I ja sam ovdje poslala normalno poruku, ali na onoj temi ne mogu..
Hm...pitala sam i Blue bila, pa mi je rekla da je normalno tipkala,.ali sam za svaki slucaj htjela provjeriti da li ovdje mogu napisati nesto sto nije krace od jedne recenice.
I vidim uspjeva .
Hvala svejedno
Bok buduce mame,
Meni je u zadnih 10 dana trbuh postao duplo veci, izgubila sam struk i sad sam prava trudnica. Napor mi je obuvanje i svako prigibanje, a kako ce tek narasti do lipnja, auu
Apetit mi se povecao, jedem sa svim ukucanima i to sa svakim posebno, sve mi je fino i stalno kopam po frizideru.
Joj,i meni je tako!Trbuh raste sve vise!Imam pravu zimsku jaknu u kojoj jos ima lufta za trbuh tako da se ni ne kuzi da sam trudna!A struk….Struk sam zadnji put imala prije prve trudnoce!
Evo ja imam kaputic sto mi pristaje liniji ali tim tempom moci cu ga nositi jos samo 2-3 tjedna
Bok buduce mame,
Meni je u zadnih 10 dana trbuh postao duplo veci, izgubila sam struk i sad sam prava trudnica. Napor mi je obuvanje i svako prigibanje, a kako ce tek narasti do lipnja, auu
Apetit mi se povecao, jedem sa svim ukucanima i to sa svakim posebno, sve mi je fino i stalno kopam po frizideru.
Joj,i meni je tako!Trbuh raste sve vise!Imam pravu zimsku jaknu u kojoj jos ima lufta za trbuh tako da se ni ne kuzi da sam trudna!A struk….Struk sam zadnji put imala prije prve trudnoce!
Evo ja imam kaputic sto mi pristaje liniji ali tim tempom moci cu ga nositi jos samo 2-3 tjedna
Ova jakna je ful debela i xxl-da nisam trudna ne bi ju ni pogledala!Ali muz ju je kupio za neku sitnu lovu pa mi nije zao ak cu ju bacit ili nesto!Inace volim strukirane jakne,dugacke do koljena!to mi je najdrazi odjevni predmet!Da imam viska love imala bi za svaki dan po jednu....ha ha...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
ninche znam kako ti je sto se tice obuvanja ;) trbuh mi nije bas nesto pre velik ali onako, dovoljno da se primjeti da sam trudna cak i ako imam nesto malo sire na sebi. Kad idem nekud pa vezem patike to je prava muka kad se treba sagnuti, jednostavno trbuh koči haha
A sto se tice zimske jakne nosim svoju zimsku jaknu nisam kupovala vecu. Onako je deblja iznad koljena, malo strukirana i imam tanki kajis u struku. Kad zakopcam patent mi ide tocno uz trbuh i kad sam u jakni primjeti se malo trbuh tako da se nadam da ce uskoro zatoplit jer za mjesec dana ju sigurno necu vise moci zakopcat :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ja sam sad na godisnjem kod svojih doma i ne mogu se zasititi bakine kuhinje i svih onih finocica sto u Njenackoj nemamo.
Svi mi gledaju samo trbuh i to mi malo ide na zivce ali za sad jos nijednog komentara "bas ti je mali/velik trbuh" zelim jos malo ostati fit ali s malom bebicom u tibici to postaje sve teze.
Moji komentiraju da mi se lice promijenilo u trudnoci, ali ne znaju kako. Ja samo vidim na trbuhu liniju ali jako je blijeda.. na licu ne vidim nista. Mozda malo obrascice
Sta se tice jakni ,imam ih 3 koje nosim deblje i sve ih jedva zakopcavam.I ja se nadam da ce sto prije zatoplit da mogu ic van bez zakopcat
Jedva cekam kratki rukav ,patikice,kardigan tanki
Drage moje evo mog nalaza OGTT-a. Uglavnom za sada nema dijabetesa, ali ga moram ponoviti za 4 do 8 tjedana. Nije mi bio problem popiti onu tekucinu, jedino sto sam bila uzasno gladna na kraju svega. I kad sam dosla doma i krenula jesti istom sam brzinom otrcala do wc-a i sve vratila. No eto nakon toga pojela, odspavala i sad sr idem pocastiti kolacima koje je mama poslala. 😁😁
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
me+mybaby super :D navali sada haha meni isto nije bio problem popit, cak mi je bilo i ukusno na neki nacin. Pitala me sestra dok sam pila jel zelim mozda casu vode ako mi je pre slatko, ma ne reko ja volim inace slatko haha
cure jel si mjeri koja od vas trbuh od pocetka trudnoce? Ja sam si kupila kad sam ostala trudna dnevnik gdje na kraju svakog tjedna biljezim tako svasta i kasnije ima jos za bebinu prvu godinu kao radosnica, uglavnom do sad sam sve ukupno dobila mozda nekih 4kg a u trbuhu se rasirila za 6cm :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Stalno vas pratim i odlucih se javiti da upotpunim statistiku s deckom. Termin 10.6. I zaista novi izgled foruma je koma, stalno klikcem na "priikazi jos":(
Da li je nekome ukljucen duphaston tek oko 19 tjedna? Na upustvu pise da se pije do 12 tjedna pa me sada.ta.info malo.buni,hvala cure.lp
Sortiraj odgovore
Najstariji