Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    03. Veljača 2017. 12:18

Ja baš jučer bila išla nositi doznake za komplikacije na HZZO i pol staža mi ne ulazi u staž koji oni gledaju. Čisto sumnjam po tome da će mi uzet u obzir ovo vrijeme što sam na komplikacijama kao staž. Baš su bezobrazni. Na sva vrata se viče da se treba rađati više djece, a kako će se kad te svugdje zakidaju. Zar oni misle da možeš normalno živjeti i odgajati djete s primanjima od 831.50kn mjesečno?????

• Anjaaa
    03. Veljača 2017. 12:25

Što se tiče voženja bebe odmah u sportskom djelu, bez košare, svakako provjerite može li se sportski dio spustit skoz u nulti položaj, jer na mojima nije baš nulti ipak je malo podignuto. Imamo Graco evo. Budući da nije zatvoreno sa strana, bilo bi me strah da beba ne ispadne na neravninama. I računajte da će vam smetat remenčići za vezanje ispod bebe, pa onda bolje staviti nešto preko da ne žulja. Inače znam da neki tako rade. Mi smo uzeli 3u1, bilo nam je isplativije

donna83
    03. Veljača 2017. 12:30

I neće beba ispasti, tako su maaaleni još da zauzmu samo maaaali dio tih kolica, ima još puno mjesta okolo   a tad je i okrenuta prema tebi, dakle, nema bojazni 

Ninche9
    03. Veljača 2017. 12:37

Pinkice slazem se, natalitet nam opada, svi ss na to zale. A primanja su mala.. 
    Ja se ipak nadam da cemo imati punu kucu djece i da cemo se nekako u zivotu snaci  😁

Ofnica
    03. Veljača 2017. 12:38

2u1 isto ok, ali možda Anjaaa ima pravo, 3u1 su isplativija pogotovo ako sad kupujemo kolica, i planiramo ih imati npr. za drugo i treće dijete...ne možemo znati da nam košara neće trebati kasnije, za možebitnu buduću zimsku bebu hihih.
    Ali u svakom slučaju Donna83, vrijedno razmišljanja tko zna da će koristiti kolica samo za ljetnu bebu, umjesto košare se može namontirati i autosjedalica, istina.

Ofnica
    03. Veljača 2017. 12:40

Cure, koje ste nosile papire na HZZO već, što ste točno morale imati od dokumentacije?
    Bila bih zahvalna da netko napravi popis papira.
    Jel vam poslodavac morao sam izračunati prosjek ili ste nosile IP obrazac i platne liste?
    Hvala

Me+mybaby
    03. Veljača 2017. 12:42

Ja mogu dobiti autosjedalicu i kosaru od seke. Ali ako kupujem samo kolica (moraju biti peg perego na koja se to moze montirati) to me kosta 300kn manje nego da kupim 2u1 kplica koja nam ae svidaju. Tako da mislim da cemo uzeti 2 u 1 i od seke uzeti jaje za auto

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

03. Veljača 2017. 12:46

Uf, puno ste napisale. Ja sam danas bila na OGTT-u i mogu reći da onako gladnoj mi ona glukoza uopće nije bila neukusna  Uglavnom testiranje mi nije bilo grozno, osim što se uvijek moram raspravljati u tom labosu svom da me puste prek reda jer sam trudnica. U nekim drugim labosima čak imaš odvojene kutijice za trudnice, a ovdje bi me najradije što dulje držali unutra među svim onim bolesnim ljudima. I da, prvo su mi vadili krv iz desne, pa iz lijeve pa opet iz desne ruke i ovo zadnje je boljelo. Dva sata sam provela u autu jer mi je tamo bilo ugodnije nego u pretoploj čekaonici. Zadnjih par dana imam navale vrućine 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.