Čitam sve ovo i tek sad kao da u potpunosti shvacam da je ovo stvarno stanje u kojem je moguce da sve ode u bananu,cini mi se da ne znam zenu koju u trudnoci nije mucila stitnjaca,tlak,secer i sto drugih sranja..ali,rezultat cijelog tog putovanja je neprocjenjiv a i sve se to vrati u normalu a sto se tice sexa,ja sam otpocetka prakticki mrtva od struka na dolje a 22. sam tjedan
Ofnica
Ak ti dr nije nista komentirala,kontam da nemas razloga za brigu. I ja sam isto ceprkala kad sam dosla kuc s pregleda pa sam vidjela da neke mjere odstupaju ali vjerujem da bismo znale da nesto nije u redu,tj. da bi nam rekli. Uostalom,sve je to okvirno,svaka beba ima svoj stil
Pozdrav cure :)
evo meni stigli rezultati OGTT, nema secera :D
ofnica ja isto mislim da ako nije nista rekla da nema razloga za brigu ali ako ti imas neke sumnje mislim da bi mogla otici do nje da ti protumaci mjerenja. Mislim da te ne bi trebala odbiti ipak je to tvoja beba i naravno da te sve zanima :)
cure jeste vi primjetile novi izgled Klokanice?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Drage curke,ja sam ovaj tj na godisnjem pa ispada da uzivam a zapravo proleti daaann i ne okrenem se. Umorna ko pas vec u pol11 🙄
Nasa kolica su na posudbi bas me zanima jel ce se vratiti kuci do bebe😜
Jel netko upucen da li se dignuo minimalac sa 1600 za ostale dvije godine za trece dijete?
Drage curke,ja sam ovaj tj na godisnjem pa ispada da uzivam a zapravo proleti daaann i ne okrenem se. Umorna ko pas vec u pol11
Nasa kolica su na posudbi bas me zanima jel ce se vratiti kuci do bebe
Jel netko upucen da li se dignuo minimalac sa 1600 za ostale dvije godine za trece dijete?
Pozz cure! Ja se jedva prijavila s ovim njihovim novim izgledom. Meni osobno bolji bio onaj stari. Možda stvar navike samo.
Nina meni ti bude oko 7 navećer takav umor koji me drži nekih pola sata i onda kako dođe tako i ode. Mislim da bi bilo lijepo od tih kojima si posudila svoja kolica da ih i vrate pošto su posuđena, a ne poklonjena, al ima svakakvih ljudi.
Cure, samo da prijavim jednu curicu koja stiže 9.7. :) I kako stvari stoje, rodit ću u Petrovoj (mislim da je Dora pitala tko će biti tamo oko tog termina).
Bebuska još jedna curica! Čestitam od srca! Ajde bilo je i vrijeme da čujemo još koju curu.
Pa da, moramo popraviti prosjek! :))) Meni je zanimljivo što sam otpočetka sumnjala da je curica, čak sam dvaput i sanjala, tako da mi nije bilo neko iznenađenje.
Hvala ti, Pinkice!
Nadam se da ću se i ja pridružiti u popravljanju prosjeka ljetnih beba. Ja pak dva puta sanjala da je dečko.
Vidjet ćemo šta će bit. Nadam se da će biti uskoro jer ne volim biti u ovom neznanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji