Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marina1406
    07. Veljača 2017. 09:19

Pozdrav mame i trudnice ! Priključujem se forumu, svašta sam tu vidjela i pročitala korisno i baš mi se sviđa ovaj oblik druženja i razmjenjivanja iskustava. Inače ja sam 22 tt , druga trudnoća , terimin 14.06.(na moj rođendan ). Imam sina od 12 godina i sada evo sa nestrpljenjem čekam još jednog sinčica. Ujedno sam i sretna i uplašena, prvu trudnoću sam lako izgurala (imala sam 18 godina kad sa ostala trudna, sa 19 rodila - vjerojatno i to ima neke veze ) ali mi je porod bio avantura ajme, 13 sati i na kraju na "hitni" carski. Ova trudnoća mi je isto relativno lagana, ali se jako brzo umaram i imam problema sa glavoboljama stalno. Inače imam problema sa glavoboljama, ali sad  ludim jer nemam si s čime pomoći. Što se odnosa tiče - meni ništa ne smeta i redovno ih imamo, samo što smo još opušteniji i bezbrižniji 

• Myaaaa
    07. Veljača 2017. 10:47

Pozdrav marina 1406!
    Cure dali mi netko može objasniti što je to anomaly scan, dr.mi jeto najavio za pregled sad u petak. Pa me zanima kakv je to pregled i kako ga radi. Sad sam u 19tt.
    Hvalaaaa :)

• Myaaaa
    07. Veljača 2017. 15:05

Da se nadovezem na temu o sexu od prethodnih stranica, kod nas je malo drugačije, naime dr je "blagoslovio" znači smijemo se sexat , ali problem je da ja uopće nemam volju, nezz jel to normalno.. većinom čujem da su trudnice uvijek za akciju i da nemaju problema sa tim..a kod mene obratno, mene toliko grudi bole i tak sam sva stalno umorna da nemam volje.. nezz sve mi je žao mog dragog, stalno ga odbijam .. dali netko ima iskustva s tim?? Dali je to normalno??

mici_0555
    07. Veljača 2017. 15:05

Pozdrav novim curama :-)
    Učiteljica meni su savjetovali da idem samo na Harmony i to onaj classic. Meni je prva trudnoća u 32. i sva sam paranoična jer su oko mene večinom svi bolesni čak mi neka i djeca od prijateljica isto down, spina..svašta sam se nagledala...tako da za moj mir mislim da mi se isplati ić...jedino što ne nam kaj ću ako test bude pozitiva..tog se baš bojim šta onda...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.