Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    04. Ožujak 2017. 20:56

blu5

Pandica1510

babuska da, da bas u maternici.Nisam niti ja htjela panicarit, uvijek se trudim prvo pomislit da je to sve normalno
    a onda se bacit u istrazivanje na internetu :D Ali tako uhvati bolit kao da te netko na trenutak ustipi za zivac haha
    blu5 blago nama ako bebe budu tako aktivne i cijeli dan nakon poroda, bit cemo kao zombiji haha

Haha, da!Onako iscrpljene i umorne a beba u svom filmu😊Ja sam dva puta imala razlicito iskustvo.Mali je spavao cili dan kad se rodio a mala je vristala cili dan..ko zna sta ce sad bit.Vjerovatno ovo drugo🤔

He he.....Biti ce nesto izmedju!Moj sin je bio zahtjevan,a sa kceri sam se preporodila

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Ožujak 2017. 20:58

Jel vam se svidja ime Tamara?Znam da su ukusi razliciti,ali ipak pitam!Nema sad neko znacenje,ali osobno mi je dosta zvucno,ne predugacko,nije cesto!I jedno od njih sto koje je muz predlozio,a da mi se svidja!Pa da mu kazem da je lijepo,da vise ne bira.....Ha ha...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Rozaa
    04. Ožujak 2017. 22:42

mamika3

Jel vam se svidja ime Tamara?Znam da su ukusi razliciti,ali ipak pitam!Nema sad neko znacenje,ali osobno mi je dosta zvucno,ne predugacko,nije cesto!I jedno od njih sto koje je muz predlozio,a da mi se svidja!Pa da mu kazem da je lijepo,da vise ne bira…..Ha ha…

Najvaznije je da se tebi i suprugu svida to ime...ja si recimo uvijek poistovjetim ime s nekim koga poznajem...ako mi netko bas i ne odgovara odmah mi je i ime odbojno😂.
    Klincima nemres odoljeti pa to brzo zaboravim😄

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

mici_0555
    05. Ožujak 2017. 06:25

Meni je Tamara jako lijepo ime..znam samo jednu Tamaru i super je cura, ponosna majka 2 djece i baš vrijedna, poštena, vesela...
    Tako da meni se sviđa... a kaj vi kažete na Emanuela..pa i tako će ju zvat Ema. Šogor rekao da bi da se zove Ela,  moj rekao ljepše je Ema..pa se ja sjetila biblijske Emanuele "Bog je s nama" i odma mi leglo...
    E i cure tolko sam strahovala od šefa + ovaj tjedan imala ostavinu obiteljsku sve neke drame, dobila herpes od stresa, glava bolila...na kraju šef opet nije bio u firmi al rekla sam voditeljici mog odjela- ako se sjećate to je ona koja se neljucki ponjela kad mi je mama umirala prije 2 mjeseca...Ugl..nisam mogla vjerovat kako je dobro reagirala..čak je pustila suzu..ipak ima ljuckosti..očito ljudi neke stvari suosječaju a neke ne ugl..bilo joj je drago... e sad još šef sutra i da nažicam ugovor... Kako vi podnosite ove promjene vremena? Jučer me glava rasturala..

05. Ožujak 2017. 09:21

Baš mi je žao Mici što ti je takva situacija u životu, a još si i trudna. Uf! 

mamika3
    05. Ožujak 2017. 11:21

Mici....Emanuela....Ja bi ju zvala Mani!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    05. Ožujak 2017. 11:23

Rozaa

mamika3

Jel vam se svidja ime Tamara?Znam da su ukusi razliciti,ali ipak pitam!Nema sad neko znacenje,ali osobno mi je dosta zvucno,ne predugacko,nije cesto!I jedno od njih sto koje je muz predlozio,a da mi se svidja!Pa da mu kazem da je lijepo,da vise ne bira…..Ha ha…

Najvaznije je da se tebi i suprugu svida to ime…ja si recimo uvijek poistovjetim ime s nekim koga poznajem…ako mi netko bas i ne odgovara odmah mi je i ime odbojno😂.
    Klincima nemres odoljeti pa to brzo zaboravim😄

Joj,da,meni svekrva ima lijepo ime,ali nije bas naj naj,pa se ne mogu prisilit da ju zovem tim imenom!I necu naravno!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sonjiko
    05. Ožujak 2017. 12:06

Mamicaaa

Sonjikocestitam!!! 😊😊
    Uhh neznam koliko,al znam da veci dio nas ocekuje deckica 😀

Hvala Mamiceee 😊😊
    Sad slijedi fun part - odabir imena. Koji su vasi favoriti? Koje su dobre stranice s prijedlozima imena?

"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

• gala_28
    05. Ožujak 2017. 16:06

Pozdrav cure!

(ili ženice - danas me dečko opet nasmijao s tim izrazom, tako je oslovio mamine frendice, ne znam zašto mi je to tako blesavo kad kaže :D )

Jeste uživale jučer u danu?
    Nadam se da jeste! :) Baš sam se sjetila vas sa klokanice jer sam nekad nedavno za isto sunčanih dana pročitala da su neke od vas išle na Maksimir, a mi smo jučer opalili jednu maksimirsku spontanu šetnju sa prijateljima nakon ručka. Hrpaa trudnica i mama sa kolicima. Doslovno smo mimoilazili kolica i preskakali peseke kao u igrici.

Ali otvorila sam sezonu sladoleda (nakon ionako obilne klope) i bila sretna kao malo dijete. 

Odmorite na ovu sivu i trulu nedjelju! :) 

• gala_28
    05. Ožujak 2017. 16:11

Sonjiko

Mamicaaa

Sonjikocestitam!!! 😊😊
    Uhh neznam koliko,al znam da veci dio nas ocekuje deckica 😀

Hvala Mamiceee 😊😊
    Sad slijedi fun part - odabir imena. Koji su vasi favoriti? Koje su dobre stranice s prijedlozima imena?

Jao, najbolje da to sama guglaš. Meni su starci čak poslali linkove nekih stranica sa imenima i totalno su me ubili u pojam s njima jer je popis imena i značenja bio poprilično "narodski/zastarjeli" što nama nije pasalo...ili previše stranih imena (strani linkovi) koja se ne mogu ovdje koristiti. 
    Mislim da su te stranice super ako imate neki uži izbor pa vas zanimaju značenja, podrijetlo, zastupljenost kolika je i gdje i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.