Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    03. Ožujak 2017. 15:56

Curke, happy friday!!! Meni ovaj tjedan gotov, i još samo 4 dana sljedeći tjedan, presretna sam!!!

03. Ožujak 2017. 16:10

Ofnica

Curke, happy friday!!! Meni ovaj tjedan gotov, i još samo 4 dana sljedeći tjedan, presretna sam!!!

Ajme super!! I tebi happy friday! Jesi isplanirala što ćeš sve raditi? 

• Anuska-st
    03. Ožujak 2017. 17:38

Meni je gin stavio 21.08 ali po mom izracunu to ce bit sam kraj kolovoza. Tako sam i za prvog bebaca pogodila skoro u dan.. ovo mi je drugi porod i sad mi je sve panika posto vec sve znam kako ide i sta me ceka.. mada kazu da je drugi duplo laksi.. 

mamika3
    03. Ožujak 2017. 19:58

Renata Renchy

Meni je gin stavio 21.08 ali po mom izracunu to ce bit sam kraj kolovoza. Tako sam i za prvog bebaca pogodila skoro u dan.. ovo mi je drugi porod i sad mi je sve panika posto vec sve znam kako ide i sta me ceka.. mada kazu da je drugi duplo laksi..

Je laksi ak imas epiduralnu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    04. Ožujak 2017. 08:56

Ofnica

blu5

Meni podrodiljni 45 dana prije termina počinje 24.05. S obzirom da planiram raditi još dva tjedna u 04. mjesecu pa onda opet dva tjedna GO, komplikacije mi idu od 02.05. s obzirom da je 01.05. praznik.Znači 22 dana komplikacije i onda porodiljni.

Ti i ja onda nekako imamo sličan ritam, radmo negdje do 6 mjeseci, šta je čisto pristojno i za poštenje dosta. Meni je danas evo punih 27 tjedana! Blu5, znači meni 45 dana počinje od 17.4., obzirom da je to Uskrsni ponedjeljak, onda se računa od 18.4.? Nisam to znala…

Ja cu napisat u zahtjevu za GO do tada, a taj mi se dan onda ne racuna obzirom da je praznik

• blu5
    04. Ožujak 2017. 08:59

Pandica1510

babuska da, da bas u maternici.Nisam niti ja htjela panicarit, uvijek se trudim prvo pomislit da je to sve normalno
    a onda se bacit u istrazivanje na internetu :D Ali tako uhvati bolit kao da te netko na trenutak ustipi za zivac haha
    blu5 blago nama ako bebe budu tako aktivne i cijeli dan nakon poroda, bit cemo kao zombiji haha

Haha, da!Onako iscrpljene i umorne a beba u svom filmu😊Ja sam dva puta imala razlicito iskustvo.Mali je spavao cili dan kad se rodio a mala je vristala cili dan..ko zna sta ce sad bit.Vjerovatno ovo drugo🤔

• blu5
    04. Ožujak 2017. 09:01

mamika3

Renata Renchy

Je laksi ak imas epiduralnu!

Slazem se😊moja je poznanica rodila u Belgiji i pitali su je, Da li mozda NE zelite epiduralnu?Dakle to je najnormalnije na svijetu a kod nas trebas cekad da bude otvorena toliko i toliko i onda ti se smiluju

Sonjiko
    04. Ožujak 2017. 15:26

Cure, bila sam opet na GUK profilu u Vinogradskoj i sve je ok. Ali ono sto vam hocu reci je da sam saznala i ja nosim decka! 🤗🤗🤗
    Koliko ih sad vec imamo u ljetnim bebama? 

"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

Mamicaaa
    04. Ožujak 2017. 18:08

Ofnica

Mamicaaa

Hah da zamisli kak nam uopce pada na pamet trazit go? Eto ti si mogla tak rec,mene su trazili papir od doktora gdje im je pisalo kad pocinje porodiljni..ma sva sreca pa su tu malo drugacija prava tak da cu ja bit doma s bebom 2godine pa cisto sumnjam da ce mi ostatak ovog godisnjeg vrijedit u 2019 godini 😂😂

A kak je kod tebe s opcijom plaćanja ostatka godišnjeg? Da pitaš da ti isplate razliku? U Hrv se to ne može…osim u slučaju promjene poslodavca.
    Čuj ti njih, oni tražili papir od doktora? Otkud im pravo??? To ulazi u tvoju privatnost, mislim da to nisu smjeli…

Stvarno neznam kak to ide,budem se raspitala..
    Msm da je to papir kao potvrda o trudnoci,kao to im je trebalo..za taj neki mali kodmad papira sam morala platit 5€ haha ajde nisu to neki novci i ne zalim za tih 5€,al ak njima treba onda su oni trebali platiti,a ne ja..

Mamicaaa
    04. Ožujak 2017. 18:11

Sonjiko cestitam!!! 😊😊
    Uhh neznam koliko,al znam da veci dio nas ocekuje deckica 😀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.