Ko bi mi to trebao dati uputnicu za štitnjaču gin ili opća praksa?
Hej curke moze jedno pitanje da li sitmulacije ulaze u prosjek place za prvih 6 mjeseci?
Hej curke moze jedno pitanje da li sitmulacije ulaze u prosjek place za prvih 6 mjeseci?
Mislim da ne. Nikakvi bonusi, stimulacije, prijevoz... Nek me netko ispravi ako sam u krivu.
Ja sam na prvom pregledu,kad sam dosla potvrdit trudnocu,dobila uputnicu za kompletnu krvnu sliku i iz nje smo iscitali secer 5.4,nizak tsh i zeljezo na donjoj granici. Odmah me dr pitala jesam li navecer jela nesto slatko,a kontam da jesam jer sam u tom razdoblju otvarala frizider i rekla:moze a opcenito mi je apetit otpocetka kao da nosim osmorke,tako da me bas nelagoda hvata oko tog ogtt-a. A nis,sta bude,bit ce.
Ja sam isto shvatila da se ovako i onako kao gornja granica za trudnice uzima 5,1
Teško da bi stimulacije ušle u prosjek.
Meni radili samo hematologiju, kvalitativnu analizu makraće test-trakom, mikroskopski pregled sedimenta mokraće i šećer. Nikakvi tsh i željezo.
E,a sto su te trakice za piskenje? Vidim na svakom pregledu cure kak izlaze s tim pa se vracaju,uglavnom mi sve izgledaju kao da su trudne duze nego ja,pa mi mozda zato jos nista nije dala? Nemam pojma.
E,a sto su te trakice za piskenje? Vidim na svakom pregledu cure kak izlaze s tim pa se vracaju,uglavnom mi sve izgledaju kao da su trudne duze nego ja,pa mi mozda zato jos nista nije dala? Nemam pojma.
To ti je za proteine u mokraći, ne bi ih smjelo biti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji