LlamaFace jesi i ti pila Eutyrox? Super da ti je sad ok! Mislim da je to i kod mene slučaj
Pandice svašta haha! Nisu mi jasni ti doktori
Hvala svima na iskustvima!
Jutro svima 😆
Nova sam na ovoj temi iako sam vec duze na ovom forumu, nadam se da cete me primiti 😀
Pratim vas od samog pocetka ali nikako da vam se javim... Trenutno sam u 18 tt I prosli tjedan smo saznali da cekamo deckica
Inace, ovo mi me druga trudnoca, prva je zavrsila spontanim u 8 tt ovo ljeto no hvala Bogu odmah nakon toga dosla je ova beba
Za sad smo ok iako sam svaki dan luda od brige, nikako se opustit
Termin nam me pocetkom srpnja, po zadnjem uzv 5.07.
Dobro jutro drage mame. Mi smo danas 15+1 i osjecamo se odlicno, bebica stize oko 31.07 i imamo osjecaj da ce bit mali deckic 😊. Osim cestih glavobolja i gadljivost na svinjetinu nemamo nikakvih tegoba, nekada se ni ne osjecamo trudnim. Kako ste mi vi drage mame?
Anjaaa
Nisam pila nikakvu terapiju, dr mi je rekla da je to samo za pracenje i tako je i bilo. Vidjet ces sad kakvi su ti ft3 i ft4 pa ces znat vise,al kontam da bi to sve trebalo bit okej kaze mi dr da su te prolazne hipertireoze na pocetku trudnoce jako ceste.
Mene muci sto iduci put provjeravamo secer,a prvi put kad su mi vadili krv bio je 5.4. E sad,nadam se da je to bilo samo zato sto sam se natarupala neceg slatkog navecer a ne stvarno stanje jer,kako citam,dosta su rigorozni po tom pitanju
Ma bit ce sve okej,samo se nemoj sekirat,mala odstupanja ce ti samo pratit a ja cu se nacekat do pregleda, tek 07.03. mi je sljedeci,tko ce docekat. Da se mene pita,cijelo bih vrijeme bila na tom ultrazvuku i samo gledala
cure, evo nas s pregleda... muško je... presretni smo...
danas smo 17+0... beba je jaaako živa....
posteljica se podigla, hematom je nestao i presretni smo u svakom pogledu....
Jutro curke! Meni opet na san došlo da će biti još jedan dečkić. Sanjala sam da mi se na uzv vidjelo da je dečko. aKO ĆE STVARNO BITI DEČKO, JAO SI GA MENI. oVAJ MOJ HOĆE SAMO CURU.pSIHOPAT ČAK ČEKA DA JA ZASPIM PA PRIČA SVOJOJ CURICI I MAZU JU DOK SAM JA U DUUUUUBOKOM SNU. MENI TO MALO JEZIVO.
Ups. Ošla mi velika slova. Da i reo mi je čak da je noćas i nešto osjetio. Sigurno crijeva. :D
Sortiraj odgovore
Najstariji