Čitam sve ovo i tek sad kao da u potpunosti shvacam da je ovo stvarno stanje u kojem je moguce da sve ode u bananu,cini mi se da ne znam zenu koju u trudnoci nije mucila stitnjaca,tlak,secer i sto drugih sranja..ali,rezultat cijelog tog putovanja je neprocjenjiv a i sve se to vrati u normalua sto se tice sexa,ja sam otpocetka prakticki mrtva od struka na dolje a 22. sam tjedan
Haha mrtva od struka na dolje, hahhaa
Drage curke,ja sam ovaj tj na godisnjem pa ispada da uzivam a zapravo proleti daaann i ne okrenem se. Umorna ko pas vec u pol11 🙄
Nasa kolica su na posudbi bas me zanima jel ce se vratiti kuci do bebe😜
Jel netko upucen da li se dignuo minimalac sa 1600 za ostale dvije godine za trece dijete?
Koliko znam na zalost nije...
Ajmee cure sta je s ovom klokanicom,nikako se prijavit na stari profil..Izludila sam..
uglavnom danas radila OGTT pa mi malo nalaz cudan pise da je prvo vadenje krvi secer 5.1 nakon 60 min iza kad sam popila secer i vodu je 7.8 i nakon 120 min 4.5....sta vi kazete kakav je nalaz?
Ajmee sta su napravili od foruma 😲 ne svida mi se nikako...
Unazad god dana rijetko kad pravim obicne palacinke nego americke palacinke unutra punjene nutellom..napravim onak male,al su tako fine i slatke i pojedem jedva 3kom i to ako mi se bas stvarno jedu..dragi pojede 10 valjda haha..
Sto se tice uzv meni je nekak cudno..imam osjecaj kao da ginic pritisne to,a neka od cura kaze da ju zo skaklja 🤔
Od kad sam trudna cesto se iskljucim iz razgovora..ono neko mi nesto prica a ja odlutam mislima i uopce se ne mogu koncentrirat na slusanje hahah pa npr ona tabla gdje pise za koliko tramvaj ide mi je sve mutno dok se ne priblizim na valjda 2metra haha...a sto se sexa tice neznam sta mi je bas sam bezvoljna,al bi se stalno mazila..sva sam neka cudna 😂😂
Grozan je novi izgled,jedva sam se prijavila ali svidjaju mi se smajlici
Cure dok se tusiram zateze me trbuh,danas do te granice da sam se zgrcila!?!!!( onakav osjecaj kao da se beba odguruje ,pa vam je trbuh izbocen ) Jel vama takav osjecaj?
Danas sam se sagnula po cipele a usta se pocela punit rigoletom Prvi put u 5mj
Ajmee cure sta je s ovom klokanicom,nikako se prijavit na stari profil..Izludila sam..
uglavnom danas radila OGTT pa mi malo nalaz cudan pise da je prvo vadenje krvi secer 5.1 nakon 60 min iza kad sam popila secer i vodu je 7.8 i nakon 120 min 4.5….sta vi kazete kakav je nalaz?
Ja sam pročitala da su nekoj curi utvrdili dijabetes zbog te vrijednosti 5.1
Nadam se da tebi neće.
Ja mislim da je kod mene bilo sticanja danas ujutro, mislim kod bebe. Stavila sam ruku na trbuh i osjećala kao neke udarce koji su se pojavljivali u ritmu. To je sad bilo prvi put.
uglavnom danas radila OGTT pa mi malo nalaz cudan pise da je prvo vadenje krvi secer 5.1 nakon 60 min iza kad sam popila secer i vodu je 7.8 i nakon 120 min 4.5….sta vi kazete kakav je nalaz?
Nalaz ti je uredan skroz:-)
jutro cure... nikako se nisam mogla prijaviti, čak sam morala promijeniti lozinku...
što se tiče uzv preko trbuha, meni ga je radila prošli pregled prvi puta, a bili smo 17+0. prvo mi je malo pogledala sa sondom i rekla je da će svaki puta tako jer prati posteljicu, ušće,... i da ćemo onda preko trbuha gledat bebu...
Jutro cure, nadam se da ste sve super
Mi jučer bili na pregledu, beba je super i velika, sad smo u 19 om tjednu. Jedino sto me muči je sto doktorica kaže da je posteljica sprijeda i nisko, preko ušća. Ima li koja od vas iskustva s tim? Trebam li brinuti? Inače, od početka trudnoće sam na mirovanju, imala neki hematom ali sad je prošao no zbog posteljice i dalje moram mirovati...
Sortiraj odgovore
Najstariji