Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babuska03
    06. Ožujak 2017. 11:29

Cure, ja sam prije trudnoće bila yoga praktičar tako da sam s tim nastavila i tijekom trudnoće. Složim si sama sat ili vježbam po videima na youtubeu. Ima ih različitih, kako za iskusnije vježbačice (ne samo yoge) tako i za one koje nisu bile pretjerano aktivne. Prenatal yoga satovi koje možete upisati po našim studijima također nisu loši. Nježniji su, ali se fokusiraju na otvaranje kukova, vježbe disanja i položaje koje ublažavaju bol u donjim leđima, a i osnažuju ih jerbo nam sad trebaju snažni leđni mišići kako bismo nosile težinu bebe.
    Za one koje bi pokušale raditi od kuće, a poput Lagerthe žele raditi na snazi, preporučam ovu curu:
    https://www.youtube.com/watch?v=utINxvh-h9Q
    Na tom Tonic kanalu ćete pronaći par videa, različitih namjena i stvarno nisu loši. Neki su lagani, a na nekima se zaista i oznojite :)) Samo je važno slušati svoje tijelo i stati kad osjetite da treba.

Sundi
    06. Ožujak 2017. 11:37

Lagertha

Sundi

E pitanje ti si iz zagreba ? Di ima nekih dobrih trudnickih vjezbi? Ja sam nekaj kopala i nasla sam pilates.

Pa ima uglavnom samo pilates i yoga nažalost. Bilo bi super kad bi bile negdje vježbe snage za trudnice, to bi nam bilo najkorisnije. Ja sam razmišljala i upisati onu Zagrebačku školu trekinga i to onu sekciju za hodače ili alpsko hodanje, to bi npr. bile isto dobre aktivnosti za trudnice. Također imaš vježbe u vodi u Savskoj, no meni su njihovi termini prekasno ili prerano, jučer sam išla spavati u 21, a počinje u 20:30. Ovaj jutarnji termin bi mi bio super (oko 10 je), ali ja onda radim.

Ma ja i inace ljenjivac :(. Nekak se najbolje osjecam sa svojim kompom u uredu. Ali to tak nebu islo cini mi se.  Nisam dobila puuno kila 3 kila za 18 tjedana.  Ali sam pokupila hrpu ovako usput, tesko mi je sjedit 9 sati. Tak da moram nekaj smisliti.

• tmr28
    06. Ožujak 2017. 12:10

gala_28

Sundi

Lagertha

Samo sam rekreativkaInače sam informatičar i non stop sjedim na poslu pa se zato bavim dosta sportom. No kako sam zatrudnila tako sam možda i previše smanjila kilometražu (prestrašili su me zbog niske posteljice) i na bračnom sam stvarno jela puno previše za doručak jer je bio švedski stol i sve prefinoUpisala sam sada neke trudničke vježbe i ići ću 2 put tjedno na bazen pa će se to stabilizirati.

E pitanje ti si iz zagreba ? Di ima nekih dobrih trudnickih vjezbi? Ja sam nekaj kopala i nasla sam pilates.

Meni je frendica rekla za trudničku jogu na Kvatriću. I vidjela sam kod svog gina plakat isto za neku jogu, sutra idem na pregled pa budem ufotkala plakat (ne bih se pouzdavala u svoje pamćenje :D).
    I kad smo kod fotkanja, brijem da sam upravo došla na super ideju…molim da me netko odgovori ako nema smisla. Ovaj državni gin mi baš nikad ne da sličicu ultrazvuka pa sam se sad sjetila možda sama fotkati ekran? :D
    Malo je sam po sebi mrgud ali baš me briga. Dečko može biti sa mnom tek od idućeg pregleda (valjda) i svaki put mu smotano opisujem kako je izgledala beba a on tužno gleda i vjerojatno si ne može zamisliti.
    Jel itko od vas to radio ili čuo od frendica da su tako fotkale? Možda se ništa neće vidjeti :-/

Moj muž je prva dva puta izvadio mob i slikao i čak snimao filmiće kad se micala curka i nije doktorica ništa rekla....sve ovisi o doktoru...al super se vidlo i na slikama i na filmiću

Ofnica
    06. Ožujak 2017. 12:53

Lagertha

Ofnica

Curke, happy friday!!! Meni ovaj tjedan gotov, i još samo 4 dana sljedeći tjedan, presretna sam!!!

Ajme super!! I tebihappy friday! Jesi isplaniralašto ćeš sve raditi?

Hehe, za početak ću se dva dana pošteno odmoriti! A onda laganini čišćenje stana, priprema dječje robice, skupljanje info što mi sve treba za torbu za bolnicu i za prve bebine dane i tako...i isplanirala sam si svaki dan šetnju oko sat vremena. :-)

• blu5
    06. Ožujak 2017. 13:00

Ofnica, u kojem si ti tjednu sada?

• pusislajer
    06. Ožujak 2017. 13:10

Ja sam u -1 tjednu i stavrno pokusavam biti jebana gdje god stignem da dođem na taj vražij +1 tjedan eh :-)

Ofnica
    06. Ožujak 2017. 13:11

mamika3

Kako stojite sa spavanjem?Mene probudi svaki sum i onda ne mogu zaspat po sat vremena pa se vrtim s boka na bok!Ajme,koja muka!A cim se ja probudim i mala pocne udarati!Jedva cekam da legnem,a na kraju se uopce ne odmorim!😩

Joj i mene nešto krenulo mučiti spavanje...i odjednom sam primjetila da mi spavanje na lijevom boku ne paše više, ali tjeram se zbog bebe. Alternativa je desni bok, a ako se baš nađem na leđima, odmah se krenem okretati na bok. Nekako se i ja uopće ne odmorim...uffff!

• pusislajer
    06. Ožujak 2017. 13:12

Popije jedno litu sperme i kmalo kite i etogac spavas :)  ko beba hi hi hi

mrva2017
    06. Ožujak 2017. 13:14

Ofnica

mamika3

Kako stojite sa spavanjem?Mene probudi svaki sum i onda ne mogu zaspat po sat vremena pa se vrtim s boka na bok!Ajme,koja muka!A cim se ja probudim i mala pocne udarati!Jedva cekam da legnem,a na kraju se uopce ne odmorim!😩

Joj i mene nešto krenulo mučiti spavanje…i odjednom sam primjetila da mi spavanje na lijevom boku ne paše više, ali tjeram se zbog bebe. Alternativa je desni bok, a ako se baš nađem na leđima, odmah se krenem okretati na bok. Nekako se i ja uopće ne odmorim…uffff!

ja sam baš bila u četv na pregledu i pitala doktoricu jer se baš mora ležati na lijevom boku, jer meni više paše desni.. rekla je da se na lijevom mora ako se beba sporije razvija, a dok je god sve ok, da ležim na kojem boku mi paše... i ako bi se kojoj vrtilo, onda leći obavezno na lijevi bok...

• pusislajer
    06. Ožujak 2017. 13:16

mrva2017

Ofnica

mamika3

Joj i mene nešto krenulo mučiti spavanje…i odjednom sam primjetila da mi spavanje na lijevom boku ne paše više, ali tjeram se zbog bebe. Alternativa je desni bok, a ako se baš nađem na leđima, odmah se krenem okretati na bok. Nekako se i ja uopće ne odmorim…uffff!

ja sam baš bila u četv na pregledu i pitala doktoricu jer se baš mora ležati na lijevom boku, jer meni više paše desni.. rekla je da se na lijevom mora ako se beba sporije razvija, a dok je god sve ok, da ležim na kojem boku mi paše… i ako bi se kojoj vrtilo, onda leći obavezno na lijevi bok…

Puno ti pričaš a malo kažeš,meni je doktor rekao da pijem mnogo tekučine po mogučnosti iz čaše staklene da skupi elektrolite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.