Ja sam hiper.S 10 god se otkrilo,15 operirala( digla cijelu stitnjacu) .Trenutno sam na terapiji 190mg Eutyrox,sad ce svaki put bit visa i visa terapija .
Bez brige ,kad su hormoni pod kontrolom nema nikakve frke
Takodjer majka pije hormone ,isto hiper bila je na jodu.
Sestre hiper ,starija obolila u trudnoci
Hvala vam cure, sad sam mirnija. Ma i bolje da ne čitam po internetu što piše, samo se isprepadam. Ja sam isto dobila u trudnoći, prije mi je bila ok. Tsh mi je 0,05 ali kaže enokrinolog da to nije toliko loše. Idem ovih dana vadit krv za detaljnije pretrage tih hormona. Inače imam visok hcg a vidim da je to povezano
Bitno da se otkrilo i da si sad pod nadzorom. Kontrole i sve ce biti super.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Vece curke, da vas pozdravim.Kod mene novost da ipak nije deckic nego curka , eto ali do kraja je jos 4 i pol. mj. svasta se jos moze izmjeniti hehe
Anjaaa
Meni je isto tsh bio 0,05 i to je donja granica u prvom tromjesecju; isla sam vaditi i hormone stitnjace i bili su okej. Sad sam u drugom tromjesecju ponovno isla vaditi i narastao je tsh i opet je u granicama normale. Bas mi je jucer na pregledu ginosica rekla da se to uglavnom zna poremetiti na pocetku trudnoce pa se kasnije nekako normalizira.
Vece curke, da vas pozdravim.Kod mene novost da ipak nije deckic nego curka , eto ali do kraja je jos 4 i pol. mj. svasta se jos moze izmjeniti hehe
Nadam se da niste pokupovali sve plavo. Ja cekam 20.02. Za potvrdu da je decko. Rekao je da je 70% siguran da je decko. Ja jos imam 5 mj do kraja.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Pinkica u pravu si za mrsavice. Ja sam prvi put osjetila oko 16tt i to dosta snazno i gin mi je rekla da je to moguce jer sam mrsava. :)
Maja meni se bebac mrda cijeli dan. Sta god radila. Bas je nemiran. Nekad kad se krene igrat lupa i po pola sata, muz i ja samo gledamo u trbuh i smijemo se :D
Anja ja imam problema sa stitnjacom. Tsh mi je 4 ali u njemackoj gin ne mare za to. Kad sam spomenula na pregledu da od malih nogu imam problema rekla mi je da se oni ne bave s tim u trudnoci.. :/
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sto se tice stitnjace - ako je sve pod kontrolom lijecnika - dobro je. Ja sam imala hashimoto i prije trudnoce. Hormone mi je dao tek kad sam zatrudnjela. Pocela sam s 25 mcg eutiroksa, sad sam na 88 mcg ujutro na taste. Kazu mi da je sve pod kontrolom i da ne moram brinuti.
"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
Sortiraj odgovore
Najstariji