Cure danas sam u toku prijepodneva 3 puta osjetila jako kratkotrajno probadanje skroz nisko u rodnici. Odtad mirujem i dobro je. Beba se javila popodne s par udaraca. Dal je netko imao slicno iskustvo?
Trbuh mi je zadnjih dana cesto tvrd.
U 26.tt sam.
Meni je tako bilo u subotu. Navodno vec BH kontrakcije. Smirilo se nakon nekog vremena. Ja sam isto usporila, odnosno legla sam dok nije proslo. S time da se meni sirilo i u kicmu.
Joj evo nisam jedina,a imam pregled tek za 4tjedna, huh tko ce do tad izdrzat.
Evo ja sa pregleda i potvrdio mi doktor da su to kontrakcije i da je sve normalno. Ukoliko se ne smiri nakon 2h moze se uzeti Normabel 2×2mg. Meni se smirilo nakon sto sam malo legla.
Bili smo na 4d danas i nije se htio okrenuti tako da ga nismo uspjeli vidjeti, a doktor si je zaista dao truda. I setala sam izmedu i pojela bombon. Uglavnom dao nam je novi termin za petak u nadi da ce se okrenuti. Ali je napravio sva moguca mjerenja dok smo cekali i malac je zdrav. Zeza, ali je zdrav.
Joj super bas mi je drago da je sve u redu, malo si me utjesila kad je tebi doktor rekao da su to kontrakcije i da je to normalno. Kakvi ce tek biti trudovi i porodajna bol
Cure danas sam u toku prijepodneva 3 puta osjetila jako kratkotrajno probadanje skroz nisko u rodnici. Odtad mirujem i dobro je. Beba se javila popodne s par udaraca. Dal je netko imao slicno iskustvo?
U 26.tt sam.
Meni je tako bilo u subotu. Navodno vec BH kontrakcije. Smirilo se nakon nekog vremena. Ja sam isto usporila, odnosno legla sam dok nije proslo. S time da se meni sirilo i u kicmu.
Evo ja sa pregleda i potvrdio mi doktor da su to kontrakcije i da je sve normalno. Ukoliko se ne smiri nakon 2h moze se uzeti Normabel 2×2mg. Meni se smirilo nakon sto sam malo legla.
Bili smo na 4d danas i nije se htio okrenuti tako da ga nismo uspjeli vidjeti, a doktor si je zaista dao truda. I setala sam izmedu i pojela bombon. Uglavnom dao nam je novi termin za petak u nadi da ce se okrenuti. Ali je napravio sva moguca mjerenja dok smo cekali i malac je zdrav. Zeza, ali je zdrav.
Joj super bas mi je drago da je sve u redu, malo si me utjesila kad je tebi doktor rekao da su to kontrakcije i da je to normalno. Kakvi ce tek biti trudovi i porodajna bol
Bit će ajme i joj:-)Al prođe, i to je to, gotovo! Nekako sa ovim vremenskim odmakom i dva poroda, mogu reći da je najlakše rodit!Problemi počnu kad dođeš doma iscrpljena i nikakva sa bolovima, a beba traži svoje...To je zeznuto, ali prođe i to relativno brzo. Treba definitivno imati pomoć barem tjedan-dva.
Moj je bebač s 24tj na 4d imao 715g hehe, sad me baš zanima kako će sad biti, idem u četvrtak na pregled i bit će mi točno 28tj. Preko 4d mi se učinilo da liči na taticu hehe, u području čela i ustiju…a ima bradu u špic na mene hehe! Tak mi se zasad učinilo, vidjet ćemo kad se rodi.
Mene ustvari zanima da li će biti na mene (ginger, svjetloput) ili na tatu (crnokos, tamnije puti).Moj buraz je rekao da mora biti ginger jer nas je premalo.
Meni su nekako i jedno i drugo na tatu..ne vidim ništa svoje, iako mali se mijenja pa više nije toliko isti muž, ali nije ni na mene baš
Bili na pregledu.. sve super.. 16 tjedan.. izgleda da je deckic ali nije jos sto posto..
