Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    06. Ožujak 2017. 09:41

mamika3

Kako stojite sa spavanjem?Mene probudi svaki sum i onda ne mogu zaspat po sat vremena pa se vrtim s boka na bok!Ajme,koja muka!A cim se ja probudim i mala pocne udarati!Jedva cekam da legnem,a na kraju se uopce ne odmorim!😩

Sa spavanjem, koma!Isto kao tebi! Probudim se barem dva puta po noći, i ne bi to bio problem da poslije toga mogu zaspat. Mala se isto probudi kad se ja probudim, tako da u principu imam osjećaj da je cijelo vrijeme aktivna:-)

• blu5
    06. Ožujak 2017. 09:42

KFK

Ja od subote imam neki zelenkasti iscjedak i baš sam se zabrinula.. Srećom sestre su mi doktorice pa su rekle da nema veze ako čekam do danas za pregled. Tak da danas poslije posla idem do ginekologa. I jedva čekam da znam točno o čemu se radi. Nemam nikakvih drugih simptoma svrbež, peckanje, neugodu, bolove i beba se miče normalno pa se nadam da je sve ok..
    blu5, potpuno te razumijem, ja jedva čekam sve očistit iako će čekat do godišnjeg i porodiljnog.

Ma ja isto mislim da tu neće biti nekog zla..danas ćeš vidit, pa ćeš bit mirna

06. Ožujak 2017. 10:16

Bila sam danas na pregledu i sve je ok. Sestra je rekla da sam se previše udebljala od zadnjeg pregleda (4 kg u 4 i pol tjedna) pa da smanjim količinu hrane i jedem više na lešo. Bebač ima 40 cm i 1480 gr. Biometrija je za 30 tj. Posteljica je još uvijek sprijeda, ali sad se okrenuo glavicom prema dole. Slijedeći pregled mi je za 16 dana.

mamika3
    06. Ožujak 2017. 10:44

Lagertha....Drago mi je sto je sve u redu s bebacem!Imas velikog decka!!!!!!😍Bas lijepo!Zao mi je sto opet muku mucis s kilogramima!Al cekaj,ti si sportasica ili trenerica,nesto tako,jel da?Mislim,ako si u tom poslu onda i pazis na prehranu!Jedino ako te bas zadesilo da se kockica cokolade primi na tebe!I posto sad puno manje vjezbas!Ja sam ti isto toliko dobila pretprosli mjesec ,ali sam fakat sve zivo trpala u sebe tako da se ne cudim!Dal se vide te kile na tebi ili ti je sve u trbuhu?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mamicaaa
    06. Ožujak 2017. 10:46

Obavezno se moram probuditi bar jednom tokom noci,problem je i u pozi za spavanje jer ima dana kad mi bas nista ne pase pa se namjestam po citavu noc i naravno taman sto utonem u san alarm zvoni..a sinoc nisam uopce spavala jer me zgaravica ubijala,a i zadnjih tjedan dana me cesto zeludac boli..
    Lagertha beba napreduje super sto je najvaznije 😊

Sundi
    06. Ožujak 2017. 10:50

Bok curke opet je neka akcija u lidlu sa robicom za  bebace od 9.03. Pa bacite oko.

06. Ožujak 2017. 10:52

Samo sam rekreativka  Inače sam informatičar i non stop sjedim na poslu pa se zato bavim dosta sportom. No kako sam zatrudnila tako sam možda i previše smanjila kilometražu (prestrašili su me zbog niske posteljice) i na bračnom sam stvarno jela puno previše za doručak jer je bio švedski stol i sve prefino  Upisala sam sada neke trudničke vježbe i ići ću 2 put tjedno na bazen pa će se to stabilizirati.

• blu5
    06. Ožujak 2017. 10:54

Lagertha, bome! Velika beba:-) Što se kg tiče, da, puno je 4 kg u mjesec dana, moj ginekolog je rekao 2 kg maksimalno od 5.-og mj trudnoće...Koliko si dobila ukupno do sada?

• blu5
    06. Ožujak 2017. 10:55

Lagertha

Samo sam rekreativkaInače sam informatičar i non stop sjedim na poslu pa se zato bavim dosta sportom. No kako sam zatrudnila tako sam možda i previše smanjila kilometražu (prestrašili su me zbog niske posteljice) i na bračnom sam stvarno jela puno previše za doručak jer je bio švedski stol i sve prefinoUpisala sam sada neke trudničke vježbe i ići ću 2 put tjedno na bazen pa će se to stabilizirati.

samo pazi s bazenom radi gljivica, meni stalno govore ne bazen

06. Ožujak 2017. 10:58

Blu, dobila sam 12 kila do sad. Meni ginekolog nije ništa rekao za kile samo sestra, ali poslušati ću je - znam i sama da je to previše. Ustvari sam dobila 3.5 kile jer smo prošli put smanjili 1 kilu zbog odjeće, a ovaj put smo smanjili 400 g zbog odjeće. Ali opet je previše. Inače se debljam proporcionalno, svugdje po malo. Naravno da je sad najviše u trbuhu, ali i ostali dijelovi tijela su mi se zdebljali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.