Lagertha to je negdje tak slatko :)
Meni je doktorica vec sa 12 tjedana radila i vaginalni i prek trbuha ultrazvuk... To valjda ovisi o trenutnom raspolozenju doktora
Vidis ja nikad nisam osjetila neku hladnocu od tog gela, sonde ili nelagodu. Cak imam osjecaj da je temperature tijela. S tim da ja uvijek(zadnjih 15 godina) idem na vaginalni ultrazvuk kad idem kod ginekologa zbog problema s jajnicima.
Jutro cure, nadam se da ste sve super
Mi jučer bili na pregledu, beba je super i velika, sad smo u 19 om tjednu. Jedino sto me muči je sto doktorica kaže da je posteljica sprijeda i nisko, preko ušća. Ima li koja od vas iskustva s tim? Trebam li brinuti? Inače, od početka trudnoće sam na mirovanju, imala neki hematom ali sad je prošao no zbog posteljice i dalje moram mirovati…
ne sekiraj se.. posteljica ima vremena da se još podigne... meni je sa 13 tjedana rekla da mi prelazi skroz ušće, sa 17 se posteljica podigla i rekla mi je doktorica da će se ona još dizat... bitno da je krenula prema gore.. i dalje mi je sprijeda i nisko, ali lagano se diže... nama je samo zabranila odnose dok je prelazila ušće i rekla mi da ne smijem ništa teško dizati...
Ja nemam problema s posteljicom, ni nekih drugih da bi odnosi bili zabranjeni. I ja sam skoro stalno za :D
Meni socijalni ginekolog svaki put dozvoli muža u pratnji, čak i kad su bili vaginalni ultrazvuci. Dobro je jer ima odvojena vrata za ulaz u prostoriju gdje je samo ultrazvuk, pa on uđe samo tad. Kod sestre i ostalo dok dr pita ima kakvih problema, pitanja, dok zapiše podatke o pregledu i sl. obavim sama.
A palačinki sam uvijek mogla pojest punoo pa mogu i sad (za dvoje). Hahaha
Evo cure ja napokon obavila OGTT. I sad se idem najesti dok jos neznam kakvi su nalazi. 😋😋
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Dođem nakon 3 dana da vidim što ima i jedva se uspijem prijaviti, ne sviđa mi se ovaj izgled foruma, prije je bilo preglednije.
Vidim da ste pričale o kolicima i sl. Ja sam računala kako imam sve za bebu a pošto su blizanci, ispada da nemam skoro ništa, još čekam sa odlukom o trgovini jer su kolica za bliz. baš jako skupa.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Pozdrav! Ni meni se ne sviđa novi izgled klokanice, baš mi je tlaka kad čitam s mobitel pa moram puno više tipkat da pročitam cijeli komentar. Danas sam imala dosta jake grčeve u donjem djelu trbuha, nisam se mogla ispravit. Stisne pa popusti, kao kontrakcije samo što je još puno prerano za to mislim. Prestalo pred nekih pola sata, valjda nije ništa zabrinjavajuće.
Što se palačinki tiče, baš ih je dragi radio neki dan ali ne mogu pojest više od tri komada. Ful me zasite.Sva mi hrana ima totalno drugačiji okus, rijetko šta mi odgovara. Na puno toga mi se diže želudac.
Bok buduce mame,
Meni je u zadnih 10 dana trbuh postao duplo veci, izgubila sam struk i sad sam prava trudnica. Napor mi je obuvanje i svako prigibanje, a kako ce tek narasti do lipnja, auu
Apetit mi se povecao, jedem sa svim ukucanima i to sa svakim posebno, sve mi je fino i stalno kopam po frizideru.
Bok buduce mame,
Meni je u zadnih 10 dana trbuh postao duplo veci, izgubila sam struk i sad sam prava trudnica. Napor mi je obuvanje i svako prigibanje, a kako ce tek narasti do lipnja, auu
Apetit mi se povecao, jedem sa svim ukucanima i to sa svakim posebno, sve mi je fino i stalno kopam po frizideru.
Joj,i meni je tako!Trbuh raste sve vise!Imam pravu zimsku jaknu u kojoj jos ima lufta za trbuh tako da se ni ne kuzi da sam trudna!A struk....Struk sam zadnji put imala prije prve trudnoce!😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,.sorry sto upadam!!!
Vi normalno ovdje tipkate?? Jer mi na temi Tko planira, ne mozemo uopce.
Uopce ne zeli poslati poruku koja je duza od.jedne recenice???!!
Mislim koma !
Cure,.sorry sto upadam!!!
Vi normalno ovdje tipkate?? Jer mi na temi Tko planira, ne mozemo uopce.
Uopce ne zeli poslati poruku koja je duza od.jedne recenice???!!
Mislim koma !
normalno se tipka.. koliko sam skužila par nas je imalo problema kod ulogiranja...
Sortiraj odgovore
Najstariji