Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    03. Veljača 2017. 11:04

Ko bi mi to trebao dati uputnicu za štitnjaču gin ili opća praksa?

Sundi
    03. Veljača 2017. 11:12

Hej curke moze jedno pitanje da li sitmulacije ulaze u prosjek place za prvih 6 mjeseci?

LlamaFace
    03. Veljača 2017. 11:16

Ja sam na prvom pregledu,kad sam dosla potvrdit trudnocu,dobila uputnicu za kompletnu krvnu sliku i iz nje smo iscitali secer 5.4,nizak tsh i zeljezo na donjoj granici. Odmah me dr pitala jesam li navecer jela nesto slatko,a kontam da jesam jer sam u tom razdoblju otvarala frizider i rekla:moze  a opcenito mi je apetit otpocetka kao da nosim osmorke,tako da me bas nelagoda hvata oko tog ogtt-a. A nis,sta bude,bit ce.

Pinkica93
    03. Veljača 2017. 11:17

Ja sam isto shvatila da se ovako i onako kao gornja granica za trudnice uzima 5,1

Teško da bi stimulacije ušle u prosjek.

Pinkica93
    03. Veljača 2017. 11:19

Meni radili samo hematologiju, kvalitativnu analizu makraće test-trakom, mikroskopski pregled sedimenta mokraće i šećer. Nikakvi tsh i željezo.

LlamaFace
    03. Veljača 2017. 11:28

E,a sto su te trakice za piskenje? Vidim na svakom pregledu cure kak izlaze s tim pa se vracaju,uglavnom mi sve izgledaju kao da su trudne duze nego ja,pa mi mozda zato jos nista nije dala? Nemam pojma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.