Joj ne znam kaj mi je gore! To što mi se gura ona mutava sonda ili što će mi staviti onaj hladni gel na topli trbuh i što će me skakljati dok će mi se voziti preko trbuha! Vidjet ću sad iduću srijedu i utorak tjedan iza kako će mi raditi.
Joj ne znam kaj mi je gore! To što mi se gura ona mutava sonda ili što će mi staviti onaj hladni gel na topli trbuh i što će me skakljati dok će mi se voziti preko trbuha! Vidjet ću sad iduću srijedu i utorak tjedan iza kako će mi raditi.
Ha ha ha..Gura mutava sonda!😂Znam da nije bilo admina jer smo bili doticnu Bonitu i njene alter ego-e prijavljivali stalno,ali nikad nista!Nikakve reakcije nije bilo!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E,napravila sam si danas palacinke od zobenih pahuljica!I namazala onim pekmezom bez secera-za dijabeticare!Fuj!!!!Ali...Doslovce se mozes prezderat s njima,a ne imat griznju savjesti!Ha ha...Sad jos moram kupiti integralno brasno,da probam s njime!Isprobavam zato sto inace pojedem 3-4 velike s cokoladnim namazom!Vise nego sto MM moze pojest!Sramota
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nikako ne volim te ultrazvučne sonde!!!!!
Hvala Bogu pa dotične nema više. Bar na ovoj temi. Nadam se samo da ga nećemo sad ureć pa da dođe s nekim drugim nadimkom.
Uh ne spominji mi palačinke. Obožavam ih, ali koliko god se trudila više od 4 komada ne ide. I obavezno brdo čokoladnog namaza unutra tako da me sve strefi. Već dugo nisam ih jela, ne da mi ih se peć, premda bi se sve pojele začas kad bi ovaj moj navalio na njih.
Draga moja, sramota je koliko ja inače mogu pojest i što mi se ništa ne prima na mene. Osim sad, naravno.
I ja sam se začudila kako ide preko trbuha jer sam svugdje čitala da do 12 tjedna moram trpit te sonde...
Samo mi odgovorio da bi se već moglo vidit i ovako i zbilja..sve se vdijelo.. Kasnije mi bilo žao da nije M bio samnom unutra nego me čekao vani, prošli put je bio samnom. Al ići će samnom za 2 tj unutra kad idem na harmony privatno..tamo će se već i bolje sve vidjet.. Napokon sam malo mirnija...mislim da ću si pustit neko glupi film i otić spavat jer šizim već 2 dana bezveze :-/
Gala, kod nas može suprug ili partner biti prisutan i kod, kak veliš, državnih ginekologa… Samo kad ulaziš pitaj sestru i doktora i vjerujem da će dopustiti prisutnost partnera:)Državni obično ne dopuštaju dok god se radi vaginalni uzv, a to je do oko 12tj koliko se sjećam, ali kad ide preko trbuha, dopuste ako pitate. Pitala sam danas. Rekao je da pušta očeve od 20. tjedna. Još na idućem sam onda sama. Tatica je malo razočaran ali brzo će i to.
Ja kad sam prošli put bila na pregledu nisam ni pitala jel može ić samnom, nego samo dok sam se skidala u kabini čujem ga je još neki tip s doktorom u ordinaciji. Takva me panika uhvatila sve dok nisam ušla i vidjela da je to moj dragi. Nije mi nikako jasno kako nisam po glasu uspjela skužiti da je to on bio. Cijelo vrijeme bio prisutan unutra, i za vrijeme pregleda i uzv. Kasnije ga pitam kako to da je i on bio pa mi samo reko da ga sestra pitala jel hoće i on unutra i to je to. Očito imamo neku protekciju dok je mogao i on već sad samnom.
Pinkica bas sam se nasmijala ha ha.. ali ovo preko trbuha mi godi nekako :D a i toliko se zagledam u ekran da ni ne razmisljam da ona s tim mulja po trbuhu :D
a sto se tice palacinki ja mogu i po 6 komada pojest haha.. prije trudnoce sam mogla i vise al sad sve sto jedem jedem nekako u granicama. Prije sam se znala prejest ako mi je nesto fino pa mi bude zlo a sad u trudnoci me bez obzira koji je tjedan strah da ne povracam ak se prejedem
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pinkica, čuda smo pod ovim hormonima. Ja isto ne raspoznajem glasove, trećinu toga ne vidim, pogotovo par dana pred pregled, a kad sam tamo...fijuuu...zombi zombi od nervoze.
Ovih dana ni fore ne kužim. Frendice su mi zaključile da sam u trudničkom tupilu.
Kako je dragi reagirao dok je bio tamo?
KOliko sam skužila na zadnjih par stranica nakon određenog vremena dolazi do opraštanja sa sondom i ultrazvuk postaje samo vanjski? I tad oni mogu doći?
Ajme, to će biti prekrasni pregledi bez sonde. Svaki put se preznojim kao klinka. Nikako da se naviknem.
Pandice blago tebi. Znam kad su mi prije radili uzv abdomena i kad su došli na bočni dio trbuha, ja nikako nisam mogla bit pri miru koliko me to škakljalo. I najgore od svega kaj mi to niko nije vjerovao. Valjda mi sad neće toliko ić bočno. Mislim da su palačinke jedina hrana koju volim, a koju mogu malo pojest.Ma i inače bi bilo najbolje bilo prestat jest dok ti nije zlo, ali kad je nešto taaaaako fino....
Gala pričaj meni o tim svim ginekološkim stvarima. Više sam sad u ovih 3 mj bila kod gin nego u cijelom svom životu. Imala patološki strah od njih zahvaljujući jednoj glupoj sestri u Klaićevoj koja me na spomen druge mjesečnice u životu koja je usljedila možda 15 dana nakon prve vodi kod gin da vide šta je samnom. Koma živa!!!!
Dragi se rascvao ko cvijet kad je vidio bebicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji