nisam sjetila!Mislim da cu prvo tamo
,a onda u cc istok!
Lagertha Svaka cura dva decka!😂😂😂😂😂😂😂😉Jadni oni!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni je pregled u ponedjeljak i bas me zanima koliko sam se udebljala..do sad nisam dobila ni 2kg a 28+1 sam..pa se nadam pomaku nekom..a trbuh mi je bas narastao,a guza i noge su malo narasle..tako da jos uvijek stanem u stare trenirke i tajice,a cak u tajicama mi je najudobnije..stare majce su mi sad vec male,trbuh viri haha,al sam uzela par M velicine i te su mi super..i nadam se da jos samo 3tjedna radim pa cu napokon odmarat i u miru pripremat sve za bebaca 😀
Lagertha hvala za update,bas si se potrudila 😊😊
Jaoo nasi deckici ce se morat borit za cure hehe 😂
Mi čekamo dečka također :D Bit će to neka opaka generacija..
Ja sam u dilemi dal kupovat još neke trudničke hlače ili je bolje haljine s obzirom da ide toplije vrijeme, Još 4 tjedna na poslu, pa na GO. Jedva čekam
Cure, hm u cvjetnom ima najbolji izbor trudnicke robe, isplati se otići ;)
Netko je pitao za njihove tajice, preudobne su, ne izlazim iz njih
I stvarno nas ima jako puno početkom srpnja, možda se negdje i sretnemo po rodilištima ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji