Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    08. Ožujak 2017. 13:32

mici_0555

Cure, sretan vam dan žena! Jučer bili na pregledu sve je u redu, sad smo 7,73 cm. Danas rekla šefu…tako ostao u čudu i zbunjen..pitao me samo do kad ću radit…imali smo 2 minute između sastanka tako da do ugovora nismo došli. Ja sam sad mirnija i bolje spavam :-)

Ajde, napokon ti je pao kamen sa srca mici_0555!

Ofnica
    08. Ožujak 2017. 13:36

mamika3

Pandica1510

Eh da mamika jos sam nesto htjela napisat. Kad rodim muz ce isto uzet 2 tjedna godisnjeg jer mu se ne isplati ic na porodiljni zbog place pa si nekad mislim da je to pre malo 2 tjedna a nekad si kazem ma ajde za dva tjedna cu ja to sve znat sa bebom ko prava haha

Ne brini,nece ti biti premalo!Sigurna sam da ces se itekako dobro snalaziti za dva tjedna!Kod nas ocevi dobiju tri dana fraj povodom rodjenja djeteta bez obzira na godisnji!Je li tako i kod vas?

Moj je u državnoj službi pa dobije plaćenog dopusta 5 dana hehe :-) da, da, to je povrh godišnjeg...
    U svakj firmi je zakonski određeno da za rođenje djeteta dobivaju dani plaćenog dopusta, samo svaki poslodavac internim aktom (pravilnikom o radu) propisuje koliko je to dana...mislim da je praksa od 2-5, ovisno o poslodavcu.
    Ako ne znate koliko je to, nek vam muževi pitaju u svom računovodstvu koliko je dana određeno pravilnikom.

• blu5
    08. Ožujak 2017. 13:49

mici_0555

Cure, sretan vam dan žena! Jučer bili na pregledu sve je u redu, sad smo 7,73 cm. Danas rekla šefu…tako ostao u čudu i zbunjen..pitao me samo do kad ću radit…imali smo 2 minute između sastanka tako da do ugovora nismo došli. Ja sam sad mirnija i bolje spavam :-)

Bravo Mici, skinula si teret sada sa sebe. Sad lipo mirni i opušteno, rekla si na vrime:-)

• blu5
    08. Ožujak 2017. 13:50

Ofnica

AnnaFit157

Bok cure, sretan vam dan žena, nadam se da uživate, bar u suncu ;) ! Ja ne znam, ovih par dana nisam se nikako uspjela prijaviti, nekaj su zeznuli s prijavama na forum a ja baš s pitanjima :D

1) Da li koga svrbi trbuh ? Mene dosta, nije velik i non stop se mažem jer pretpostavljam da je zbog rastezanja kože, nisu se pojavile nikakve strije ali su se zato pojavili …kao neki blag mjestimični crvenkasti osip koji sat vremena splasne, pa opet malo bukne….da više pripazim na prašak s kojim perem veš?

2) 23. mi je tjedan i u zadnja dva tjedna trbuščić je evidentno narastao :D Je li ovo to čuveno razdoblje naglog rasta? Je li se još netko tek nakon 21. tjedna počeo osjećati (super) trudno?

Sretan Dan žena svima nama!
    AnnaFit157, daaaa, vidjet ćeš kako će sad naglo početi rasti…a tek dok uđeš u 3. semestar. Meni je kolegica na poslu danas rekla kak mi je od jučer narastao trbuh, hehe, tako me to nasmijalo… Ja sutra punim 28. tjedana tako da je službeno gotov prvi tjedan trećeg tromjesečja! Osjećam se super-pregnant! Dobila sam 9 kg ali sve je nekud otišlo u trbuh i ponešto u noge i dupe…a isto ne jedem ništa više nego uobičajeno. Doručak su mi danas bili breakfast keksi + kava, a sad sam ručala salatu s tunom i maslinovim uljem. Još popodne neko varivo i kasnije eko voće i to je to…ali kilice idu hehe!

Ajme Ofnice, još samo 12 tjedana!!!To je tako malo! 

mamika3
    08. Ožujak 2017. 13:56

blu5

Ofnica

AnnaFit157

Bok cure, sretan vam dan žena, nadam se da uživate, bar u suncu ;) ! Ja ne znam, ovih par dana nisam se nikako uspjela prijaviti, nekaj su zeznuli s prijavama na forum a ja baš s pitanjima :D

1) Da li koga svrbi trbuh ? Mene dosta, nije velik i non stop se mažem jer pretpostavljam da je zbog rastezanja kože, nisu se pojavile nikakve strije ali su se zato pojavili …kao neki blag mjestimični crvenkasti osip koji sat vremena splasne, pa opet malo bukne….da više pripazim na prašak s kojim perem veš?

2) 23. mi je tjedan i u zadnja dva tjedna trbuščić je evidentno narastao :D Je li ovo to čuveno razdoblje naglog rasta? Je li se još netko tek nakon 21. tjedna počeo osjećati (super) trudno?

Sretan Dan žena svima nama!
    AnnaFit157, daaaa, vidjet ćeš kako će sad naglo početi rasti…a tek dok uđeš u 3. semestar. Meni je kolegica na poslu danas rekla kak mi je od jučer narastao trbuh, hehe, tako me to nasmijalo… Ja sutra punim 28. tjedana tako da je službeno gotov prvi tjedan trećeg tromjesečja! Osjećam se super-pregnant! Dobila sam 9 kg ali sve je nekud otišlo u trbuh i ponešto u noge i dupe…a isto ne jedem ništa više nego uobičajeno. Doručak su mi danas bili breakfast keksi + kava, a sad sam ručala salatu s tunom i maslinovim uljem. Još popodne neko varivo i kasnije eko voće i to je to…ali kilice idu hehe!

Ajme Ofnice, još samo 12 tjedana!!!To je tako malo!

He he..Pridruzujem se odbrojavanju!Jedva cekam da se rodi i da ju vidim!Mislim da cu imati 1001 slikicu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Rozaa
    08. Ožujak 2017. 14:06

gala_28

Rozaa

gala_28

Renata Renchy

Bili na pregledu.. sve super.. 16 tjedan.. izgleda da je deckic ali nije jos sto posto..

Opa! Pa mi smo terminuše! :) Naš se danas proslavio sa pišonjom, tvoj je stidljiviji? Znam da si nestrpljiva ali i to iščekivanje potvrde spola ima svojih čari. Baš posebno uzbuđenje koje se ne može usporediti sa ničim.

Baš sam rekla mami maloprije kako je epidemija dečkića, a prošle godine mi je frendica rodila curku i znam za još par poznanica iz rekla-kazala da su isto cure rodile. Još kad uzmem u obzir kako smo se kao brucošice znale zezati da je manjak muških…nove cure će imati super izbor :) :) u pravu ste!

I sad kad je službeno dečko, tatek se premišlja oko imena i eto nas dva koraka nazad :D čeka nas veselih 5 mjeseci.

MI sutra idemo na pregled…ulazimo u 16.tjedan…svi ukucani misle da je decko😂…bumo vidli sutra!Ja sam uvijek u komi prije pregleda…u strahu dal je sve ok

Aaaa javiii kako je prošlo! :)
    I kod mene su neki brijali da je dečko no moja loša intuicija je sve nadjačala i eto ga sad, najbolje pustiti mališi da se pokaže kod doktora bez ikakvog predosjećaja.

Budeš se noćas naspavala kad ti potvrde da je sve ok. Tako sam i ja noćas, spavala kao top, najslađi san je poslije pregleda.

Cure, sretan vam svima dan žena! :) Želim vam neki kolač ili cvjetak danas :)

Pregled je prosao super...bio je i muzic samnom...ali nismo otkrili spol.Nema veze....sad sam mirnija.Dan prije pregleda i u cekaoni sam koma...danas me sestra smirivala dok mi je mjerila tlak😄.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• blu5
    08. Ožujak 2017. 14:30

Rozaa, nemoj se toliko nervirat, barem pokušaj. Sve je ok, nemaš nikakvih naznaka da nešto nije dobro, pa se probaj malo opustit.

mamika3
    08. Ožujak 2017. 14:38

Roza...Zasto se toliko nerviras?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

08. Ožujak 2017. 15:22

Čestitam svima na uspješnim pregledima
    Meni je mama poklonila jastuk za dojenje  i meni se sviđa! Noćas sam spavala s njim i sad mi se lakše namjestiti. 
    Dobiti ću rabljena Jane Nomad 3 u 1 kolica pa ću onda kasnije možda kupiti neka jogging kolica. Čitala sam da i tako se ne preporučuje trčati s kolicama do 6 mjeseca. Da li si ti Ofnice možda to istraživala? 

08. Ožujak 2017. 17:13

Mamika ovdje muz nazalost nema pravo na tih par dana iako moze ic na porodiljni bez obzira sto ja ne radim ali to nam se ne isplati jer puno skinu placu. Ono sto mi se def svida je to sto ja iako ne radim niti sam ikad radila cu dobivat placu do djetetove 3.god. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.