cure, imate danas u Kauflandu super stvarčica za bebe.... nosiljke, plahte, posteljine, bodiće... svašta ima.. cijene su ok...
cure, imate danas u Kauflandu super stvarčica za bebe…. nosiljke, plahte, posteljine, bodiće… svašta ima.. cijene su ok…
I meni je oko zapelo na par stvari
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
mi smo bili prije posla.. kupili posteljinu i plahte (2 su u pakiranju)....plahte su 50 kn, a posteljina 60 kn...
Cure bokić...mene je cijelu noc bolio zeludac i glava...smiri se na odredeno vrijeme i onda opet...ujutro saznam da Rota virus vlada i da mi obje necakinje povracaju i imaju proljev.Je li netko imao sl.iskustva??Nadam se da ce mi ostati samo muka😫
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Jel vam se svidja ime Tamara?Znam da su ukusi razliciti,ali ipak pitam!Nema sad neko znacenje,ali osobno mi je dosta zvucno,ne predugacko,nije cesto!I jedno od njih sto koje je muz predlozio,a da mi se svidja!Pa da mu kazem da je lijepo,da vise ne bira…..Ha ha…
Tamara mi je super ime, baš mi se sviđa!
Ja sam tako zadovoljna! Ubila sam se po kući ovaj vikend, ali sad sve blista:-) Poredila ormare djeci, oribala svaki kantun kuće. Nakon toga naravno ledja razvaljuju, ali nema veze, isplatilo se:-). Jutros kad sam odlazila iz kuće, lagano sam i napravila krevet, tako da me popodne sve čeka tip-top:-) Mislim, jasno mi je da će to potrajati eventualno još danas, ali svejedno me veseli.
Ja od subote imam neki zelenkasti iscjedak i baš sam se zabrinula.. Srećom sestre su mi doktorice pa su rekle da nema veze ako čekam do danas za pregled. Tak da danas poslije posla idem do ginekologa. I jedva čekam da znam točno o čemu se radi. Nemam nikakvih drugih simptoma svrbež, peckanje, neugodu, bolove i beba se miče normalno pa se nadam da je sve ok..
blu5, potpuno te razumijem, ja jedva čekam sve očistit iako će čekat do godišnjeg i porodiljnog..
Ja sam tako zadovoljna! Ubila sam se po kući ovaj vikend, ali sad sve blista:-) Poredila ormare djeci, oribala svaki kantun kuće. Nakon toga naravno ledja razvaljuju, ali nema veze, isplatilo se:-). Jutros kad sam odlazila iz kuće, lagano sam i napravila krevet, tako da me popodne sve čeka tip-top:-) Mislim, jasno mi je da će to potrajati eventualno još danas, ali svejedno me veseli.
Da,i ja sam to nedavno napravila,ali poslije.....Ne bole mene ledja nego prepone i onaj dio oko pubicne kosti,i kao da osjetim svu tezinu koju imam u donjem dijelu trbuha!A imam jos 3 mjeseca ......Kak ce tek biti?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kako stojite sa spavanjem?Mene probudi svaki sum i onda ne mogu zaspat po sat vremena pa se vrtim s boka na bok!Ajme,koja muka!A cim se ja probudim i mala pocne udarati!Jedva cekam da legnem,a na kraju se uopce ne odmorim!😩
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jel vam se svidja ime Tamara?Znam da su ukusi razliciti,ali ipak pitam!Nema sad neko znacenje,ali osobno mi je dosta zvucno,ne predugacko,nije cesto!I jedno od njih sto koje je muz predlozio,a da mi se svidja!Pa da mu kazem da je lijepo,da vise ne bira…..Ha ha…
Tamara mi je super ime, baš mi se sviđa!
Nadam se da se MM vise nece predomisljat!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji