Čestitam svimanauspješnim pregledima
Meni je mama poklonila jastuk za dojenjei meni se sviđa! Noćas sam spavala s njim i sad mi se lakše namjestiti.
Dobiti ću rabljena Jane Nomad 3 u 1 kolica pa ću onda kasnije možda kupiti neka jogging kolica. Čitala sam da i tako se ne preporučuje trčati s kolicama do 6 mjeseca. Da li si ti Ofnice možda to istraživala?
Ej Lagertha, nisam ti ja tako napredna...mislim da si ti više sporski tip od mene, ali vidiš vidiš, dobra ideja...fora su mi one mame po Jarunu koje joggiraju i voze bebače, možda ćemo ti i ja tako skupa hehe! Mi smo naručili Bebetto Murano tak da ne znam jel su ona prilagođena za jogging, ali u svakom slučaju, ako ništa, budem baš brzo hodala s njima...
Tek sam se prošle godine ispraksirala u rolanju, tak da mi je baš žao što više ne mogu sad na proljeće rolati, jedino tamo na jesen...kad bebač malo poraste pa ga mužić bude mogao pričuvati dok mama ide tesati guzu i noge hehe :-)
Ugl ginic nam je rekao da je vrlo vjerovatno deckic ali nije sto posto pa cemo cekat iduci pregled.. dobila samo po kila jupiii 🙂
Jeste vi cure isle na kombinirani test? Ja ovaj put nisan 31 god drugi porod gin rekao da ne treba a s prvim sam isla iako jos pogotovo nisam trebala jer sam imala 27 kao..
I mene svrbi drobic i leda me vec pocela bolit i kukovi i trne mi ona strana na kojoj spavan.. sve mi se to nekako cini prerano jer mi je u prvoj to sve bilo pri kraju 😳
Renchy, ako ti je nuhalni nabor ok, koji ti može izmjeriti sam ginić na pregledu, nema potrebe za probirom...ja sam išla jer je moj svekar (isto ginić po struci) htio da sve odradim školski (prvo unuče mu je to), ali pošto mi je moja ginekologica rekla da je nabor 0,9, nisam se brinula nego sam to išla rutinski odraditi. Da se samo mene pitalo ne bih išla...ali dobila slobodni dan i bilo besplatno na uputnicu pa rekoh zašto ne...
A da... ja jedva čekam potrčati ponovno. Nadam se već nakon mjesec-dva, ali vidjeti ćemo kako će ići oporavak. Mislim da ta kolica nisu za jogging, kolica za jogging imaju kočnice i tri kotača. Bila sam sad pojela bananu i ovaj mali u trbuhu je poludil, nikad me prije nije tako jako udaral iznutra Nema više banana za njega.
Jutrekooooo!!!!Cure,koji h&m ima trudnicku obleku?Muz me pocastio ruzom i sopingom za Dan zena,a ne da mi se svaki trg centar obilazit!
U ZG po zadnjoj info, trudničku odjeću ima H&M Cvjetni i H&M Arena, ali u Areni skroz mali izbor...najbolje na Cvjetnom, imaju baš odjel za trudnice u podrumu. I ja se nabrijavam da odem. Navodno ima i trudničke odjeće u C&A i netko je pisao za Manu... I ja moram obnoviti pothitno neke tajice i majice jer mi je muž jučer rekao da nemrem baš više nositi svoje normalne trenirke i majice veličine S kao prije trudnoće, veli "sad sve puca po tebi...moraš ono malo šire nositi"...strgala sam se...
Lagertha
Ajme 4 nas je s terminom 08.07. , ja sam danas 22+5 i maleni se već par dana počeo migoljit, divan je osjećaj, divan..čak i vidim kad trbuh lagano poskoći
Idući tjedan imam OGTT, i kontrolu (jedva čekam da vidim koliko je narastao)..
Za listu- da nam popravim prosjek. Mi čekamo curu :-) Tako bar ispalo na harmonyju...
Danas ću ić po bademovo ulje i babybonus..kreče mazanje... Ako neko negjde vidi duge tajce trudničke nek javi pliz..
Za mazanje koristim bademovo ulje što rade u ljekarni..super mi je, poslije svakog tuširanja se namažem i baš je nahranjena koža..a trbuh mi je baš narastao..kao da sam progutala loptu, sve me strah kakav bude za 2mj
Trudničke tajice sam dobila, kupljene su mama nova, i odlične su, jako udobne..
ima i h&m trudničkih tajica... ne znam jel su dobre, ja sam samo hlače uzimala....
Ok,hvala!Ma najbitnije su mi hlace!Jer dosad sam nosila trenirke,al zbilja vise ne mogu!Kad padnu ispod trbuha,nije ugodno!Ne mogu ni sjedit jer me steze!Tak da sam mislila uzeti dvoje hlace,par tunila i jedne tajice -za po kuci!Ne volim ih nosit jer imam dugacke i tanke noge,ali doma me nitko ne vidi!😆
Vi koje ste ste na pocetku treceg tromjesjecja,jeste skinule prstenje s ruku?Ja se jucer namucila,ali muz uskocio pa sam uspjela!
Ja sam ihbila skinula, no onda sam ihopet vratila. Ne otičem za sad. Mislim da ću ih opet skinuti uskoro, za svaki slučaj.
Inace ga skinem bez problema no jucer sam skuzila da je vrag odnio salu!Sumnjam da je oticanje u pitanju prije bih rekla da su moje kile!U odnisu na moju idealnu kilazu,koja bi bila 68-70 kg,ja imam 90!!!!Zbilja previse!Nije dobro ni za zdravlje!Ali time cu se bavit nakon poroda,sad bome ne!
Ma kod mene je ista stvar. Moja bi idealna kilaža bila58 kila na 168 cm, a imam 77 (po vazikodginekologa imam 80). Samo ja ne radim frku oko kila ako mi je BMI normalan.
Meni ruke ne otiču nego noge za poludit...jučer sam pekla kolače za posao pošto mi je danas zadnji dan, do 23:30 su mi noge bile kao balvani, komaaaaaa! Ja sam zatrudnila s 57,5 na 164 (idealna mi je 55-56), a sad s punih 28tj imam 66,5 ujutro. Nadam se da danas popodne kod doktorice vaga neće premašivati 67,5 uffff!
Jutrekooooo!!!!Cure,koji h&m ima trudnicku obleku?Muz me pocastio ruzom i sopingom za Dan zena,a ne da mi se svaki trg centar obilazit!
U ZG po zadnjoj info, trudničku odjeću ima H&M Cvjetni i H&M Arena, ali u Areni skroz mali izbor…najbolje na Cvjetnom, imaju baš odjel za trudnice u podrumu. I ja se nabrijavam da odem. Navodno ima i trudničke odjeće u C&A i netko je pisao za Manu… I ja moram obnoviti pothitno neke tajice i majice jer mi je muž jučer rekao da nemrem baš više nositi svoje normalne trenirke i majice veličine S kao prije trudnoće, veli "sad sve puca po tebi…moraš ono malo šire nositi"…strgala sam se…
Modni mačak. Moram još izdržati 7 dana posla s ovom odjećom, a nakon toga će biti lakše.
Sortiraj odgovore
Najstariji