Opa! Pa mi smo terminuše! :) Naš se danas proslavio sa pišonjom, tvoj je stidljiviji? Znam da si nestrpljiva ali i to iščekivanje potvrde spola ima svojih čari. Baš posebno uzbuđenje koje se ne može usporediti sa ničim.
Baš sam rekla mami maloprije kako je epidemija dečkića, a prošle godine mi je frendica rodila curku i znam za još par poznanica iz rekla-kazala da su isto cure rodile. Još kad uzmem u obzir kako smo se kao brucošice znale zezati da je manjak muških…nove cure će imati super izbor :) :) u pravu ste!
I sad kad je službeno dečko, tatek se premišlja oko imena i eto nas dva koraka nazad :D čeka nas veselih 5 mjeseci.
MI sutra idemo na pregled…ulazimo u 16.tjedan…svi ukucani misle da je decko😂…bumo vidli sutra!Ja sam uvijek u komi prije pregleda…u strahu dal je sve ok
Aaaa javiii kako je prošlo! :)
I kod mene su neki brijali da je dečko no moja loša intuicija je sve nadjačala i eto ga sad, najbolje pustiti mališi da se pokaže kod doktora bez ikakvog predosjećaja.
Budeš se noćas naspavala kad ti potvrde da je sve ok. Tako sam i ja noćas, spavala kao top, najslađi san je poslije pregleda.
Cure, sretan vam svima dan žena! :) Želim vam neki kolač ili cvjetak danas :)
I brat i ja smo na mamu, a ista je bila kombinacija: crnokos otac i ginger mama. Dok je moja mama pokupila boju kose od oca, a mama joj je bila crnokosa (ujak je smeđokos). Tako da nema pravila Moj djed je imao valjda 8 braće i sestara pa su neki tamnokosi, a neki ginger. Od mog ujaka jedan sin je pak ginger, iako ni ujak ni njegova žena nisu - valjda je naslijedio od djeda.
U 26.tt sam.
Bit će ajme i joj:-)Al prođe, i to je to, gotovo! Nekako sa ovim vremenskim odmakom i dva poroda, mogu reći da je najlakše rodit!Problemi počnu kad dođeš doma iscrpljena i nikakva sa bolovima, a beba traži svoje…To je zeznuto, ali prođe i to relativno brzo. Treba definitivno imati pomoć barem tjedan-dva.
Mislim da ce Mm uzeti godisnji kad rodim!Njih je puno u firmi pa se nadam da ce mu izaci ususret!Dva tjedna plus tri dana,dovoljno da dodjem k seb!Naravno,pod uvjetom da sve bude ok!!Najbitnije mi je da je ovo dvije zbrinuto sa skolom i vrticem i da uspijem skuhat!prasina moze cekat,a peglat cu prije nego krenu u vrtic i skolu,ujutro....Ma bumo nekak!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ninche i ja imam takva probadanja. Par puta na dan i to jako kratko, onako na trenutke al posto je mali jako aktivan i stalno lupa sam mi da doznanja da je sve ok haha
Mamika ovo za boju ociju haha pa mozda ima netko iz obitelji plave? Mm ima plave i meni je to tak lijepo i bas zelim da to naslijedi od njega :D a osim toga muz mi je celav tj sisa se tako pa mali oce nece mora licit na njega cim se rodi haha osim ak se ne rodi sa kosurinom e onda ce i moj muz pocet sumnjat haha
Uzivajte zene u nasem danu! Ja sam dobila caj u krevet ujutro (inace ja muzu kavu nosim svako jutro haha) a sad sam ga poslala u trgovinu po rucak pa mozda se sjeti i neke cokolade haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Eh da mamika jos sam nesto htjela napisat. Kad rodim muz ce isto uzet 2 tjedna godisnjeg jer mu se ne isplati ic na porodiljni zbog place pa si nekad mislim da je to pre malo 2 tjedna a nekad si kazem ma ajde za dva tjedna cu ja to sve znat sa bebom ko prava haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji