Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    09. Ožujak 2017. 07:18

Jutrekooooo!!!!Cure,koji h&m ima trudnicku obleku?Muz me pocastio ruzom i sopingom za Dan zena,a ne da mi se svaki trg centar obilazit!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Carmen012
    09. Ožujak 2017. 07:31

Ja sam kupovala trudničke hlače u H&M-u i jako sam zadovoljna. Jedne su bile 220 kn, a neke tamno sive ( skoro crne) sam nasla na popustu za 100 kn. Jako su mi udobne, mekane a u nogama uske kakve volim.

mici_0555
    09. Ožujak 2017. 07:38

H&M u Areni drži trudničku mislim jedini.. A u City west c&a drži isto trudničko al je malo ostalo.
    Ja si gledam naručit preko asosa..ima super stvari. Ne znam jedino kaj ću s vjenčanicom a i haljinom za svadbu od frendice...Sad kad sam službeno trudna da i šef zna...prelazim na haljine...kak sam puno u autu i sjedim za kompom poludim s tim hlačama..sve me žulja..čak i moje L trudničke a inače nosim S heheh al možebit da je to psiha kao da ne stežem trbuh.. Kupila sam si u h&m na normalnom odjelu za 100 kn pamučne haljine isto L da mi je fino to mi se sad fora. Koje kreme za strilje koristite, imate kaj za preporučit?

mrva2017
    09. Ožujak 2017. 08:27

H&M na istoku ima isto trudničku odjeću...
    ja osobno samo kupujem trudničke hlače,... košulje si uzimam šire, ionako je to u modi pa da ih mogu nositi i kasnije... 

mamika3
    09. Ožujak 2017. 08:42

Ok,hvala!Ma najbitnije su mi hlace!Jer dosad sam nosila trenirke,al zbilja vise ne mogu!Kad padnu ispod trbuha,nije ugodno!Ne mogu ni sjedit jer me steze!Tak da sam mislila uzeti dvoje hlace,par tunila i jedne tajice -za po kuci!Ne volim ih nosit jer imam dugacke i tanke noge,ali doma me nitko ne vidi!😆
    Vi koje ste ste na pocetku treceg tromjesjecja,jeste skinule prstenje s ruku?Ja se jucer namucila,ali muz uskocio pa sam uspjela!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    09. Ožujak 2017. 08:52

Mici, ja se mažem u posljednje vrijeme Holyplant bademovim uljem, a od početka sam se mazala Biobaza losionom za mame i trudnice, ali mi se miris bio pregadio..Dosta je intenzivan.. Također imam Biobazin Gel za tuširanje kojeg namažem samo u području grudi i trbuha :)  Čitala sam dosta o bademovom ulju i sve pozitivni komentari ;)

09. Ožujak 2017. 08:55

mamika3

Ok,hvala!Ma najbitnije su mi hlace!Jer dosad sam nosila trenirke,al zbilja vise ne mogu!Kad padnu ispod trbuha,nije ugodno!Ne mogu ni sjedit jer me steze!Tak da sam mislila uzeti dvoje hlace,par tunila i jedne tajice -za po kuci!Ne volim ih nosit jer imam dugacke i tanke noge,ali doma me nitko ne vidi!😆
    Vi koje ste ste na pocetku treceg tromjesjecja,jeste skinule prstenje s ruku?Ja se jucer namucila,ali muz uskocio pa sam uspjela!

Ja sam ih bila skinula, no onda sam ih opet vratila. Ne otičem za sad. Mislim da ću ih opet skinuti uskoro, za svaki slučaj.

mamika3
    09. Ožujak 2017. 09:09

Lagertha

mamika3

Ja sam ihbila skinula, no onda sam ihopet vratila. Ne otičem za sad. Mislim da ću ih opet skinuti uskoro, za svaki slučaj.

Inace ga skinem bez problema no jucer sam skuzila da je vrag odnio salu!Sumnjam da je oticanje u pitanju prije bih rekla da su moje kile!U odnisu na moju idealnu kilazu,koja bi bila 68-70 kg,ja imam 90!!!!Zbilja previse!Nije dobro ni za zdravlje!Ali time cu se bavit nakon poroda,sad bome ne!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

09. Ožujak 2017. 09:15

mamika3

Lagertha

mamika3

Ja sam ihbila skinula, no onda sam ihopet vratila. Ne otičem za sad. Mislim da ću ih opet skinuti uskoro, za svaki slučaj.

Inace ga skinem bez problema no jucer sam skuzila da je vrag odnio salu!Sumnjam da je oticanje u pitanju prije bih rekla da su moje kile!U odnisu na moju idealnu kilazu,koja bi bila 68-70 kg,ja imam 90!!!!Zbilja previse!Nije dobro ni za zdravlje!Ali time cu se bavit nakon poroda,sad bome ne!

Ma kod mene je ista stvar. Moja bi idealna kilaža bila 58 kila na 168 cm, a imam 77 (po vazi kod ginekologa imam 80). Samo ja ne radim frku oko kila ako mi je BMI normalan.

• blu5
    09. Ožujak 2017. 09:20

AnnaFit157

blu5

AnnaFit, kao da ja pišem post:-) Mene ti trbuh svrbi i to baš, i ne samo trbuh. I sa strane i ledja također. Male crvene točkice su ti od češanja, ako se češeš, a pretpostavljam da da. Ja sam baš neki dan pisala kako mi je odjednom narastao trbuh i baš se osjećam super trudno, dobar izraz:-) Da, to je ono razdoblje naglog rasta. Koliko si se udebljala? Sad počinje i to razdoblje, malo većeg dobivanja kg

E da, iritantne crvene točkice!!!! :/ -…..udebljala se oko 3 kg i nešto grama kroz 23 tjedna. Sve štima, o'šlo sve u bušu (mali je super težak, bar je bio na zadnjem pregledu) …koliko si ti dobila?

Isto 3 kg na zadnjem pregledu, sad već i 4 kg sigurno:.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.