Pinkica meni se isto ne svida ovaj izgled. Nepregledno je i prije mi je bilo super ono teme koje pratim i tu ima samo ono sto sam ja odabrala sad ili tog nema vise ili se ja ne mogu snaci pa svaki put moram trazit temu :/ a i kad otvorim temu pokaze prvu stranicu pa moram klikati na zadnju
Babuska evo krenule su cure hehe cestitaaam
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Bok curke…imam jedno pitanje. Pratite li vi mjere vaših beba? Sutra sam 24 puna tjedna. Na anomaly scanu u bolnici su mi prije 3 tjedna sve mjere bebe štimale, i odgovarale za bebu od 21tj (opseg glave, trbuha, bedrene kosti). A jučer na pregledu mi na nalazu piše da je bedrena kost za 22,5tj, a glava za 26tj. To me sad malo uplašilo…ne znam jel moguće da Dr. nije precizno izmjerila…jer čudno mi je da se u 3 tjedna tako naglo glava povećala, a da bedrena kost sporije raste. Ima li to sve veze s aparatom kod doktor i preciznošću doktora? Doktorica to uopće nije komentirala, rekla da je sve u redu, ja sam to skužila na papiru tek kad sam došla doma pa e počela prati nervoza.
Koliko ja znam glava je uvijek dosta veca od ostatka tijela!Znas da svi kazu da izgledaju ko mali alieni!Sigurna sam da nemas razloga za brigu,a i da imas doktorica bi ti to i rekla!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni je ono bilo preglednije!I stalno moram klikat da vidim cijeli tekst!Netko je bio pitao za porodiljnu naknadu od 1-3 godine!Listala stranice,nisam nasla pa ne mogu citirat!Uglavnom...To se zasad nije promjenilo!Ostaje 1663 kn!Navodno ce to povisiti,ali rekla kazala!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pinkica,SORRY,slucajno sam tvoj post sa peticijom prijavila adminu!Isla sam vidit kaj znaci taj znakic!Slucajno je bio tvoj post!Oprosti!😳
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj mamika baš si me nasmijala s tim. Možda će ga sad bolje vidjeti kad je prijavljan.
Joj mamika baš si me nasmijala s tim. Možda će ga sad bolje vidjeti kad je prijavljan.
Da,ako su nabavili admina!!!!😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure, ide mi na živce ovaj novi izged 3x više klikanja dok dođem do zanje poruke + 2x manje sadržaja na jednoj stranici- skroz nepraktično!
Javljam da sam došla s pregleda...Krv, urin, beba...sve ok. Danas je 10+1. Radio mi ultazvuk preko trbuha.
Narasli smo malo više od Hariba 2.83, srce kuca i beba skače ko blesava baš se vidi.
Pričali smo i odlučila se za harmony test privatno. To ću za 2 tjedna ić. Potvrdio da mi je stolica zeleno -crna od elvita koji ima više željeza i da su leukociti normalno poviše u trudnoći.
Eto moje ludilo se malo smirilo...idem spavat. Pozdrav!
Mamika, šta nemaju admina?????
mici, šta je tebi već sad uspio vidjeti nešto preko trbuha. Ja sam prošli put bila s 14+2 i radio mi vaginalno.
Do kad se inače radi vaginalno tj. kad se počine preko trbuha?
Očito se nikome ne svida :/
meni je isto cudno kako je vec radio preko trbuha. Meni su do negdje 14tt radili vaginalno i tek nakon toga preko trbuha iako mi je tamo negdje poslije 20tt jos jednom radila vagilano ali to jako kratko prije nego je presla na trbuh, ne mogu se sada sjetiti sto je tocno rekla da je gledala..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji