Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    03. Veljača 2017. 10:51

Bdv,odnedavno sam se pokupila s posla i kod kuce sam pa cak imam vremena i za tipkanje a ne samo za citanje svake prijestupne pa bih vam se i sluzbeno voljela prikljucit  termin nam je 13.06. i decko je (na zadnja dva uzv)

donna83
    03. Veljača 2017. 10:53

E da! Još sam htjela pitati nešto u vezi šećera. Na prvom vađenju krvi piše Glukoza 5.2 i ja tek jučer pitam dokt jel ne bi trebalo biti 5.1. max, a ona kaže da je to bitno na OGTT-u, a ne na ovom nalazu  ja niš ne kužim, pa jel nije šećer na tašte - šećer na tašte? 

Pinkica93
    03. Veljača 2017. 10:55

Ni meni to baš nije jasno sa običnim vađenje šećera na tašte i za ogtt. Znaj ih!

maruska
    03. Veljača 2017. 10:57

nisam ga ni ja (tsh) imala na nalazu kks, to ti je poseban nalaz (barem je tako kod nas)

donna83 čestitam , blizu smo (ja sam sutra u 18tt) , isto sam priželjkivala curku, al nije bitno uopće, važno da nam budu živi i zdravi

maruska
    03. Veljača 2017. 11:02

veselim se, jel ti je to prva bebica?

Pinkica93
    03. Veljača 2017. 11:03

Ja ovo našla na netu za šećer:

2010. godine HAPO studija dala je nove smjernice za dijagnozu gestacijskog dijabetesa prema graničnim vrijednostima  glukoze u venskoj plazmi. GUK (glukoza u krvi) natašte do 20 tjedna trudnoće  ≥ 5.1 mmol/L, potom OGTT od 24-32 tjedna trudnoće s vrijednostima  ≥ 5.1 mmol/L natašte, ≥10.0 mmol/L nakon 1 sata i ≥ 8.5 mmol/L  dva sata nakon opterećenja; te manifestni dijabetes s vrijednostima glikemije natašte  7.0 mmol/L, vrijednosti HbA1c 6.5 % i slučajni nalaz GUK  ≥ 11.1 mmol/L.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.